17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега разбрах защо Маркъл издава книжка и обявява това сега. Защото Кейт Мидълтън е издала книга с номинираните 100 снимки, които бяха избрани от изпратените 31000, показвайки ежедневието на англичаните в условията на Ковид. Как ще остане Маркъл по-назад от Кейт Мидълтън?!... Маркъл е болна от амбиции, но няма вродения финес да си извоюва своето място. Затова бърза да подражава на останалите, но го прави много грубо и провокативно и затова предизвиква толкова огорчаващи я коментари.

Мрънкало от Малко Дряново да хваща автобуса и да си ходи у тяхно село

Тя натам е тръгнала и дано стигне.

Комунисти, комсомолци... Чудя се всеки ден ли си тананикат комунистите.

Възможно ли е поне един ден да не пишете за тези двама презадоволени противари?

Буля В. кога ли ще си отиде в миризливата къща? Дано е скоро, че да ни се маха от главите. Много досадно, злобно и грозно същество

Че ти си цвете за мирисане... я се погледни в огледалото без да го счупиш!

Чакам ти да се видиш в огледалото, ноооо ми се струва, че и огледалото не иска да те гледа теб.

:))) Само да питам: Нали уж порнографскат литература била забранена за деца или се лъжа?

Пълен неграмотник. Той не е виновен човекът. Толкова му стига

Проблемът е в твоята глава, бульо. И няма да ми казваш как да се държа. Научи се ти на обноски и Тогава учи другите

Ти имаш ментални проблеми. Само ще ти кажа, че баща ми е мъртъв от 10 години и никога през живота си не съм бил скаран с него. Нямам сестра, а синът ми от години живее и работи в Англия, където се развива успешно и няма време да влиза в сайтове, в които да коментира Меган Маркъл. Непоисканият ми съвет към теб е, да бъдеш малко по-смирен/а и да се държиш възпитано на обществени места, дори това и да е сайт.

Точно така гледай там синчето и не се занимавай с другите. И като си толкова"възпитана" клюкарка ти какво обсеждаш Меган Маркъл... Я поговори малко за твоите "успехи". Не тези на синчето

Той/тя няма успехи. Затова ще се похвали с успехите на синчето.

Щото вие сте цъфнали та вързали! Егати злобноте хора сте останали в БГ!

Да сигурно такива злобни сме останали в България. На теб като не ти харесваме Терминал 2 е отворен за всички.

Ама друг път... в ников нормална държава няма да пуснат такива лекета като вас. На които живота се осмисля с плюене и злоба към хора, които не познават лично! Добре се отървах преди години, каква кочина се е превърнала Бг не е истина просто.

То лекета като теб и неграмотни навсякъде ще ги пуснат. Направо хората широко са отворили врати и само теб чакат. Пиши по-грамотно, ако обичаш

Когато нямаш аргументи, започваш да нападаш на лична основа, я изядена буква, я "ти па щото си много хубава" и тн. А тази си е тотал щета. Стиховорение писала на съпруга си, пиленца гледала, бла бла бла, БЛЯК от толкоз идилия ! Иначе реалността : скарана с баща си, скарана с всички стари приятели, сърдита на една сюрия бивши съпрузи и любовници, в конфликт с цялото кралско семейство. Брей! Голяма мъченица - света водица, ся чакам да се изкара подтисната, щото е лесбийка , ама Хари я променил !

уау..... и какво ще е заглавието?? 10 малки Не-негърчета??? Ще я поръчаме от амазона веднага..

Човече, на теб Маркъл да не ти е сестра? Толкова яростно я браниш в почти всички свои коментари. Явно и ти си на нейния акъл, не те знам мъж ли си, жена ли си?

Еми каквато/какъвто и да съм, не ти дължа обяснение, но не съм бил/а скарана 5 години с баща си, 8 години със сестра си и 8 години със сина си като теб. Сега разбра ли кой колко акъл има?

