Меган Маркъл се готви да става писателка

Херцогинята на Съсекс ще последва примера на принц Чарлз и Сара Фъргюсън

Обратно в новината

Коментари - Меган Маркъл се готви да става писателка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАЯ ВЕЧЕ СЕ ЧУДИ ОТ КАКВО ДА ИЗАРВА ПАРИ!!!

Защо да не напише книга? Лейди Даяна също написа книга. Нашата Венета Райкова не написа ли и тя? Има и много други примери за автори, които пишат без да имат подходящо образование. Какво сте я емнали всички? Тя виновна ли е, че майка й е африканка? Човек не може да си избира родителите.

Аз пък се готвя да я заместя като Търтей.

Колко му е? Владееш правопис на прилично ниво , бил си БЛОГЪР , следващо ниво по избор - кеф ти Достоевски , кеф ти Толстой , кеф ти Маркес хич , ама хич не е трудно.

Някой друг ще ú пише книгите. Това църното за нищо не става, пълен киликанзер Тъпото Хари да и бере гайлето

Що ми се струва ,че си е скъсила носа?

Не,не го е оперирала,същия противен патешки нос , петниста мазна кожа,криви крака, дърта и разведена , точно за Хари. Но като кажат,че е красива и умна,аз се чувствам най красивата и умна жена на света.

Само създава грижи на баба си Бети, сега да и търси издател.

И си поръчай писалка на дядо си Мраз!

Ей така е решила? От днеска за утре? Колко има по литература това дете? Не харесвам монархийте, ала добре, че ги изхвърлиха от двора.

Тази е от прислугата но се прави на лейди, след като приспала с принца. Още Вергилий ни е оставил писмени сведения, при заточението си при тракийския цар Котис в Огигия(някъде около Шабла, града до днес не е открит). Вергилий се възхищава от ерудиция, културата, познанията и стиховете написани от цар Котис. Вергилий научава родния език на цар Котис(българският) и написва свои стихове на този език, с което изключително се гордеел. Вергилий е автора на епоса за създаването на Рим - "Енеида". Троянеца Еней(Еньо) повежда оцелелите троянци на запад към Италия. В този римски епос Вергилий пише: Пазете се от данайците(гърците) дори носещи ви дарове. Т е. Вергилий не е изучавал а после писал стихове на гръцки език.

Бати всестранно развитата личност, тя като Къци Вапцаров направо. Свири на 20 инструмента, лошо.

Е наистина нищо сериозно не са направили, освен да си купят нова къща. Скучни, примитивни и неприятни, за съжаление вече дори и принца.

Eto Vi Rodoptili

Ина много хора, които ще изкарат доста пари да пишат книгите на тая кифла. Не е зле, ако се дореди човек.

Аз пък се готвя за космонавт! Като довърша бутилката, ще съм в орбита. Все си мисля, че на мен по ще ми получи космонавтиката, отколкото на нея поезията. Ама, знае ли човек.... :D

"... Меган Маркъл, съпругата на британския принц Хари може всичко. Дори и да стане писателка ..." Представяте ли си !!! Даже може и да " пише ". Някои хора имат дарбата да рушат всичко около себе си.

Тая все едно в комунизЪма е расла - всестранно развита личност. От всичко по малко ,посредствено и накрая нищо. Един умен български колега много точно го е казал- и за чеп за зеле не става.....

Сега пък и писателка-ужас!

Мегън Маркъл филантроп????????????????? Вие шегувате ли се!?!! Активистка? Писател???? Не сме сигурни дали тя въобще може да пише. А ако знаеше да чете, щеше да е разбрала до сега, колко много се е объркала.

има доста да се готви докато се сготви, бая варене ще ѝ трябва

Може на тема как да хванем принц без да сме нещо кой знае какво. Някои неща трябва да ѝ се признаят. Аз един Иван от квартала не успях да уловя камо ли нещо по така...

E, ne e grozna kato Putler.

Кой се интересува от тая,че ни я натрапвате постоянно. Тя вече е никоя - една обикновена женица,оженила се за ..... Хари ,за да се прави на велика аристократка,но селянията не става за това. Обикновена артистка на треторазрядни филмчета - кривокрака, дърта,разведена ,с мазна петниста кожа и с патешки нос.

Не е написала нито ред, ама вече я хвалим като голяма писателка ???

Ей, няма спасение от тая проста и нахална негърка!

