Меган Маркъл губи първия рунд в съдебната битка срещу таблоид

Част от съдебния иск, заведен от херцогинята на Съсекс, бе отхвърлен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сбръчкосаната, дърта буля В. пак се иза...

тая снимка е променяна доста с Фотошоп.

"............като се има предвид нейния кралски статут, съществува законен публичен интерес към личността ѝ и семейните ѝ отношения. "

Реднек и чернокожа с обеца в носа на кралската сватба. Само това е достатъчно да си направим изводи за отрочето и цялата ситуация. Те са ясни на всички, освен на Хари Тъпото.

Глупав и долен коментар от още по-долен "човек"

Тая трябва да съди баща си, а не вестника. Той е продал писмата и за доста прилична сума, а и прави пари от всичко, свързано с нея. Тя май забрави, че той се обърна към Хари седмица преди сватбата, че ще направи грешка ако се ожени за нея и пак го направи чрез вестниците. Явно на него се е метнала с вкус към парите. Сигурна съм, че вестника ще спечели, пи кадърни адвокати, след като са платили за писмата, какво, в чекмедже ли да ги затворят?

Малко Дряново, лудницата

Писанията по-долу - типични за путиняри, чалгари и други червени боклуци.

кретен

А ти си най-типичен кравар-дебил

Тая меркантилка се чуди от къде да гепне някакви пари че тя така разбира ''финансово самостоятелни''' Хем се вре из медиите хем се оплаква след това от тях.. Ако не бяха и обръщали внимание на простотиите щеше пак да вяка че не я забелязва... Хайде престанете да ни я навирате...

Буля В. се огледа в огледалото най - накрая

Леле като е без фотошоп, колко е амортизирана...

Подобна е на работничка 3-та смяна от "Стомана"- Перник.

Аман от тая патка.

Липсват й първите седем години, липсва й класата, липсва й нивото! Колкото и да иска да се дистанцира от кралското семейство, има определени норми! Иска да живее за сметка на короната, най-малкото трябва да се съобразява с техните правила!

Та калвана ли си? Тъпачка

Не живея за сметка на сина ти, ма и няма да се съобразявам с вас. Държа се с вас, така както ти се държиш с мен. Показвам ти каква си, но как ще разбереш? Господ ще те накаже накрая. Запомни го. Няма да се съобрявам с теб, защото ти никога не се съобрази с мен.

Не можа да схване елементарните правила в Британия и късно стопли, че дори и най-изпадналите англичани никога няма да я приемат за равна, та що остава за по-висша от тях.

Това новина ли е?? Кой го интересува???

Тази е толкова арогантна и нарцистична типично за всяка жена от зодията й, че като видя нейна снимка получавам уртикария.

Глупавите жени кротуват докато не ти родят дете. След това набират смелост и се развихрят с глупостите. Поредното доказателсво каква е била истинската и цел -- да постигне нещо в живота с помоща на кралският герб. Защо не е съдила никого преди това?

Ай стига с тая грозотия.

Тая хиена май разбра че извън дворците мръвките не се търкалят по тревата

Тази не е никаква кралска особа.

Тази жена не може да свикне, че жената в Aнглийския двор е просто сянка на мъжа. (Ако не е Нейно Величество, разбира се.) Да вземе да попрочете малко от историята на Англия. Те с баща и сами се навират на медиите и после - защо ни преследвали? Англия не е Америка, и Aнглийския дрор не е Холивуд. Тя е просто жената на принц Хари и толкова (докато той поиска.) Да гледа да не изпусне кокала като принцеса Даяна.

Как я сраяняваш с Даяна? Даяна бе потомствена аристократка...

lu4ka

'Ма как бе. С незавършено основно образование.

lu4ka

С минус, без минус - Даяна не е завършила основното си образование. Не си е взела GCSC-тата... ама грам.