”Гучи” облече мъжете с дантела и панделки

Новият творчески директор на "Гучи" Алесандро Микеле изпъстри колекцията за мъже пролет/лято 2016 с дантела, набори, панделки, бродерии и флорални мотиви.

Обратно в новината

Коментари - ”Гучи” облече мъжете с дантела и панделки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Chefo77

Те па едни мъже ...

Скоро децата ни ще ги правят извънземните. Равенство на половете, пфууу.

Най-ми хареса пеньоарът на баба ми от сн.2. А мъже може да е имАло, ама я не видох.

А, моля, моля, пеньоара аз си го заплюх първа...

Честно казано не е лесно да си мъжествен манекен в подобни среди където мъжките ласки са стандарт. Въпросът е кой каква роля предпочита - да доминира или да го доминират :) Дантелките предполагам се предпочитат от по-меката част на съсловието а нежното каренце с пискюлчета и елегантни папионки от малко по-мъжествената част.

Така като ги гледам тези мижави дечица и в мен напира едно такова желание да им сложа солидно количество храна да вземат да се нахранят горките. Че и да им дам по някоя по нормална дрешка, личи си че страдат в тези парцаля.

Добре,че се омъжих преди това ревю,че ако трябваше сега да избирам мъж,кой знае на кво същество щях да попадна...

Критсиан Диор, Мадмоазел Коко, Ив Сен Лоран и още редица велики дизайнери сигурно ще се върнат от оня свят и ще вампирясат ако могат да видят какво се "твори" във висшата мода. Само един Валентино беше останал, но те му взеха компанията най-вероятно защото правеше изключително женствени и елегантни дамски колекции, които съпоставени до тези не отговарят на новата концепция за изпедерастяване на по-младите поколения.

Не за мъжете си,а за синовете си се притеснявайте !!!!!!!!!!!!!!!!!!

И по наше време го имаше това,но ги настанявахме на един остров!!!Там си правехме ...

Прочети за Калигула и изобщо примери от цялата история за Римската империя и не само за нея!!!Упадъка на човечеството датира от много хилядолетия преди нас !!!!!!!!!!!!!!!!!Много гадно,но е ФАКТ за съжаление.

Интересно хрумване на новият творчески директор на тази толкова известна марка, после защо мъжете преминават към "левият бряг", сещате се какво имам впредвид.

"мъже"?!

Онази думичка в заглавието - мъжете трябва да е "мъжете".

Хубава марка беше.

Проектът "Хомо Сапиенс" ли? Закривай!!! Ной,хващай теслата,че идва водата!

Потресаващо...! И така наречените "мъже" и дантелите им.

Парадна гейщина, може да се хареса на естети с хомонаклонности във връзка с масовата феминизация в световен мащаб и размиването на половете. Последен крясък на модата е косматите жени.

В заглавието Гучи облече мъжете с дантела и панделки....МЪЖЕТЕ трябва да са с кавички,басси...

онлайн магазин link

Навремето султанът се е обграждал само с евнуси, за да не му онождат женските. Сега някои мъжкарите от тайните общества прокарват идеята за всеобщата транссексуалност, за да отлюспят колкото може повече мъже, да се намали раждаемостта, да има женски за техните мераци и въобще не върви да скопяват мъжете физически, а много по-лесно е да ги скопят психически. може би е полезно в еволюционен план. Ще се размножават само истинските мъжкари, а такива с леви уклони няма да оставят потомство. Така постепенно човечеството ще се изчисти от излишните с увредена психика.

ПРЕКРАСНА КОЛЕКЦИЯ- СЪВРЕМЕННА, КАТО ЗА СЪВРЕМЕННИТЕ "МЪЖЕ". КАК ПРЕКРАСНО СТОЯТ ДАНТЕЛЕНИ ГАЩИ НА ОСКУБАН МЪЖКИ ДЖОЛАН И НА ПРАЗЕН ПАКЕТ.

Гучи облече манекените си, не мъжете, моля.

Няма причина да се възмущаваме, щото причината за подобно гнусно дефиле си е написана:"Както и на предишните си две ревюта, Алесандро Микеле пусна на подиума да дефилират и мъже, и жени, за да размие границата между половете..." Идеята за новия световен ред е да ни сбъркат окончателно: психически, физически, сексуално и т.н. Абе гнусна работа...

