Меган Маркъл вече има свой профил в уебсайта на британското кралско семейство

"Гордея се, че съм жена и феминистка", пише в представянето на херцогинята на Съсекс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

участие в "Костюмари"...бошкей, резиль ли бе да го опишеш... елитна работа, разбираш ли...и принцовете ги удари сачмата, горките...

За най-красивата абитуриентка в BG.. ?.......?.................?.... Бе, най-красивата..се путка е!

няма да го бъде дълго.

мнооо добре! Принцът да се обзаведе с негърка феминистка, на сичко отгоре и плиткоумна. ХАХАХАХАХАХАХА

Чарититата (благотворителсните организации) изобщо не се занимават с благотворителснот, че досега не съм видела ни едно да храни бездомници или да го подслонява, това прави църквата. Благотворителността до последната са финансирани от Сорос, сие и Зионисти, за да проказрват техните политики извън закона, щото чарититата са освободени от данаци и държавен контрол. Както е Хелзинксия комитет или кото беше там, заето с циганите. Хелзинкски, ама цигански. Същото и за британия- ше се занимава димек, платена от Зионягите и куманягите, с техните ентереси. Затова я докараха - да мъти водата на белите британци. Беше ясно, че ше доде да обслужва расистки анти-уайт ентереси. Сега ше почне един импорт на африканци в Британцията......защото Брекзит стопира тея процеси....... И нейното вкарване в семейството е да й дадът статут на недосегаема, та да вкарва повеки африканци през чаритита.

Да ви кажа, кефя се на тия момчета,какъв и го "вкараха" на Кралицата, за дето уби майка им!!! Особено Хари! Да живее любовта!

Благотворителната дейност на новоизлупената херцогиня ще бъде по цял ден да се фръцка!

Тази има отвратителна кожа на цялата тая скъпа козметика... Иначе чаровно момичето.