Когато си тъпа крава и принц да намериш от принцът просяк ще направиш. Ако си умня жена, като Кейт от принц крал ще направиш, прескачайки баща му - първи наследник за короната. Нищо не може да опише, колко много си го вкараха Меган Маркъл и "хитрата" и майка, която не се отделя от нея.

Аз се готвя да стана космонавт

Много актриси за добре изиграна роля са взели "Оскар", някои и по повече от един път. Но да вземеш принц-доколкото знам, има само още един случай в началото на 40-те на 20 век и пак е свързан с английското кралско семейство. На мъжката част от това семейство видимо им е сбъркан ангелът по женската част. "Оня", мисля беше Едуард, Чарлз м/у Даяна и Камила / е няма база за сравнение-Даяна беше по хубавата/, сега този с тази развдената вече веднъж......

Да правиш сравнение между Едуард Осми и Уолис Симпсън - жената, заради която се отказва от трона и Хари и Меган е като да сравниш Космоса с магаре. Уолис Симпсън е родена в богато семейство и принадлежи на висшето общество в САЩ. А Едуард е назначен от кралството за губернатор на Бахамските острови и до края на живота си се движат във висшата класа на Европа и САЩ. Докато Хари беше натирен без издръжка заради глупостта си да доведе цветнокожа актриса в двореца. Детето на Хари и Меган беше лишено от титла Принц също така, техните титли (на родителите) също бяха отнети. Сега буквално ще трябва да работят или да продават истории на вестници, за да се издържат. Кралицата е умна жена, преживяла какво ли не, няма да се остави на някаква циганка да и се качи на главата, а глупавия Хари даже няма да го коментирам.

Точно това щях да кажа и аз, браво за коментара. Тая ще остави черно петно върху кралското семейство и жалко за Хари, който е в пъти по-харизматичен от брат си!

Не виждам принципна разлика м/у нас в оценката на проблема. Видимо вие сте се интересували по подробно за което адмирации. Допустимо ли е според Вас Хари да няма генетична връзка с кралският род.

скоро може и за философ да се готви.

Правилно!!! Чукча не читатель, чукча писатель.

ейй, рекох, че днес ще я пропуснете, ама не!

Плана на тази ,,златка''бе да омагьоса заблудения принц,и да го ползва за инструмент за яловата си кариера..Не и се получи. А за самия принц от толкова принцеси да избере това същество е повече от лош късмет.

След чичо Пенчо тъпото и Ицо кюрда всеки неграмотник ще стане писател.

Писателите се рекламират СЛЕД като са издали книга. Не ПРЕДИ тепърва да са започнали да пишат. И тва ли е новото хоби на голямата актриса Меган ?

Кво цъкате минуси бе, фенове на Мегънчето. Кажете един писател който е бил рекламиран ПРЕДИ да му излезе книгата? А при тая и мъжо и все "ще станат еди кви си/ще правят еди кво си" И накрая все харчат едни пари на бащата на Хари.Т.е. пари на британците. Обикновенното семейство, получаващо МИЛИОНИ за разходи и отделно държавна защита от тайните служби (наистина ли вярвате, че НЕ ги охраняват?)

Питай дир-а дето пишат статии за нея та злобното българско човече без грам мозък да има по какво да плюе за да си оправдае скапания животец!

За пари и малката мега ще покаже, след развода. хахаха Има една порода жени които колкото и пари да имат, искат още и още !

Нагла и проста чернилка

И черна е пъти класа над теб, тъпо бяло копеле!

То писател не се става от днес за утре. Това си е занаят и отнема години докато се овладее.

Съска ли, като е от Съсекс? Или само без "съ"? Боже опази, сега пък и драскачка. На какъв диалект? Нали уж се самообявиха за обикновени хора и се били отказали от титли и привилегии? Приказки за филанкешията, вервай ти. Тия благите родници нещо напоследък от петнадесетина години започнаха много да лъжат бе, та не можеш им насмогна. И все искат да те оправят набързо.. Та жива да я ожалиш обикновената гражданка, щом е стигнала дотам да свързва двата края. Сериозно - аман вече, по-добре да пуснете нещо за условията на живот на Марс, какво става там, как са американските астронавти, делят ли празничната трапеза с извънземните или всеки се е затворил в своят си изолиран балон и муа поединично като у нашенско?

Оф, аман от нагли профани, попаднали някъде случайно или срещу секс

Оф, аман от нагли плофани, попаднали някъде случайно или срещу секс

Дано се сготви, че ми писна от търтеи.