17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ,МОЖЕ ЛИ ПОНЕ ЕДИН ДЕН ДА НЕ МИ ПОДНАСЯТЕ НОВИНИ ЗА МЕГАН И НЕЙНИТЕ РОДНИНИ,ЧЕ ПОЛУЧАВАМ УРТИКАРИЯ! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

СТИГААААААААА !!!!!!

Тази скъса синджира! Хаха, Хари тъпото да му мисли. И джуките е надула завалийката. Мен ме кефи на макс ,щото показва истинското лице на монархията -- Милионери които нямат дори образование!!!!

От тази и всички около нея. Лицемерие, консуматорство и излишно разточителство зад маската на благотворителни каузи...а тази обикновена меркантилна женица е върха на цялото лицемерие.

Страхотна американска традиция е бебешкото парти! Аз имах две :). Меган е прекрасна и сияеща, да е жива и здрава и тя и бебенцето!

американската традиция няма нищо общо с това че се възползваш от титлата Херцогиня на Великобритания , а не е редно и Хари също,за съжение малко монарси знаят какво е достойнство.

А Ива от Горнонанадолнище от къде знае?

Имаше вместо Ден на Будителите. Личи си. Колко си жалка. И да си изпереш жълто дето го пусна от радост за бъдещото бебе на Мегън и Хари.

Вие не сте тук хората ,които да я съдят !!!! Съдител е само един на цял свят и това е БОГ !!!! СЛАВА НА НЕГО ДА БЪДЕ !!!! АМИН.

Всеки човек си притежава своя красота !!!!!!

Оставете жената най-после на мира.

Не става въпрос за външността ,дори не за расата и или не само това,но тези принцове трябва да мислят за Великобритания като хилядолетна традиция и дълг към страната ..Катрин е англичанка ,но Меган нама място в това семейство,това е абсурдно..Не случаюно когато искаш да не се съобразяваш с това,отивяш в САЩ или къдета и да е...не се възползваш от кралското наследство и живееш както си искаш..

Абе моме, ти нещо не си редовна, бе....А мъжът до настоящата все пак кралица- Филип къде го пращаш? В Германия да си ходи и той, така ли...Щото и той е британец толкова, колкотои и Мегън. Пък и всички кралски династии до оня ден дето се вика се женеха НЕ за сънародници. Хайде стига с тези абсурдни коментари. Като е от САЩ, какво? За да се чувстваш ти щастлива да не си стъпва в родината на частни визити?

И тези си мислят,че имат традиции???

Я разкажи за нашите древни, велики, прабългарски, християнски и т.н. традиции, да се посмеем ...

Това черното и злобното , за холивудска актриса ли минава, колкото принцеса , толкова и актриса. Голям пиар си направи, само това....

бременна та бременна на всяка втора дума... разбрахме отдавна, че е бременна... ама-ха!

Просташките медии не се спряха да измислят простотии. Една след друга. То не бяха вражди, то не бяха тиари, пълни глупости. Всеки ден трябва нещо да измислят за тази жена. Не я оставят на мира. Направо са отвратителни английските медии, че и нашите, които преписват. Не вярвам на нищо, което не съм чула лично от нейната уста, на Хари или обявено официално от Кенстингтън.

lu4ka

Да разбираме ли, че ежедневно ти рапортуват от Кенсингтън?

Лучкееее, Лучке.....Кенсингтън палас си има официален акаунт в Туитър, където оповестява събития с Уилям, Хари и съпругите им, снимки, техни заявления по разни поводи и изобщо каквото преценят, че е нужно да бъде споделено с публиката. Всичко друго е частен живот, който всеки има право да има и е въпрос на кулутара да бъде уважаван от страна на публиката.Просто се питам как всеки от тези, дето коментират тука толкова познавателно за хора, които никога не са срещали само на база на статии в жълти медии, които целят кликове и продажби и поради това инценират скандали, а не истини, как биха се чувствали те на точно това място, когато напр. някакъв си там от Зимбабве, Филипините или Куба им коментира ума или поведението и то по обиден начин и това умножено с хиляди и хиляди.... Явно са с много здрави нерви, за да издържат този живот "в аквариум". Дори само заради това заслужават уважение. Явно

lu4ka

Офке, Офкеее, има акаунт не само в Туитър и допусни , поне за миг, че може и да сме ги срещали. Тая печка никой в Англия не я харесва... ама любов, к'во да правиш.

lu4ka

Бели на партито май не са присъствали. Пък после разправят, че ние сме расисти.

Ти беше на събитието ли, та коментираш присъстващите?

Не знам... Някак си на тази жена не й отива да бъде част от кралското семейство. Няма аристократична хубост.

Гените й са от гетото и все натам я влече.Принц Хари и кралското семейство имат вина,че вкараха тая соросоидка,а на нея какво й пука.И да крещи,и да се пени-ще кажат,че е въпрос на 'традиции'

Аристократична хубост? Е, направо ме уби с това словосъчетание. Защото нещо не я виждам тая хубост сред аристократките. Коя я притежава-Камила, може би или пък Южени и сестра й. Откъде ги вадите тия извратени мисли....Да сме стара монархия и да сте се нагледали на хубост, разбирам. Ама не сме....И изобщо да се правите на по-монархисти от самите членове на кралското семейство-ей, това нещо не мога да схвана откъде идва в мозъците ви.

Що не е взела и тъпото Хари? Или само му върза хомота и сега ще се фръцка кату дукеса . Дано оня панко по бързо да си намери истина аристократка а не това африканско село

Абе тя отдавна /преди няколко века/ е напуснала "африканското село", ама ти си още в някое....монтанско явно и трудно преживяваш факта.

Защото на тези партита мъже не се допускат според ритуала. Канят се само жени.

Американски простотии.

Простотията на "елита".

Споко, ние ги бием по простотии.