Меган Фокс: Ако нямах бавачка, да съм се развела

Актрисата Меган Фокс сподели пред американски медии, че е наела детегледачка, която се грижи за сина й Ноа за през нощта, защото не можела да спи.

Обратно в новината

Коментари - Меган Фокс: Ако нямах бавачка, да съм се развела | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами и ние имахме бавачка на щерката, въпреки че не сме богати колкото Меган Фокс. Просто нямаше начин и двамата да работим и детето още малко бебе да го гледаме. Затова си взехме бавачка и всичко беше ОК :))) Не виждам какво се възмущавате на това, че милионерка има бавачка на детето си, че те всички в Холивуд така си гледат децата.

как може да имате време за такива дребнави заяждания!кога правите всичко което казвате, че правите?

Какво лошо има в това някой да й помага? Всеки човек има много индивидуален ритъм, и ако този ритъм е нарушен е напълно нормално да не се чувства добре. Не разбирам защо на българските майки се гледа като на роботи длъжни да задоволяват нуждите на всички около себе си 24 часа в денонощието без да се изморяват или оплакват.

Имам предложение: предоставям й жилище, бавачка /себе си/ и изхранване на детето й със знаете какви детски. Моя труд не го калкулирам, жилището /наем/ - също.

А по филмите точно заради бавачката се развеждат :)

Леле, тая ако дойде у нас ще изгуби звук и картина! Как с мъжа ми отглеждаме четири деца без бавачки и без баби, пък не сме се развели?! :))))

Ама сигурно и ти не си Меган Фокс и не живееш нейния живот....

кифла!

кифла , кифла , ама всеки гледа да и опита мър-маладчето ...

А навремето майка ти как те отгледа без бавачка ,ма ? И нашенските са същите... все преуморени, все депресирани ,все негативно облъчени,готвенето тежко,прането сложно и деца нямат,дай им да гледат песове и хамстери и кафенца цигарки с другите кляфки..

Интересно, а ти какво отгледа?

а ти ?

Ти пък колко деца износи и отгледа бе умник. Ей така някой мъж като вземе да се изказва за майчинството ми иде да го наритам. Това, че си майка, не те лишава автоматично от всичко човешко. А таткото какви ги дърви през това време. Или бащинството е пожелателно и всеки малък напън в тази посока трябва да се аплодира с 4 ръце. Ако майка ти е родена за слугиня, то си е неин проблем. И аз ако имах възможност щях да наема гледачка, когато имах нужда.