Мъжете с бради са по-привлекателни за дамите

Жените считат, че те са по-мъжествени и социално доминиращи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднъж чух един дядо да казва: Това, което си го нося на гъза, не го нося на лицето. Замислих се и разбрах, че говори за брадите - току-що бяха минали рокери с дълги бради. Лично на мен НИКОГА не са ми харесвали бради, мъжете в живота винаги са били гладко обръснати. Но признавам, че на някои хора им отиват брадите. Когато запитах моя син защо не се бръсне - отговора му ме втрещи - от мързел.

Най забавно е по плажовете, като видиш брадати момчета, с обезкосмени тела и подмишници …. Това е такава креатура на мъжественост ...

Ай стига де! Ако не съм обръснат, няма да ме огрее. Не познавам жена, която да и доставя удоволствие да и е остъргано лицето от брада. Изключаем дамите с по-странни наклонности.

Което пък не може да се каже за такива жени. За брадата де. А някои и мустак завъртели. Ако и зъбите са редки, става страшно с усмивката. Човек вече не знае коя самобръсначка да ползва, коя мъжка, коя женска...И каналът задръстен с косми...Баа-аааа.

Модерно е за жените да имат приятели с бради (гейове), за показ пред дружките, но те не се е.ат с тях, понеже ги боде брадата. Питайте жените около вас, ако не вярвате.

То реално брадатите мъже са най женствените. Това да отделяш толкова време и пари за да си разкрасяваш едни безполезни косми.... Да ги боядисваш и да им правиш прически. Типично женски мислене.

Абе аз не съм чул някой да каже че харесва точно този типаж от снимката със северно корейската прическа и джихадистката брада...

Брадите в България ги внесоха след промените СДС - Петър Берон, Александър Йорданов, Божков, сега и Борисов.

Тия ходеха с бради като на протосингели от Атон, защото нямах пари за бръснари, става дума за "модни" гей-талибански брадички на съвременните метро-сексуални, би-хомо младежи.

Мъже с бради са по-привлекателни от жени с бради.

Пълни глупости! Няма жена, която да харесва брадат мъж. Тая мода я вкараха арабите и нашите мъже, нали си имат наследствено влияние от турците, веднага харесаха мързела да не се бръснеш.

Абсолютно съгласна! И аз наблюдавам, че целенасочено се наложи тази като модерна брадата едновременно с голямата вълна арабски емигранти. За съжаление местните мъже се подхлъзнаха лесно, а по-интересното е, че тази тенденция се задържа вече 6-7 години. Очаквах по-рано да отмине. Иначе като жена - не понасям вида на тези бради, които скриват мъжките лица, нито познавам жена, на която да й харесват. Да не говорим за усещането когато искаш да цеунещ мъжа - вместо допир на кожа до кожа и устни до устни... Мъже, не ги четете тези глупости!

Поредните тъпотии, поднесени ни като научно изследване. Абсолютни глупости! Особено частта, че харесващите гладкоизбръснати били се страхували от паразити и въшки!! Аман от смотани статии за докнопробни тинейджърски списания!!

Мъжете с бради са по-привлекателни и за господата

Иначе е вярно.