17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На кой му дреме за тези бре ?

Айде стига подмазване бе. Вчера била бременна и тръгвали за Австралия. Днес са в Австралия и приемат бебешки подаръчета. Айде поне не ги слагайте на ПЪРВА страница.

Чак пък неотразима.... обикновена бяла рокля и шлифер, какво толкова??? Тя е достатъчно безлична, за да е неотразима...

ЩЕ ПОВЪРНААААААААААААААААААААА

Холивудска ….. съпруга на рижко Хари, като тейко си. К,ви са да харчат парите на хората ? Кой представляват и с каква легитимност.

Има ли останали нормални на тая планета.....

Какъв безсмислен живот - да обикаляш света, за да ти се кланят. Пълна гнусотия!

Пожелавам на всеки да си има бебче!

Да се впуснете и в малко разсъждения за смисъла от вашата информация, с какво е от значение за живота на планетата и в частност на хората в България....какво се очаква да предприемат в отговор на тези информации българите.....да отчете с нещо някаква полза за обществото накрая от тая ваша журналистическа активност в тези публикувани само за месец са около 500 публикации на тая тема....

По- мръсно , долно, елементарно и вредно за живота на хората от тебе няма

Безмислено съществуване. НЕ ни интересуват!

За вас има ли други "новини" освен тия английски лигльовци и руско оръжие???

С какъв голям разкрач крачи тази т.н. херцогиня , на снимка 2 ,няма ла да изпадне малкото май....е?????Наистина стига ни занимавахте с тези без интересни лица......

На някакви анонимковци из сайтове като дира....а вчера по една от телевизиите някаква изпадна в оргазъм на фона на кадрите на тия паразити.. аз такова нещо не съм виждала, а съм на 40г. Изпростяване, платени статии , власт на милиардите и милиардерите, колкото и малоумни затормозяващи и безмислени животи да демонстрират, те не спират за ден да се показват и натрапват, но никой не разбира какво показват като се показват!?

докога на 1 страница? няма ли новини за България?

По принцип рядко пиша нещо под такива новини. Но сега не можах да се въздържа, щото просто ме напира "извътре", след чудесната, светоспасяваща новина за бременността на херцогинята на Съсекс. Има огромна празнина в жизненонеобходимата ни информация за нея. Твърдо съм убеден, че без нея в България ще падне правителството и ще влезем в огромна политико-икономическа криза. Та ще помоля дамите и господата журналисти да бъдат така добри да ни осведомяват по-подробно и непрекъснато (има и лайф отразяване в крайна сметка, нали?!) за това: - как се чувства херцогинята сутрин - вие ли й се свят, повръща ли (ако да - колко и какво точно) и т.н. - каква точно диета спазва херцогинята - дали е достатъчно здравословна за бъдещата светлина на очите ни - прави ли херцогинята необходимите разходки и упражнения и ако да - какви точно са те и как е облечена при всяко такова събитие - колко точно са феновете на херцогинята и херцога, които всеки ден се събират пред поредното място, където са отседна - естествено, с поименни списъци - публикувайте ежедневно пълен инвентарен списък на подаръците за бъдещото попълнение на кралското семейство - естествено, с пълно описание и наличието на сертификат за безопасност на вски подарък, а също и кой го е подарил (имена, адреси и справка за имотното му състояние, а също и уверение от съответните власти, че въпросното лице не е придобило парите си по незаконен начин и свидетелство за неговата съдимост) - колко точно време и кога прекарва на денонщие херцогът с херцогинята (тук без сексуални намеци, моля!) - и най-важното - кога точно ще имаме щастието самолетът с херцогинята и херцогът да прелети наблизо до България (не смея да се надявам на щастието да прелети над нас) - за да можем масово и спонтанно да излизем на улиците и да махаме с кърпички в съответната посока. Вярвам, че ще се вслушате в настоятелната ми молба! Ваш Мада Херцогиня Мегън FOR EVER!

По-добре да бяхте написали "подаръци за бебето", защото така се разбира, че са подарени от бебета, а бебетата нали знаете какво могат да "произведат" :)

От толкова чести публикации неволно изучихме дворцовия протокол, а таз мома не запомни, че седенето с кръстосани крака не е позволено....

радостната тръпка за английските данъкоплатци ми е ясна-увелачават се редиците на обгрижваните аристократчни и не толкова аристократични безделници, че чак вече си ги внасят и от америка. ама ако и тук ще бъде проследяване бременността на американската милфка, само щото женена за шестия кавал за престола ИМ, вече множко НИ идва...айде, кейтиту поне е хубавка и сладуранка, ами на таз кво има да й гледаме всеки ден?!

Да им е честито, само да не е много черно....

в таз австралия само бели хора ако съдим по снимките почти нито един абориген няма

целия свят има да се дзвери

ситуацията е извънредна

но и номера на обувките бая голям

роб си и роб си оставаш

меко казано

като съвсем отскорошна поданичка и се завива свят от брекзит-а и всичките му ефекти ..

Всеки ден пишете по нещо за тази разведената меган ами тя ако беше много хубава нямаши да е парясница била неотразима кое и е неотразимото покажете поне с какви бикини е и те ли са бели добре ще и стоят сигурно на мергавата и кожа

така твърдят че са се разбрали в Ялта - в руския крим - 80% руско влияние, 20% английско, затова за 80% русофили има зил и камаз, а за 20% 'демократи и републиканци' - английско кралско семейство ..

Ужасно лицемерна усмивка у тази Меган. Хвана принца и се захласна от величието си. 0тврат.Жал ми е за този наивник принц Хари.Как можа кралицата да допусне този брак.Може да излезе истина, че това е отмъщението за принцеса Даяна и нейните изневери.

Абе един такъв глупав въпрос...тези какво работят?

Един въпрос: Те чий го дирят там в смисъл за какво точно са там? А пари от де? Хари ми е неприятен. Хубава новина,че ще имат бебе и толкоз от мен.

Коалата е по- хубава

Оооо, дълго е за обясняване....Започва още през 1066г. с Уилям I. Това, че днес не водят битки, не означава, че не изпълняват публични задължения. Вие може и да се дразните, обаче четете за Острова, нали.....И вземете да прочетете малко, преди да задавате тъпи въпроси. Политика се прави по най-различни канали.....Нищо, че кралското семейство официално не се занимава с политика и не може да гласува. Ама това посещение ще извоюва повече симпатии и влияние от едно посещение на Тереза Мей. Сега поизясни ли ти се малко?

има, бе. ходи чЕти за бебето на антония петрова като искаш новини за българия-и тя е на първа страница. ха ха ха

И кво,обикновена бяла рокля,нищо особено!Фигурата й е подходяща за всяка рокля!Пътуват със фризьори,прислуга и каква е тази обиколка,една реклама на кралския двор,че австралийците боб хвърлят за кралското семейство!Имат си премиер,правителство,сами се оправят!

Е има, ама Меган като е там ги крият да не се засегне.

Що бе нека плаща данъци. За това я бива.

ами по тази логика да се запитаме какво прави пък Румен Радев от днес на острова и защо ще се среща с кралицата като със сигурност и там не хвърлят боб за президента на България и с още по-голяма сигурност се оправят и без нас. абе я се стегнете малко и мислете преди да пишете глупости.

чак пък неотразима