Меган и Хари се обидили на кралицата заради премахната снимка с Арчи

Само те липсвали на фотосите на бюрото й по време на коледната реч на Елизабет Втора през 2019 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази кога ще спре най-накрая да занимава света с личните си неуспехи и простотии.. Не разбра ли,че точно с баба Елизабет и семейство няма да излезе на глава. За каква точно се взе,че не ми е ясно....

Пак ли Някой е обидил момето?! Да внимава - преди беше Кейт, ама сега - Кралицата! Те тука сбърка генерално

Тази "дама" все държи да доказва, че не може да разбере значението на "класа", "аристократизъм" и пр. Още се чудя на мъжа й, който следва да ги притежава по права линия. Обаче ... излиза, че е вярно, че на такива като нея, не са им нужни "врагове" - сами си извеждат кирливите ризи на бял свят.

Всички мъже на света мечтаят да са принц Хари, а тъпото коп....ле идка да е жена на жена си !

иска

Кралица.Да има внуче което нейният род не признава за човек.Само преди 100 години избиването на цветнокожи от англичани не се е наказвало.Но времената се менят.Жълтата раса настъпва и след нея черната

Тая родена за еван и за ор Ал Ен.

Не знаех че негрите са толкова обидчиви

Доста дребнаво за кралски особи

Тая пръ*$а как му е седнала на врата на принца. Голям чехльо.

Значи заради някаква си снимка, може би забравена да се сложи от някоя прислужница- са решили, т.е. Мегън е решила да избягат в Америка? Кого лъжат? Много добре си я знаем черната лисичка.

Да не се правят на обидени…Тяхно беше желанието ,уж да не са пред прожекторите, а сега все там се бутат! Тази малко известна актриса уж беше в депресия от кралският двор, а все се мисли за пренебрегната! Сигурно знае, че трябва да спазва някакво уважение, или етикеция, не е на опашка за банички! И без тях може! Но на Меган все някой и пречи…защо ли???

Снимката е трепач.

Аха - нарцистичната негърка е на преден план с пресилена гримаса, а смачканякът хем е с едно рамо зад нея, хем е обърнал глава към центъра на вниманието, като само с въртене на очите се обръща към събеседника в тая изсилено позитивна композиция. Тоя е такъв безхарактерен и безгръбначен тъпак, ама с проста майка и с баща най-вероятно коняр, кво да излезе... Бе, в Калифорния тунели нямат ли?

снимката с арчи ли е?

Тая кога ще я пенсионират?

Seaseal

Снимката кърти! Каката е така ухилено изненадана, сякаш в този момент някой я уважава отзад!

Бети прокуди цигането през 9 рланини в 10-та! След забежката на Дяяна вече няма да допуснат и най малка възможност мангал да наследи двореца! Тез двамата може да говорят каквото си пожелаят...истината е ,че им биха шута защото Хари си доведе цигането дома!

МНОГО "ЖЪЛТО " ДРЪНКАНЕ ЗА ГЛУПОСТИ ! ЗА ТОВА "ПУЛИЦЪР " НЕ СЕ ДАВА !

АРЧИ ?!? Туй ще да е кучето, нали ?

2 debila

Какво иска това женче? Ми да се образова малко, да чете повече, за да разбере какво е кралската институция! Нямат шанс тези джендьри!

Ей мног проста бе цяла книга за една снимка и че някой попитал за цвета….., типично по америХански.

Англичаните никога няма да видят черен като равен. За тях всичко по-тъмно е роб.

Само дето роби не са имали никога, това е в Америка, но за повечето непросветени това ще предизвика състрадание а това е и целта да си продаде простата и малоумна книга.

Значи англичаните не са имали никога роби, според заспал историк като теб, а така било само в Америка - ха, ха. Я провери преди революцията, дали е имало САЩ или са се казвали Британска Америка / Британска Западна Индия. Атлантическият трафик на роби започва поне век преди на американските колонисти да им порасне самочувствието за скандал с Британия. Англичаните нямали били роби, обаче колониите им имали. Ти си с манталитета на български политик - той горкият нищо няма, обаче жена му и децата му са милионери.

Ти в кой клас си? Някои часове по история май си ги проспало, дете... Ето, почети, пък ще понаучиш това-онова https://www.dw.com/bg/%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0-%D0%B8-%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D1%88%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%9D-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%8F%D1%82-%D1%81-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8/a-57752186

Ето ти и още от новините от днес - защо Барбадос от днес официално вече не е част от Великобритания: Чарлз определи като петно в историята „ужасяващите зверства на робството по тези земи“. Барбадос е една от първите колонии на Англия, като англичаните се заселват там още през 1627 г. Под британски контрол островът се превръща в икономика, разчитаща единствено на захарните си плантации благодарение на робски труд от Африка. Източник: https://boulevardbulgaria.bg/articles/barbados-se-otdeli-ot-britanskata-kralitsa-s-pishtna-tseremoniya-s-uchastieto-na-riana-i-prints-charlz Почети, почети... има из нета много инфо по темата

ПОЧЕТИ МАЛКО ПРЕДИ ДА ПИШЕШ! В Бристол и до ден днешен можеш да видиш робското тържище!

без парите на баба, иначе ги разбирам, че искат да са независими "крал ски" особи!

Естественно, че ще е премахната снимката, бебето е черно.

Не бих казал бебето е по бяло от тебе. Хаха но успяват с манипулациите успешно.

Добре де поправям се - бебето е една идея по-тъмно от бял циганин.

Тъпака Хари и златотърсачката от треторазрядни филми искат да са на първа страница и на бюрото на Елизабет на лично място? Поне второто няма как да стане, а с тия техни постоянни излияние може и с първото да се разминат... вече омръзнаха на всички.

Не би било зле да научите значението на думата фотос.

Ми то е нещо като фалос.

ТИ ЩО НЕ НАУЧИШ ЩО Е " ФАЛОС"

Тия какво реват сега , нали се изнесоха от кралски двор.

Офффффффффф...А защо бе се ожени за Хари принц а не за Джони сина на пощаджията от квартала?Тогава тия гадни проблеми нямаше да съществуват!

не занимавайте хората стези изроди пари няма да ви пратят вярно че сте кенеф ама малко се спрете

Само фотографии на престолонаследниците са превилигировани да стоят на бюрото на кралицата. Няма ги другите и синове и внуци - техни потомци. Ама Мегън откъде да ги разбира тези работи, тя мислеше ,че като идва от Холивуд ще и дадат главната роля и се разочарова когато това не се случи.

Цигански номера. Ето, защо ги разкараха. Мангалът си е мангал.

Брей, тоя андроид можел и да се пули.

Оффф тия нямат спирачка! Все на обидени се правят, цял свят им е крив. Аман от тях.