17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като я гледам почнала е да се налива, точно като Шибана Дебела Негърка. Ако на Хари му става от тая гледка, браво.

Тези…..дори не са чували за България, вие ще ми ги пишете в новините всеки ден.

Сигурно са свършили мангизите, за да стигнат до там

Елизабет е страхотна жена..как търпи тази лисица

Тея двамата тюфлеци сраха в устата на кралското семейство с надеждата да изкарат някой лев от това,видяха,че не се получава и не им е достатъчен и сега от глад пак ще се подмазват на баба да даде лев.Е,нема да стане.

Тоя Хари да си намери истинска жена !!! И да изхвърли тая арабско- негърка проститутка.- ШПИОНИН...Хари да изгони и всякакви амймуняци, като маймуната зад него на снимката..

Кви са тея?

Да покана. Пък и аз се чудя за цвета на бебето (да е живо и здраво). Не знам колко ще е поласкана кралицата от една тъмна Лилибет

Това няма да стане, Хари може би ще го допуснат, но сам, без жена му и децата. Историята учи.

Kenn1111

Не мисля че кралицата така бързо забравя и така бързо дава прошка за лайната които сътвориха.Ще трябва още бая да се потрудят а и с тая уловка да кръстят детето на името на кралицата......много пошло слагачество точно сега.

Няма кой да ги покани, а на такова място без покана не приемат.

Нещо черния ПР не върши вече работа, сега ще се примъкват пак в змийското гнездо на роднините, щото там явно има повече дивиденти в дългосрочен план, отколкото при Опра или от Нетфликс. Пък и този техен ход крещи "вижте ни колко сме великодушни, те расистите ме докараха до самоубийство, но ние им прощаваме и им подаваме маслинова клонка като им отиваме на крака" А тия завалиите от кралското семейство нямат печеливш ход - нито да ги натирят, нито да ги приемат обратно с отворени обятия, че не се знае кво ще дрънкат после по медиите:))))

От известно време се чудя дали ако някой на интервю за работа спомене, че някой някъде е използвал расистки коментари по нечий адрес, дали трябва да му се заплатят няколко милиона $$$$$$ или поне няколко хиляди?

Хари, голяма си ряпа, Хари!

Алабаш по скоро

Абе другари журналя, защо така системно ту лижете, ту смучете някои части от тялото на британското кралско семейство? Тия какви са ни на нас, вкл. това цигане с претенции? То бива гювендилък,ама чак толкова...

Ревнуваш ли бе, как ти беше името?