Меган Маркъл и принц Хари официално се отказаха от жилището си в Обединеното кралство

Твърди се, че имението „Фрогмор“ ще намери новия си собственик в лицето на принц Андрю

Обратно в новината

Коментари - Меган Маркъл и принц Хари официално се отказаха от жилището си в Обединеното кралство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са се отказали. Биха им мощен шут и ги изгониха. Двете отрепки се опитват да изглеждат кралски особи и се крият зад подобни изречения за да не признаят, че чисто и просто са изгонени.

...местя го.

И аз официално се отказах от Канарския си остров!

Не е бил техен, за да се откажат от него. Беше им даден за да живеят там. Отказаха се от задълженията си към Великобритания, затова не им се полагат и облагите. Просто по изключение този път спазиха изискванията на държавата.

Абе те се отказаха от какво ли не. Само дир не се отказа да пише за тях. А аз вече чета само коментарите. Ма какво име за къща.... Фрог мор. Как ли влизат жабите в нея? Мегън била единствената превърнала принц в Жаба. Та ей такива мисли ме спохождат докато съм седнал в белия дом.

Отказаха се от задълженията си. От пари и слава не са се отказали - напротив - хленчат всяка секунда като посрано бебе!

Не им трябва жилище в мъгливият и влажен Албион. Сигурно тази къща е пълна с мухъл и призраци. В слънчева Калифорния е по добре!

Едва ли принц Андрю ще се премести във Фрогмор, особено сега, когато съпругата му (бившата) я оперираха от рак на гърдата. Цялото местене няма да й се отрази добре....

Оу, индийд, хау унфортюнит....

-къщурката не е тяхна, а на краля/кралицата -катнарката направи ремонт за 1-2 милиона паунда, които платиха британските данъкоплатци. щом ги влече.....тук е много по-зле относно грабеж на данъкоплатците, ако трябва да сме откровени. хем обслужваме тотални цървули, а не царски особи. -имението в л.а. е платено от чарлз, въпреки че рижавия мухльо получи парите от наследствата на баба си и майка си. но татенцето се изръси, щото да не се чувства виновен заради "страданията" на кретенчето си... -данъците и охраната вече ще си ги плащат сами, а не умеят нищо, освен да плещят глупости пред камера, затова досаждат на разни наивници като спотифай и нетфликс. -каквото си търсеха, си го намериха....

Е, сига вече нищата ши си дойдат на мястуту. Кат влези Андрю как си трябва, кат на 8г дете в задния двор, тогаз вече сички ши рахатясаме

Вече не е принц а е редови гражданин.

Пишете глупости

Тази"шега" на Чарлз е "казвам ти дъще, сещай се снахо", вместо "право куме в очи". Той сигурно затова се държи така гадно с кралската рода, знае, че е син на коняря и те го знаят, но всички си мълчат да те става скандал, а Хари то щото ще намалят кинтите, ако та е принц

Не са се отказали, а са ги натирели.

преместих си го

това рябва да е виц. след като ги изгониха преди месеци от тази вила, сега те се отказват .

Да проверят Мегиту на изхода да не е задигнала сребърните прибори.

И що пишете принц хари? Нали се отказа от титлата си....

Хари е могъл да вземе био- материал от дъртия грозен клюн и да го даде за ДНК заедно с негов собствен материал. Доста е вероятно да не му е дъртия камилар баща. И после може да се гаври с него колкото си иска. След като му е никакъв.

Хаха, отказали се били. Чарлз им го взе още преди месец и половина. Може и повече.

Меган Маркъл и принц Хари не са се отказали от жилището си в ОК, ами са го освободили, след като получиха eviction note , тоест предизвестие да го напуснат до еди коя си дата. Та Меган Маркъл и принц Хари са си инесли багажа от Фрогмор, един ден преди предоставеният им краен срок да го сторят.