Коментари - Мъжете не знаят нищо за жените | Лайф.dir.bg
назад

Мъжете не знаят нищо за жените

Изследване на Тиндър разкри цялата истина

Обратно в новината
| Автор : Даниел Петров

Коментари - Мъжете не знаят нищо за жените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знам че са много опасни , коварни и хтри и трябва да се внимава . Душа на дявол , с лице на ангел .

Аз си знам за моята, другите не ме интересуват.

Всички мрежи и приложения за срещи постигнаха това, за което бяха направени, а именно тотално да разбият нормалните отношения между мъжете и жените. И ако едно време е било ок да се запознаеш навън с жена, сега те гледат все едно си буквално от Марс. Жените са заливани от стотици съобщения и дори най-грозните се мислят за красиви и имат изисквания като топ модели. За жалост все още има мъже, които така и не разбраха, че единственото, което се случва е да дават валидация на жените, нищо друго. Изкривената реалност им казва, че трябва да се борят за най-доброто, най-якия мъж, най-якия живот, а в същото време отсреща не получаваш нищо.

31% от жените се фокусират повече в работната позиция на партньора. Не са 31 а почти 100 % от жените те гледат какво работиш. И ако не дай си боже взимаш същата заплата като нея или по-малка, то ти не ставаш за нищо. Няма значение, че тя може да е продавачка на щанда за риба в супермаркета, тя пак те гледа кво работиш и с какво се занимаваш. В същото време обаче постоянно раждат на някаква пълни боклуци, половината са самотни майки, използват и манипулират нормалните мъже, докато ги оправят някакви утайки. Най-добрата игра с жените е изобщо да не играеш или да си брутален с тях, иначе ставаш поредния рогоносец или работното животно в семейството. Загледайте с в мъжете в повечето семейства, като работни животни са, само ги ползват за работа, да носи багаж, да носи пари, да плаща сметки, да кара децата, а в замяна нищо не получава. Чакам тука бесните лелки сега да се разярат как жената давала толкова много на един мъж видиш ли

авторА и ТОЙ едва ли нещо знае :)))))

Само заглавието е вярно в тази статия :)

Мъжете искат да се изпразнат, жените да родят.

Православното християнство на Исус ще не спаси

Изследването е глупаво. Ето ви пример. Пише "53% от мъжете в това приложение са признали, че търсят романтична връзка, но подозират, че жените нямат интерес към по-сериозни отношения. Изненадващо, попитаните жени - около 68% от тях - са положително настроени за дълготрайна връзка." Простичко казано, поставят знак за равенство между романтична връзка, дълготрайна връзка и сериозни отношения. Но това проста са различни неща. Или пък това "Мъжете не знаят нищо за жените", а защо не е "Жените не знаят нищо за мъжете"? Нима отношенията между жените и мъжете не са "двупосочна улица"? Дали пък не може да се направи извода, че "жените и мъжете доста успешно се надлъгват"? И в кръга на шегата: Добре е, че мъжете нищо не знаят за жените. Ако знаеха всичко за тях, над 90% щяха да са хомосексуални.

докато не дойде мъж да набие на жената в канчето как да се държи, жена без мъж и деца е най обикновена улична курва :)))))))

За всичко са виновни американците, те са много лоши

Съветският човек няма пол

ее що па точно улична, не може ли да е булевардна или само майка ти е булевардна оте те е изцвъкала на некой по-оживен паркинг , а останалите са улични

Аз прост егоист не съм видял, ама виж прости чикиджии бол

колко още православни християнства има освен тва на Исус? :))) православно християнство на Мохамед, православно християнство на Шива, православно християнство на Абрахам...?:)))

такава е природата. кат не ти харесва си смени пола, нали е модерно :))))

Има на Путин

Ако двете страни са имали свободата да бъдат себе си. Те не обръщат внимание на визия, кариера, облекло и други фактори. Те се интересуват само и единствено МЪЖЪТ и ЖЕНАТА съответно, ДА СА УМНИ. Нещо което толкова рядко се среща само при при папите, (чифт тестиси), ако те не са папеси.

