Коментари - Меган Фокс: Дами, не си губете времето с мъже | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те жените искат, ама като трябва да дават хич ги няма. И дами само да ви кажа, мъж който ще ви разбира НЯМА. Тези дето ви разбират не харесват жени, което може да се сметне и за показателно, ама аз какво ли разбирам.

тАТака е ама сърбежът между пръстите на двата крака как да го игнорираме? Още повече че само мъжете могат да те почешат там както си е редно.

СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА МЪЖЕТЕ! НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО С-“ИНВЕСТИРАЛИ В СЕБЕ СИ”! ПЪЛНО Е СЪС СИЛИКОНОВИ ЧУЧЕЛА,КАТО ТАЯ! ПОЛЗВАЙТЕ ГИ ЕДНОКРАТНО ПО ТОАЛЕТНИ,ЕВТИНИ ХОТЕЛИ,ПЛАЖОВЕ,ПОЛЯНКИ,В КВАРТИРКИТЕ ИМ..И БЯГАЙТЕ! ВЕЧЕ СА И БЕЗПЛАТНИ,ОСОБЕНО ЗАСТАРЯВАЩИТЕ ПАЧИ!

ако жувеехме в нормална държава, щяха да те глобят зая омразна реч към жените!

за едно си прав! И то е ако живеехме в нормална държава! Но както човека описа реалността! Как може да се говори за нормално!?

ЗАСТАРЯВАЩА-“БРЪМЧАЛКА” РЪСИ МЪДРОСТИ!

Но искам потвърждение със снимки 18 плюс.

Повечето жени не стават за нищо

особено твойта

Вече започвам да се плаша. Каква енергия, какво да инвестирам в себе си? Аз се доказвам в професията си, освен любител пилот да стана и да науча нов чужд език какво? Летателните часове и новите думи ще ме гушват нощем? Ще ме изслушват, ще ме разсмиват? Те и мъжете са едни направо мани - или дърти ергени със смешно самочувствие и емоционален багаж, или разведени мрънкалници, или женени мъже, които искат да си докажат, че още стават като опрашат някоя млада и хубава жена.

Е факт, че и двата пола са за тоалетната. От едната страна келеши без значение на възрастта. От другата страна кукувици, вещици, използвачки и патки. Преди да играем половите игрички, трябва да има един общ знаменател за оценка на характера и поведението. Човешки. От там като го няма това нещо, за какви отношения се говори въобще?

Тази пък скубла се хванала с ебем ти и мъжката подиграва - машин гън кели. Едното е ПВЦ кукла, другото - лошо гримиран травестит

Защо все се хвашат с такива пропаднали и после говорят мъже какви били и нямало мъже. Ами в теб е проблемът, лелче!

дрАга г-жа Меган Фокс, на чий истински мъж си притрябвала такава "оперирана' ?

Меган Фокс заявява пред списание „Ескуайър“, че е бисексуална и предпочита да има връзка с лесбийки, а не с бисексуални жени, Това обяснява много неща!!!!

Оня мухльо ако си го мислила за мъж, си голяма грешка

Именно!!!

Аз изобщо не си губя времето с мъже!

Тъй, тъй! Тези дами, дето се вържат на това получават награда "Дарвин"!

на крива слива колчето и пречи

В наши дни няма вече истински мъже - само комплексари, егоисти, нарцисисти, злобари, глупаци...Поне аз такива срещам само! Един истински мъж познавам и той е доста по-възрастен.

А сега пък мъжете били виновни? А вие какво правите, силиконови кукли искащи някой да ви залива с пари?

Нямам силикон и не бих си сложила. Пари не ми трябват, защото си имам! Колите също не ме вълнуват. Искам мъж, който да е мъж, а не лице от мъжки пол с претенциии. Искам да е умен, добър, грижовен и да ме разбира. Да не упражнява натиск върху мен и да уважава мнението и принципите ми.

Мъжът които търсиш вероятно не съществува! Това е идеала за мъж, но няма идеални (перфектни) хора!!! Промени си критерия и помисли ти какво можеш да дадеш ( нямам предвид материално)! Все пак ти желая успех!!!

Хеехеххехехе ти като искаш, в замяна какво предлагаш, щото не може само да се иска, нали знаеш. Може би ти не предлагаш това, което истинските мъже искат... И тогава няма да се намерите.

нещо геронтофилка го раздаваш. Защо ли? Въпросът е риторичен, няма да си кажеш.

значи ти досега щом не си намерила читав мъж ще си останеш само с парите дето си имаш :) Ако искаш сипи си едно винце и си пусни една стара чалгица на Лия и ВНИКВАЙ в текста : Хем да е чаровник Да е любовник Хем да бъде едър да Бъде щедър Хем да е небрежен Да бъде нежен Хем да е модерен Да бъде верен :)))))) ей това са ви изискванията на всичките, кат тебе :)

Аз съм такъв, но имам разкошна съпруга до себе си. Така че - сори и успех :)

Защо истинската жена никога не се омъжва за истинския мъж, защото истинската жена никога не казва „Да!” веднага, а истинският мъж никога не предлага втори път.

Към всички - не бъдето глупави като меган фокс и не й подражавайте!

А така. Жалко се получи - до неотдавна говореше наляво и надясно колко са щастливи и колко идеален е (вече) бившия. Сега почва лека полека да ни обяснява какъв негодяй е и е съвсем възможно е и да задълбочи атаките в бъдещи интервята, тъй като звездите от това се "хранят". Истината е, както винаги някъде по средата - няма идеални хора - добър е бил, докато още не му е омръзнала, но в един момент е започнал да умира от скука и рутина и е нормално да си биеш шута, вместо да обречеш живота си на връзка без емоция.

Всички (и мъже, и жени), които са нетърпими и не могат да изградят една нормална връзка, започват като папагали да повтарят мантрите - не ти трябва партньор, не ти трябва семейство, не си губете времето с връзки, развивайте си хобита, учете нови неща. Аз разбирам, че за тях това е начина, да си запълнят времето, но да не дават миродавни съвети, все едно разбират от нещо. Има много готини хора, с които се живее безпроблемно.

Сладурана си ти!

Тежката химия не прощава :)

Дами, намерете си нормални мъже, а не някакви татуирани наркомани, изявяващи се като звезди ;)

Но е факт, че когато мъжете имат пари, те търсят жени, а когато жените имат пари - не търсят мъже

От къде да го намеря този нормален мъж?

Подготвяй се ти да бъдеш правилния човек и ще се появи. Каквото повикало това се обадило!

Сложи ракия и салата на масата.Отвори вратата.

Се хвана с изнасилен млад педал от Пъф Деди. А преди това овърша квото има колец в двора. Мда. Много меродавно мнение за тотално изплискали патки. Дир, след Епстийн, Уйенстиин, Брадър Лоув драмите не е лошо да поспрете със "звездите". Поне за малко.

Пхах....намери с кой "мъж" да се занимава и сега недеволна останала....

Абе не знам дали мъжете точно ще те източат, но за обратното съм сигурен.

Точно така, ставайте лесбоси