17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е херцогиня. Никаква не е.

Снимат филм за нетфликс С оня наркоман принц Хари. Всичко е по сценарий, няма нищо истинско в двамата паразита.

Защо не посети баща си, който е плащал всичко на Дукесата ??????

Баща й с инсулт в болница,а проявява фалшиво състрадание,лицемерка!

Отдавна не е херцогиня, те се отказаха от всякакви задължения към Короната и нямат право и на титли.

Меган и Амбър Хърд са 1:1. Кой разбрал, разбрал, който не е, няма никога да разбере.

Всички плачат, а никой не отбелязва, че обиеца е едно объркано трансексуално момче. Всички някак небрежно пропускат този момент.

Убиец, извинявам се за грешката.

каква херцогиня е тази американка, какви херцози от Америка, че и с африканско потекло, западняците са изключително кухи, както се вижда напоследък.

Изпълзяване от поредното имение да се прави на милосърдна и загрижена за страдащите, толкова повече омраза си навлича. Така беше, докато живееха в Англия, така е и сега. Непрекъсната демонстрация как искат да се изолират от реалния свят и никой да не ги закача, но изпълзяват на светло само ако трябва да приберат пари и да захлебят отнякъде или да се правят на милосърдни и по-страдащи от страдащите…ех, няма да забравим разкривената и физиономия с крокодилско страдание - “мен пита ли ме някой как съм”…

"Херцогинята на Съсекс живее в Калифорния със съпруга си, британския принц Хари и двете им деца, припомня Асошиейтед прес." === Нито тя е херцогиня, нито той е принц. Отказаха се от всичко. Иначе, Меган да си направи малко пиар на гърба на жертвите. Отвратителна е.

освен от парите!!!! живеят на гърба на данъкоплатците, а тази отвратителница стъпва на гробовете на децата, само и само за да говорят за нея!!!

Изпълзи от поредното имение да се прави на милосърдна и загрижена за страдащите, толкова повече омраза си навлича. Така беше, докато живееха в Англия, така е и сега. Непрекъсната демонстрация как искат да се изолират от реалния свят и никой да не ги закача, но изпълзяват на светло само ако трябва да приберат пари и да захлебят отнякъде или да се правят на милосърдни и по-страдащи от страдащите…ех, няма да забравим разкривената и физиономия с крокодилско страдание - “мен пита ли ме някой как съм”…