17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам само да изясня на всеки, който пита:"какво точно е казал Арчи" ненавиждам Меган и никак не искам да я защитавам, но очевидно докато Меган е била там е взела и Арчи и титлите за принц, принцеса, херцог, херцогиня, граф, графиня са✨НЕЙНО ВИСОЧЕАТВО✨, а на кралицата или краля винаги е✨НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО✨

Да не остане за рождения ден на баба си, която загуби половинката си след повече от 70 години семеен живот? Един ден само да и посвети!!! Всичко в този живот дължи на нея! СРАМОТА!

Ли тая Меган ми изглежда с хитра лисича муцуна и още по-хитри тесни очички.

Предвид часовата разлика от 8 часа, Меган кога точно е говорила с Кралицата? в 3 ч. сутринта ли? Арчи буден ли е в 3 сутринта, че и да е на кеф да говори? Супер опашата лъжа. А освен всичко друго хари е бил игнориран от семейството си, пък точно на тая дето ги изплещи с тонове, ще й вдигат телефона.

Съобразили са всичко и очевидно не си на ясно, че бебетата могат да се събуждат когато си поискат, а в 3часа дори може да се води за задължително хранене! И с какво е виновна кралицата-Хари и Меган изцяло сами са взели решението да се оттеглят и то си пролича как Меган лъже-ако кралицата беше расистка щеше ли през 20век около 60-те години да танцува с африканец? Тогава се е случил исторически момент!

Меган Маркъл не е Херцогиня!! Моля проверявайте информацията около статиите си по-обстойно!

Как едно бебе разговаря по телефона се пита в задачата. Мургавелата пак си ги съчинява и флуди по американските жълти издания.

Според мен кралицата след още 300 години тотално ще се превърне в Йода.

До вчера ги плю, че са расисти, днес се била обадила. Кого лъже? Никой няма директен достъп до кралицата, всичко минава през сътрудници, включително телефонните обаждания.

Малкото маймуне от малко го бутат да говори с Кралица Елизабет. А то не може да говори. Това даже не е тяхно дете

lu4ka

То, на черното, не може много да му се вярва.

Какво точно е казал Арчибалд ?

Нещо такова ще да било : Б-а-а, б-аа -Блак шийп хев ю ану уоуул? , Йес м'ам, ейс м'ам - ту багс фул. Уан фор дъ мастър , уан фор дъ дейм, оан фор дъ джиндър бой , ху ливс даун дъ лейн..

Най-ми е важно да знам какво и как бебето Арчи е споделило? Обърнал ли се е към нея с Ваше кралско величество или просто е казал Гу гу, докато е акал в памперса....А може би са обсъдили в коя част на боите Пантоне се намира цвета на кожата му. Бахи проститиите пуска този американски алчен боклук, за да ни надува мозъка с досадната й персона.

Какво ли е казал Апчи на пра-баба си ?

Изпревари ме

Не разбирам защо в статията Меган е "Херцогинята на Съсекс" ? Нали избягаха, лишиха ги от титли впоследствие и сега си е само Меган.

Ами като не разбираш, питай, не коментирай. Не, никога не са лишавани от титлите си на херцог и херцогиня. Само от титлите "тяхно кралско височество или величество"-това и аз не го помня точно кое беше и Хари от почетните военни титли, ха-ха.

Да бе да. Тая не искам да я видя ни на живо, нито на умрело. Аз си нямам друга работа, ще седна да си говоря баш с тая брантия. Поне тоя мунчо Хари се мерна. Ваша Кралица Елизабет II

Много важно

Може би за цветовете на......дъгата? Темата се изчерпа, кой се обидил - обидил, кой умрял - умрял, на останалите дай Бог живот и здраве. Много ми хареса тъмночервениявия Ролс на нейното си величие, де да можеше да ида и аз на работа на Сточна гара един път така-а..... Поне директор на водопад или друид-левичар щяха да ме направят и без да им искам.

Хари е много жалък! Още си спомням как се оплакваше в интервюто , че баща му не му праща пари, а използвал парите от майка си. Всеки който оплюва публично семейството си е глупак и много жалък.. .

Какво очакваш от син на коняр?

Според мен той каза това, защото непрекъснато в пресата се натякваше, че той видиш ли сега като се отказал не взимал пари от данъкоплатците, ама баща му му давал. И най-вероятно е искал да изчисти точно това твърдение на медиите, което се въртеше нонстоп във всякакви вариации, откакто се отказаха. Той е напълно наясно, че ако баща му не му е давал пари, с това изказване едва ли ще го накара.....Така че по-скоро беше като опровержение на медиите, които спекулираха с тази тема.