53-годишната Мег Райън се появи... без бръчки

Мег Райън пристигна в доста подмладен вид на ревюто на "Скиапарели" по време на Седмицата на висшата мода в Париж.

Обратно в новината

Коментари - 53-годишната Мег Райън се появи... без бръчки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

страхотна е

Искам да си взема душ с нея, за да опозная тялото й.

каквито и корекци да си е направила мег раиън, тя си остава мег раиън! незабравима и неповторима като във "френска целувка" или" в "имате поща" например!!

Нали?! И аз я харесвам във всичките и стари филми. Обаче в новите - не. Тоест, харесвам Мег преди пластичните и операции. А и съвременните американски фирми са ми ужасно тъпи и вулгарни.

Баси и дзвера кво ги правят тия жени в Холивуд бре...

Голяма сладурана и ще си остане такава, пък другото си е нейна работа - и какво толкова дразни хората, ако една жена иска да се поддържа и да изглежда добре? Напротив, всички трябва да се стремят да изглеждат така, което значи, че уважават и себе си, и публиката!!!

щом трябва да коментираме опъването на бръчките- и бройлерите нямат бръчки преди да се изпекат--- На една от снимките ясно се вижда залепено тиксо на челото й...

Много си наблюдателен.Вярно че има като лепенка на челото Така ли се прави?

Поредната жертва. Жертвала е чара си поради емоционална и умствена недостатъчност.

Като сте заобсъждали...без да имам нещо против...Аз пък никога не я помня прекалено гладка в лицето, по памет винаги е била в отбора на 30-40 годишните. И сега прилича на нормална 53 годишна, доста хора имат такова лице без операции.

дадох и да сучи юнашко млеко - те го те резултато

Мег Райън и на 100 да стане....класата си е класа за разлика от наще кифли

много знаеш ей

И никой не разбра, отива си лятото, идва есента.

...тръгвам някъде. И непознати улици ще извървя - себе си искам да разбера

Младостта си отива... А за съжаление с нея и хубостта.

Така е, но е тъпо да го изречеш, все едно не знаем. И е също толкова невъзпитано, както да описваш какво оставяш след себе си в тоалетната чиния.

Беше ми любимка на младини. Лигавото й излъчване някак изглеждаше симпатично за крехката й външност и възрастта й тогава. Обаче да си 60-годишно сладурче-бонбонче, вече ми се струва прекалено.

Със и без операции това излъчвване си е нейна физическа особеност. Селена Гомес също, даже на 70 ще прилича на пубер, може да е прекалено и гадно, но това е положението.

Безспорно е така. Просто споделям, че аз лично, колкото се възхищавах на това нейно излъчване в ранните й години, толкова понастоящем съм отблъснат от същото. Принципно би могла да си смени имиджа, тя си е неизменно същата от край време. Пак казвам - лично мнение. За Селена Гомес - не съм съгласен. Времето ще покаже. Според мен е склонна да се превърне в чудесна знойна, бузеста матрона.

Мег Райън е може би най-красивата актриса от Холивуд!!! Но със сигурност има най-слънчевото излъчване!!!

Може да си го позволи, харесва й явно - нейна си работа. На мен лично преди повече ми харесваше - беше естествена, но щом така е решила...

И на мен преди много ми харесваше, сега не толкова. Но не съм сигурна ако е с бръчки и без нито една корекция на 60 години дали ще ми хареса...Не може човек цял живот да изглежда на 28, а медицината не е напреднала дотолкова, че да успее да сътвори съвършено младежки вид.

Не всеки може да старее като катедрала!Резултатът щеше да е по- добър,ако просто бе качила 3 -5 кг.Нямаше да стане дебела,но щеше да опъне бръчките.

Опънали са и "гьон сурата" като детско барабанче.Кво толкова като остарявате бе е..си и миндилите ...

супер си е мадамата за годините, а на вас кво ви остава остава освен да плюете, никой не ви знае, празнете се на воля

batkolio_bg@abv.bg

Нали това казвам бе олигофрен,че няма нужда да се прави на мумия,защото остарява добре.Чети и най-важното асимилирай прочетеното преди да се "цепиш като чекия на мокър пясък"

Медицината върши чудеса, но се вижда тъга в очите.

Вместо множество малки бръчки - една голяма. Добре де, ако вече няма роли за нейната възраст, което си е проблем за зрелите актриси, вече няма да получи роли на сладки романтични девойчета, кариерата й е в застой, дали наистина си вярва, че като се опъне като стара ръкавица, ще върне времето назад? Никога няма да може да изиграе млада жена, очите й ще я издават, дори някой гений да я направи с 20 години по-млада.

Не може ли да се е "подмладила" просто защото иска да изглежда добре и не се харесва с бръчки? Защо смяташ . че го прави, защото искала да играе роля на 20 годишна? Това са само твои необосновани предположения.

Мерил Стрийп, спечели третия си оскар на 63 години. Няма драстични пластики по лицето. Видимо има бръчки. Засипана е от роли. Снима по 3-4 филма годишно. Липсата или наличието на бръчки не са причина за застой в кариерата. Това е проблем само при по-посредствените актриси. Очевидно. Не че Райън няма талант. Вероятно хъсът й е недостатъчен, ако липсата на роли за нея изобщо е проблем.

Прешироко усмихнати на ревюто на "Скалпели"

Прекрасни романтични роли и невероятен чар имаше преди години Мег.А сега?Сега за сетен път се убеждавам,че не винаги скалпела върши чудеса..

Уви! Не всеки има късмета да остарява красиво.

"Страхотно" пластичните хирурзи очевидно добре са си свършили работата .......... Обаче покрай тази се сетих за Любица Кулезич и за оная кривата Илияна Беновска - колко смешни и нелепи същества са и как злобата им не помага дори и в усилията на лекарите им да изглеждат добре .

"Кривата" е преживяла инсулт и е цял късмет, че изобщо е жива, милата. Така че по-добре чукай на дърво, вместо да лепиш етикети.

Не човече Беновска не е преживяла инсулт а има лицева пареза от вирус

Браво бе, наистина са я оправили, а беше заприличала на Жокера от Батман :)))

Само като й видя жилестите крака на снимка 10 и не ми я хвали