17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българките четат и умират от яд защо не са си отворили краката за принц, за да се оправят живота и да им е леко цял ден по моловете. Отврат. Едва ли има по-деградирали златотърсачки готови на всичко от бг жените.

По данни на НСИ безработни жени: 4,6%, безработни мъже 5,3%. Сигурно на останалите им е леко по цял ден в МОЛовете.

Титлите се пишат с малки букви.

Ами за грубияни като теб естествено, че няма да ги отваряме.

Хари, Харииии що така се похарчи бе бате...

Мъже - тежка физическа работа, опасна, важна за функционирането но обществото, често водеща и до смърт Жени - зад бюрцето с климатика и фръцкане из офиса цял ден ....мда... същото е...

Някой нещо да е искал от тебе?

Какъв орел си ти бе. Ти си най-обикновена хлебарка. И съм сигурна, че досега жена не си е отваряла краката за теб. И да ти напомня, че майка ти също е жена нещастнико. И се питам дали не се отвараш за мъже.

Така и не разбрах какво не й харесвате на Меган! Хубава е!

И аз я харесвам. Просто не е захаросана кукличка, затова не я харесват. Аз пък затова я харесвам.

Не прилича на принцеса, а на помощен персонал. Това е положението.

Дирника пак е прушуснал съществената новина, че негрото заминава в Африка. Щели да участват в проект в Ангола, за обезопасяване на минирани полета. Естествено, други неща ше правът, това е за публичен пиар. Ох, оттъвахме се за 3 години напрет. Започвали с 6 месеца, но имало екстент 3 години. Дай боже, и никога да не се върнът. Там й е местото, в Африка. Чудничко. Толко е грозно това грозилище, че ме втриса и получевам спазми от шока. Мазна сплъстена негърска коса, винаги рошава, и мазна кожа, груба външност и липса на обноски, и меркалтилно грубиянско поведение на фльорца. Не моем да я гледъм.

Негрото проповедва Марксизъм (лефтиЗка е, демек куманиЗка, провери си), и е фанатизирана анти-бела расиЗка, и проповедва избиване на белата раса, участва в кампании за аборти (както в Ирландия промотираше избиване на белите бебета, на расова основа), и проповедва, чче била расово тормозена в британия (което е очевидно неверно, щото тя не припарва на улицата). Изкарва се жертва, и непрекъснати проповедва расова омраза (типична Маркистка) и вечно реве за пари. Ей така от дирника прупуснаха да споменът между другото, че не била доволна от 3 миллионния ремонт на Фрогмор Цотидж и сега се планирало да се направи нов ремонт за още 4 мелиона. Къде ги изсипаха тея мелиони, подземни коридори ли копат, толко мелиони за една 5-стайна стара къщичка, това не е замак, а и да беше, това са страшно ного пари! Оня ден минах през полето да видим ко правът, оградиле са сичко и са наслагале охрана, пиле не мое да прехвъркне, военен обект гаче ли охраневът! А се ходеше спокойно през целото поле, немаше огради, какво правът зад тея огради, с мелионите, е големия въпроЗ!

Засичам незадоволена дебелана със синя коса, но която света й е виновен, че мъж не я поглежда. Дерзай мила, грух грух. Също така, интересно е как първата обида, която използвате, е че никоя не ми била пуснала. Всеки път без изключение. Не се ли замисляте, че така признавате за липсата ви на каквито и да било друга стойност и качества и че ставате само за едно?

напреД

Е, Хари,Хари...защо ти е това черно слугинче до теб, когато можеше и можеш да имаш всички красиви момичета по света

Моля, моля, не обиждайте кралицата на САЩ

то бива захаросване, бива...

Тая преди ми приличаше на робинята Изаура а сега е яко Женоариа. Това е магия!

Ох, успокоих се! Не съм единствената, която носи три пръстена и на която мъжът ѝ се обяснява в любов.