Следващата книга на Маркъл може би трябва да бъде "Сага за Маркълови", в която да опише собствените си отношения с баща си, сестра си, брат си, любовниците си допреди Хари, първия си мъж и така, докато стигне до третата книга. Тя може да бъде посветена на вече родената ѝ дъщеря и също да започне от стихотворение, посветено на деня на майката, например със заглавие "Скамейката". И винаги тези новини да ги пуска около някакъв празник на друг член на кралското семейство....Смешно, нагло, кривогледо същество - това е Меган Маркъл за мен.

Ще опише твоите отношения с твоя син, със сестра ти, с мъжа ти, който подскача като пиле, с девер ти, със свекърва ти и свекър ти. Това достатъчно ли е? Аз мога да й дам материал, ако има нужда разбира се

Жена която публично унижава семейството на съпруга си, не ми я хвали. Каквото вече и да направи, тя е един подъл и лицемерен човек. Семейните въпроси се решават вътре в семейството. Като не ти изнася, разведи се. Няма значениу дали си херцогиня, холивудска актриса или обикновенна домакиня. Като създаваш семейство, уважавай го.

Какво си замъкнала. На теб като не ти изнася що не се разведеш. Няма значение, че си „английската кралица” . Пък може да насърчиш Харчо да се разведе. Аз съм в модус гледане на сеир вече

Още нещо, уважаваш, ако те уважават, ако не, биеш шута. Питай Харчо що не иска да се развежда.

и защо пак си титулува дъчус оф съсекс.нагла персона

Защото е такава, а не нагла персона. не идва от Малко Дряново. Ако идваше от малко дряново, щеше да се титулова селянката на малко дряново.

Защото иначе няма да изкара и едно пени , нали американците и се вързват и ахкат на "титлите", тук в Европа е напълно компроментирана . Толкова е фалшива, от замръзналата псевдосърдечна усмивка до модулирания глас!!

“Нинче”, ти ли ще я съдиш? Добре, че си успяла само толкова. Ако беше истински успял човек, не ми се мисли

... Компрометирана, а не КомпромеНтирана, леле колко мъка има на тоя свят, боже...

А кои са авторите не се казва?

Arcadium

Боли ме уя за тая американска циганка

Добре е че не те боли. Иначе ще трябва да ходиш на чичко доктор.

Arcadium

Споко, като ме боли ходя при майка ти. Тя го целува два пъти и минава.

На майка ми на малкия пръст не можеш да й се хванеш. Тя такива като теб не поглежда. Виж намери си някоя квартална или в краен случай твоята майка

Тя е издала, а кой я написа?

Ти не си я написал. Това е ясно

Животът на Меган и Хари е по-хубав от която и да е приказка. Те не просто оцеляха, те преуспяха. След всичко, което им причиниха. Просто невероятно. Но факт.

"кралското семейство" е емоционално закърняла група от увредени хора.

Твоя милост по-скоро ще се пръсне от завист.

Всички разбраха, че е плагиатствала. Оригиналната книга се казва The Boy on the Bench и е с автор Corrinne Averiss. И заглавието, и съдържанието е изкопирала Мегиту. Нищо свое не може да измисли, ще се спука от бездарност.

Твоя милост понеже не може един преразказ да напише просто й е по-удобно да злобее.

Твоя милост, хахахахахаха.

Хаха, къде видя злобеене, ма, патко проста? Изтъкнах ФАКТ, който с два клика в Гугъл може да се провери. Фенките на Меган сигурно с конкурс по простотия ви избират. Интелигентен човек не може да я хареса, че и да контрира всяко мнение тук все едно му плащат. Бегай у БГ Мама в темата за кралските работи и клюки с останалите прости патки да въздишате по съсухрените крака и идиотското поведение на кумира си.

Ми изтриха коментара, но аз пак ще напиша, тъпа патка и БГ Мама ще наричаш майка си

Ооофффффффффф

Хайде, "редакторе" Стелияне, купувай книгата и после цяла година ще имаш материал за статиите си....