Меган Фокс пише мрачни секси поеми

Издава стихосбирка - изповед с 70 стихотворения в края на годината

Обратно в новината

Коментари - Меган Фокс пише мрачни секси поеми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май е по-умна поне от повечето тук...

тая е много сгодна, даже извънредно за шляпане. иначе, като всики жени на втория етаж са почивка. добре, че е шляпането, че иначе да я ожалиш - чист кукумицин.

Чела съм някои от тях. Навремето в повечето обществени тоалетни фенове ѝ изписваха поемите по стените

Това стихове от сорта на "Ако бях художник щях да те нарисувам като Мона Лиза, ако бях поет, щях да те опиша като Яворов, но аз съм прост тенекиджия и мога само..." ли ще бъдат?

Стихосбирка бих написал, посветил ти бих куплет, но въобще не съм поет. Б аш съм прост тенекeджия, чукам аз коли наред, ти ще бъдеш най-отпред.

Чукча не читател, чукча писател...

Едва ли ще са толкова мрачно-поетични и дълбокомислени, като стиховете на Любов Френска

Пушат тия?

Прекарах целия си живот, пазейки тайните на мъжете, тялото ме боли от това да носи тежестта на греховете им. И те пазят твоите тайни, кукличке. Каквото търсило, такова намерило.

Или гъза, че някои жулят на сухо ?

Не прилича на кво удара. Треторазрядна проститутка. Ма те в холивуда такива ги тачат.

изобщо не е треторазрядна . първа класа проститутка си е

беше излязал един материал за нея, че режисьорите на Марвъл я били вързвали на каишка и били правили джиджи-биджи с голото и тяло както си искали и тя не се оплаквала... Явно това е някакъв стандарт за да пробиеш в Холивуд.

Сигурен ли си? Защото не знам тя да играе в Марвълски продукции? Играе в Трансформърс и Костенурките нинджа, защото Майкъл Бей я харесва.

Така преди време почуквах една кака, чад-пад. Взе че ми писна на кура и я разкарах в един момент. Ти да видиш, каката взе, че прописа мрачна поезия и даже доби известност някаква, из поетичните среди. Та, да, стават такива превъплъщения, понякога.

Изроод

Въпреки тунинга е страхотна мацка. Само не разбирам защо се е хванала с онова изрусеното фламинго, защото ми се вижда слабичък за нея.

Уфф страшна тая Меган, чак изпуснах прахосмукачката , и се стреснах да не съм лепнала джендърайтис или нещо такова, ...е па много ясно , че ще пише секси поеми, а нема да върти по три перални на ден с мръсни чорапи и гащии като мене..

Ех, тебе човек цялата да те ожали, горката.

че всичките й синове ги е направила на момиченца?

Синовете ѝ живеят с баща си така , че там търси под вола теле

Е що ве даяеба...

И тая ли са я изнасилвали бе? Остана ли някоя дето не е? То май ще се окаже полезно - изнасилват ги и после хоп......и стават звезди.

Бъркаш поредността! Лягат с режисьора, стават звезди и хоп изнасилени!

Какви ги драска, тази разпоретина...

Аз съм малка пеперуда и летя от цвят на цвят....Зловещо !!! Ах, тези грешни мъже.!