абсолютно си прав и си го забелязал на същото мнение съм ние ще се оправим другите няма да те разберат иска се интелект за да схванеш ситуацията

Дълго време ползвам Тиндър и съм забелязал, че жените се доста повече от 30% заинтересовани от кариерата на мъжете. В рамките на първите 5 съобщения винаги идва въпроса "С какво се занимаваш?", но бих казал, че поведението е също много важно ако не и по-важно . Това да си добър, не върши услуга. Като цяло, жените независимо от феминизма и прочие биологично търсят мъж над тяхното ниво - било като кариера, но и като поведение. Парадоксално, но ако мъж се държи лошо с тях за жените подсъзнателно това означава че мъжа е над тях. Жените съдят много за това кой си по начина по който се държиш. Ако се държиш като рок звезда, дори и да си пияница и престъпник пак биха се хванали. Днешно време с всичкия този феминизъм и свобода на половете се получава така че всички са сами. Колкото повече жените напредват в кариерата толкова по трудно им е да си намерят мъж. За разлика от жените мъжете са ок да се женят под нивото им за детегледачки, чистачки и прочие. Това да имаш кариера дава финансова свобода, но идва на висока цена също, като време, нерви, социален живот. Това да си необвързан също изглежда като свобода, въртиш пет мъже и си мислиш, че във всеки момент можеш да се хванеш за постоянно с някой от тях, но обикновено това не се случва. Мъжете се женят за "добри" момичета обикновено и това дали имат кариера или не, не кой знае какъв фактор.

Ти от коя планета падаш бе, момче?! От хилядолетия е така - мъжът е този, който пази и храни семейството!!! Това не е нова тенденция. Новата извратена тенденция, която се опитват да налагат, е, жената да е по-успяла и тя да издържа семейството. Ми че то тогава къде отива мъжа?! Каква нужда от него?! Така че стига си хленчил, ами се хвайщай да учиш, да работиш, да бъдеш отговорен мъж и да уважаваш повече една жена. Защото иначе не те чака щастлив живот

Харесват мъже, които се държат лошо, понеже тяхната самооценка е изключително ниска. Затова постоянно се мажат с по 2 кг шпакловка на лицето. Има дори ккрасиви жени, които всички ги смятат за такива,а те вътрешно нямат смаочувствие и не се имат за нищо особено. Те самите си знаят, че не стават и визуално и като характери, затова и жените помежду си не могат да се понасят.

Марийче, мен щастлив живот ме чака с или без жена. Ама виж се ти и твойто мислене, докато разсъждаваш, че на мъжете ролята им е да ви издържат ще си тънете в депресия и мизрия. Затова масово ходите по терапии, по психолози и т.н. Аз нямам против да плащам всичко на една жена и да я гледам, но не и когато видимо те използва. Както казах, чакам бесните лелки да се активизират и ти не закъсня.

Да бъдеш отговорен мъж хахахаха Към кого бе, към вашия живот ли? Да не би случайно да ви се наложи да работите нещо. Мъжете са си отговорни за техните си живот, стига с тия клишета. Това, че жените ги мързи да гледат и чакат всичко на аванта е друг въпрос. И за какво уважение ми говориш, като добрите ги имате за смотаняци.

"Ми че то тогава къде отива мъжа?! Каква нужда от него?! " - Благодаря ти Мария, че даде перфектен пример на това, което е написал по-горе другия пич. Той говори, че имате мъжете само за разплод и за работно животно и ти в опита си да се изкажеш, си казала точно това, което той има предвид. Че каква нужда от жените, като мога да съм щастлив и без нея, нямам грижи, нямам тъпи разходи... каква нужда от вас, деца не искам... същата логика.

Хванах се ученето и ми стана ясна играта. При арабите е бой, ебан, много деца и от жена акъл не щат. При българите ГЕНЪТ е диктуващ отношението на мъжът към жената и на жената към мъжа (Пагане и Аспарух). ========= Пагане е била неземна хубавица с рядка дарба, която заедно с любовта ѝ към Аспарух ѝ коства живота. Малко известен факт е, че хан Аспарух е имал любовница на име Пагане. Може би защото любовта им е пламнала много преди той да стане хан.