Нищо чудно. Мъжете от едно известно време мязат на жени. И физически, и визуално, и по характер. Да се върне казармата под някаква форма!

Да ме прощават изявените дизайнери и стилисти на Гучи за простотията ми и невежеството , но мъжа ми появи ли се в такъв вид , сме до там.

Тези дрехи са точно за нашия цирк -Парламент.

Какво стана с добрите стари ватенки, потници, анцузи и ушанки? Поне чантичка за кръста да беше сложил! Гейска раута.

Тук не виждам мъже и дами не са. ГМО плодове и зеленчуци, хибридни подобия на мъже и т.н. и т.т.н. докато всичко истинско от земята се затрие.

Какви са тези същества,бе?Ако това са мъже,отказвам се от мъжете!

не сме всички такива. Телефонът ми е:088.....

Марка Гуци - единствената, която мисли за модата на третия пол.

мъже,хора?!Най-чиста проба МУТАНТИ БИХА ОБЛЕКЛИ ТОВА.

Това не е колекция за мъже, това е колекция за...Бас държа, че няма истински мъж, който би облякъл тези дрехи, а и какви са тези анорексични модели?!

Това"ревю"трябваше да е в Иран,да наблюдаваме реакцията на"критиката"!!!

Мислех, че анорексията е запазена марка за женската част от мъникенките...

Къде видяхте мъже?....и това мода за мъже ли е?

Предполагам на панталоните има процепи отзад!

Този от снимка номер 3 изглежда все едно по цял ден влачи пазарски чанти или куфари с книги, отщяло му се е от всякъде и накрая се опитал да се развесели с нов костюм.

А снимки 6 и 8?

TIREX

объркали сте превода на заглавието: "Пеерастка мода "-директно от натурални такива.

Като гледам манекените, всичките са много зле, зомбита и гейове, чудя се останаха ли нормални мъже в модата, и изобщо по света?!

Ако за теб "света" са медиите, значи и ти си от "зомбитата".

Хубави, лоши, поне не са задължителни като униформите по комунистическо, или като прическите в Северна Корея

Докато имаше униформи нямаше гейове. По- точно имало е естествени двама- трима на десетки хиляди. Природата не греши толкова често.Сега се навъдиха много, защото ги подкрепят и ги мързи да работят. Някой има интерес да няма истински мъже и жени.

По комунистическо нямаше гейове, защото нямаше банани по магазините, а краставиците бързо омръзваха. После пуснаха банани и тутакси се напълни с гейове. Обзалагам се, че когато пак спрат бананите и гейовете ще изчезнат. Ако завъртят "На всеки километър" по БНТ, мъжете пак ще станат истински мъже.

То и проститутки нямаше по комунистическо УЖ, ама сега е отврат, масово младите не искат да работят. Жените си продават задниците, мъжете да не останат по-назад и те същата хубост. По-добре с униформи и морал, отколкото без униформи и без морал. Лично мнение. Проституиращите не е задължително да са съгласни.

Хахахаха. Бих искала да закупя на съпруга си онова тоалетче с кафевия велурен тренч, розовата ризка с цвете и пепитените панталони, колко ли струват. Обаче да и с аксесоарите, златните патъчки, пръстенчетата и пазарската чанта. Така да си ходи с тях на пазар. Може ви МОЛа, ама само ако ще пълни чантата, няма да ми се шляе с празна я. Аз ще си взема пеньоарчето да си седя в къщи с него.

След първото излизане до мол-а шти се върне вкъщи с приятел и ште изгони по пеньоарче, както си си... Внимавай какво си пожелаваш! :)

То ако стане така пак добре. Ще взема аз да го облека белким и аз се прибера с някой приятел в къщи. Притеснявам се само, да не вземат да го приберат директно от пазара в психото.

Какви дълги ръце...

Тези са направо ненормални.Не зная кой би се облякъл с такива дрехи освен Азис и подобни кретени. Направо Гучи да сложи към комлекта шарени парцали прашки,сутиени и обувки на токчета за да изглеждат мъжете по-мъжествени.

Колекцията остава усещането за мръсотия и омерзеност.Много гнусно.

би трябвало да е "мъжете"