А на пък ми е писнало от мързеливи и хленчещи мъже. Зрял мъж, който освен че живее в твой дом, чака ти да платиш битовите сметки, ти да платиш вечерята в ресторанта... И така не става, нали? Значи или нещо трябва да се промени в разбиранията и соц нормите, или всички ще си бъдем щастливи самотни и. Може би това да е пък целта с текущата промяна на ценности - реалитита, нови джендърски и полови идеологии?! Ако пък не е целенасочено така замислено, точно така всъщност се получава. Свят с нарастващ брой самотни, егоисти, затворени за себе си

за лицето може да се поспори

Знаем си ги ние жените кви природни изчадия са. Инати, проклети, претенциозни, неверни са само част от техните генни характеристики. Преди време тук - там се е намирала по някоя читава, свястна женичка, ама сега само интереси и пари им се върти в простите глави.

"че жените се доста повече от 30% заинтересовани от кариерата на мъжете. В рамките на първите 5 съобщения винаги идва въпроса "С какво се занимаваш?"" Абе, вие НОРМАЛНИ ли сте!???? Какво да пита един ЧОВЕК (например МЪЖ) друг ЧОВЕК (например МЪЖ), когото иска да опознае!???? ВИЕ КАКВО питате жените!? Кога й е цикъла!??? А какво питате МЪЖЕТЕ!???? СЪЩОТО, нали!!! ПРОФЕСИЯТА на един човек го определя до много голяма степен!!!

Така е.Бивши КУРВОЛЯЦИ - няма !!!

Абе, вие НОРМАЛНИ ли сте!???? Какво да пита един ЧОВЕК (например МЪЖ) друг ЧОВЕК (например МЪЖ), когото иска да опознае!???? ВИЕ КАКВО питате жените!? Кога й е цикъла!??? А какво питате МЪЖЕТЕ!???? СЪЩОТО (за заниманието), нали!!! ПРОФЕСИЯТА на един човек го определя до много голяма степен!!!

Няма защо и да знаем, достатъчно е да знаем, че от жените няма по алогични същества, това е достатъчно ...

И - ХУЙ !!!

Историческите данни за съпругата на Аспарух са нищожни. Най-голям шанс наистина да е била негова съпруга е госпожа на име Ахинора, но литературата споменава още Ирнике, Бисера и още 5-6 други имена. Това с Пагане е легенда (не факт) която няма никакво потвърждение от исторически данни подобно на всички имена освен Ахинора. Отделно в случая просто проектираш съвременните си разбирания за любов, сватба, семейство ... към Аспарух без да си даваш сметка че те са много различни от разбиранията на прабългарите. Те, особено по-високопоставените от тях са имали множество съпруги и наложници, тъй че нищо чудно всички изброени по-горе имена действително да са били съпруги/наложници на Аспарух. Така например Аспарух и братятат му са братя по линия на баща им хан Кубрат, но пра българите всъщност въобще не им е пукало за майките и по принцип документират само родствеността по бащините линии, най-вероятно братята всъщност са били от различни майки. Това до голяма степен обяснява, защо така бързо решават всеки да хване своя път. Просто множеството от жени/наложници на Кубрат всъщност обикновено се предоставят като подарък от другите знатни родове. По този начин детето на Кубрат дете на жена от даден род едновременно е наследник на Кубрат и семейството на жената го приема като най-добрия им шанс за достъп до власт и го приемат като главен наследник на рода им. В един момент след смъртта на Кубрат, който е обединяващият елемент, изведнъж имаме множество "принцове" всеки подкрепян от фамилията на майка си, всеки с известно право да претендира за трона. Вариантите са 3, изключително напрегната ситуация в ханския двор и всеки само си мисли как да заколи този на трона за да се възкачи той, директно гражданска междубратска война, просто излишните принцове взимат фамилиите на майките си и хващат пътя да си основат свое царство някъде другаде. Синовете на Кубрат все пак избират да не враждуват по между си и избират третия вариант.

То пък вие мъжете в България сте света вода ненапита. Все жените са ви виновни, че сте неудачници.

Мъжете поне се уважават помежду си, а за вас всички са неудачници, защото гледате само изгодата и от кой какво може да се вземе. Един мъж може да има уважение към друг независимо какво работи, имат морал, имат достойнство и чест, при вас всичко е само пари, парцали, интриги и хуйове.

Жестоко се лъжете за професията. Тя може само да определи някакъв евентуален социален статут. Ако мацката прочете "учител в начален курс" или "музикант за Пайнер" предполагам че веднага и светват едни лампички из изрусената главица. Ха вие ми кажете, според Вас, средностатистическата 25 годишна българка кого би избрала? Учителя, нали? Та това е толкова благородна професия, и всички в квартала те познават и уважат! Ама разбира се!

Не знам за какво "уважение" става въпрос...Ако е да "уважат" чуждата жена, това е най-често срещаното.Знам как се работи изцяло в женска среда, знам и сред мъже как е-няма абсолютно никаква разлика в разговорите, манталитета и желанията на двата пола.Изцяло зависи от личността, а не от пола.И мъжете и жените си плетат интриги, злобеят и адски завиждат на колеги или приятели.Винаги, ама винаги, използват всеки удобен случай да прецакат някой.А относно разговорите-дали жени ще говорят за дрехи и мъже, или мъже ще говорят за коли и жени-не виждам разлика.Изцяло и само зависи от самия човек дали е стойностен и какво го вълнува над първобитното оцеляване.Има много интелигентни същества и от двата пола, с които можеш да говориш с удоволствие часове наред.В по-голямата си част, обаче, са пълни боклуци, паплач.Жените си мислят какъв ти е часовника и колата, а мъжете си кислят какви са ти циците и дупето под дрехите.Никаква разлика! Вярно е, че то си е природа, все пак, но това обвиняване на пол срещу пол е тип "Разделяй и владей", за да се разрушат напълно човешките ценности и взаимоотношения. А относно парите и възможностите-използвачи бол и от двата пола.

Статият започва с това че хората имали "неправилни" стереотипи... и завършва със "стереотипни" съвети;)

Ами съдейки по твоите коментари , то май и мъжете могат да бъдат алогични.

Това явно показва, че мъжете са изключително прости, а жените са много наивни…Мъжете искат свобода и множество връзки, жените търсят голямата любов, тип Холивудска романтика. Никой нищо не намира и народа продължава да търси, и да се самозаблуждава…

Вярно е…не знаем нищо за жените…но ако си мислите .че вие знаете нещо за мъжете…явно сте много, много заблудени!

Аз знам! Знам къде и е вагината, гърдитсе и , че всяка иска да бъде любена! Повече не ми трябва!

Може да съм първичен ,но като всеки нормален мъж харесвам нормални жени.Дали са от Венера или както и да го интерпретират обожавам топлината на женското тяло ,смятам ,че жените излъчват някаква странна и неразбираема енергия ,но определено тази енергия,но те залива като вълна. Прекрасно е когато на купон ,светлините са приглушени , а ти танцуваш блус с колежката, с която се разбираш прекрасно под звуците на парчета Пинк Флойд.Вдишваш опияняващият аромат на загрятото И и тяло ,нежният И шепот и топлият и дъх галят вратът ти ,та чак настръхваш ,в ръцете си усещаш гъвкавата еластичност на тренираното И тяло от многото аеробика , а в тъмнината на очите и светят звездите на цялата галактика и имаш чувството ,че разтваряш някъде в безкрая ,Престава да съществува времето и пространството в безкрая сте само вие двамата и сърцата ви бият все едно са едно сърце.Майната им на другите изживявания ,това го помниш от младежките години,останалото е без значение

Всичко е гей паради и хванати за ръчички лесбийки по улиците.

А аз си мисля, че вие просто мислите с долната си глава...

Наборе, беше то блусове на Флойд навремето. Ся са чекнат на поп-фолк с балон межу зъбите. Гоуема работа са!

Мнофо култърно отговаряте с Вие :)

Не чоже да слагаш всички жени, както и всички мъже в един кюп. Например аз се вбесявам, когато ме третират като кифла, а (пак) бившата половинка много мрази някой да му опекунства (тоест да му казва какво да облича, яде и прочие, защото той е голямо момче и мое сам да се грижи за себе си - баща му го е научил навремето).