17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обича си я Хари, няма значение, че е по голяма от него, но ми изглежда добро момиче. Аз се радвам на хората,които се обичат. Бъдете щастливи! В България трябва да се обичат и да приемаме хората такива каквито са!

АЗ СЪМ ИДИОТ! НА КАКВО ДА РАЗЧИТАМ ?!

Пък аз и без да съм бременна имам такъв корем.

" Кралицата е отцядала там пет пъти...". Само на BS е направила впечатление тази фрапираща грешка!

Нещо е отцедила...

ще има близнаци. вероятно инвитро е станало всичко.

Тая ми писна. Върнете Кейт

Да са живи и здрави, млади са нека се радват и обичат, всеки има право на щастие, въпреки човешката злоба, завист. И двамата са много мили и очарователни. Бог да ги благослови.

Такова синъо изобщо не подхожда на тена на кожата и косата й.Изглежда много циганско и подчертава тъмния й цвят като че ли повече.

Глупости.

А защо да не подчертава тъмния ѝ цвят :-)

Тая бизон ли ще разжда или са объркали възглавницата под роклята:)))) Няма как да е с такъв корем за месеците дето казват

Ш си го преместя у лево и ш съ напия от радост. Ако си поксже и оная работа пък ш получа оргазъм.

Кога забременя, кога вече се вижда корем? Започвам да вярвам в теориите за сурогатните майки и как тези само се показват с изкуствени подплънки...

Ми не, просто няма да ти го съобщят томна на теб от ден номер 1

*точно

просто ще го съобщят точно на целия свят, ако бъдем точни.

тия за четвъртия месец да ги разправят на дечицата от децката градина, с оглед конструкцията й херцогинята е най-малко в шестия, ако не в седмия месец. интересно как е смогвала да си "гълта корема" за фотосесиите при разходките досега.

И аз си помислих същото. Моят корем беше такъв в началото на 7 месец. Но ще стане ясно като се роди бебето. На някои жени им проличава много рано. Макар че за слаба жена и първа бременност е сравнителна рядкост.

До оня ден кълняхте, че била "дърта" и не може да забременее, сега като стана-всеки ден й следите корема колко е пораснал и не можело да е толкова, фалшив бил....Смешни сте вече....Първо много зависи от дрехата, второ от какъв ъгъл е снимката, трето-ако правеха нещо фалшиво нямаше да изберат точно пък този момент, когато е пред публика ежедневно с по няколко събития на ден, просто щяха да изчакат този тур, четвърто-никой не е казал точно в кой месец е бременността, двореца обяви само, че е минала 3-те месеца и бебето се очаква през пролетта, ама пролетта е много разтегливо понятие от поне 3 месеца. И последно-колко трябва да си прост, нагъл и себичен, по дяволите, за да си въобразяваш, че само ти може да правиш или раждаш деца, а те-не можели, та трябва друг да им ги прави/износва. Хайде вземете се в ръце малко.

Аз пък в нулве месец имам такъв корем ако не си го гълтам.КОлкото и тъпо да звучи,жените с коснтруцкия тип'леген'-широк ханш-тънка талия нямат кореми,амам ние с тесния ханш,наддаваме първо на корем,така че е възможно жената и да е в 4-ти месец само,все пак тесничка си е,не е като делва....

Извинявам се за печатните грешки,например:нулев месец....

беше много голям от рано, бях слаба и коремът ми стърчеше доста, а пък и два пъти съм родила деца по около 4.5 кг. При всеки е различно

до е не - толкова много нравоучения за нищо. какво толкова е казала жената, че и аз? що вие не се вземете в ръце? не всички си падат по превземки и се вживяват като вас.

Мангалка и Дебил, те постоянно са в ефир!

Да, а ти с този начин на изказване си олицетворението за възпитание и класа. Наистина си от..... далече.

Бебенцето като нищо може да е доста църно

Тоя пък в коя война се би и къде жертва живота си за да заслужи нещата закачени на палтото му ?

Ходеше тайно на места с военни действия.

Понеже питаш....."Тоя" има служба от 10 години на пълно работно време в британската армия като втори пилот на хеликотер. Има и 2 мисии в Афганистан.

2 мисии какво означава? два полета дотам или какво?

прочетох му биографията на няколко езика - не ме задоволява, понеже е бил там като принц. а не като простосмъртен.

злобеят злобарите. Те и един ден не са ходили в казармата, ама на "тоя" двете мисии /и не само това/ трябва да бъде оплют. Българска работа

Определено ставате ДОСАДНИ с ежечасните новини от този тип.

и кво ни интересуват тези мърди? нещо учители лекари и спасили някой....?

Що с Кейт какво стана, тя не е ли бременна пак, преди с нея си запълвахте парцалчето, сега с тая, недейте така Кейт ще страда задето я изоставихте. Най- добре така и така пишете само глупости поне бъдете откровени с драгия читател половината за меги, така и така го правите, другата за кейти да се знае и тя с каква рокля ходи

Определено се уляха. На кой му дреме у нас за тази английска кифла... Ама те и други глупости пускат напоследък - не знам коя си разкрила пола на бебето. Алоооо, дираджийте, so fucking what?

че въобще не е и английска!

Стигааааааа! Писна ми да слушам за тази Меган и мъжа й-в третия месец има по-голям корем,отколкото Кейт имаше преди раждането. Пресата вече издевателства над читателите си с тази двойка-какво яли,какво пили,байгън,значи.

Точната дума е "издевателства", сутринта пусна за тая пак подобна тъпотия за пореден път и въпреки масовите протести на драгите читатели, не можаха да изчакат "поне" до утре. С подобни тъпизми прикриват безобразното положение, в което се намира страната и продължава да потъва , да вдигат цени и данъци, и без това безобрадзни.

"Безобразни" данъци има в Щвеция, глупако.

20 % на храната и на всичко и на храната да не е малко, дори при гърците е 7 % на основните храни? Данък сгради и такса смет като процент от данъчната оценка например в БГ е като в Дания, задължителните здравни осигуровки за безработни и т.н. Социалнтие и здравните удръжски и от без това неските ни заплати- средна ръка масово са за 400-500 евра най- много като процент удрьжките да не са малко ,тъпако?? За това ли да ми пука или за поредния грозобойни от великобританското кралско семейство? Добре че не ни пробутват кобурготския изрод калина

Как е с дефекацията черната маймунка Мегън? Нищо не пишете за това.

"ОтЦядала"?!

Ония ден забременя и корема се заобли!Ноо са бързи тия англичани!До вчера нищо не се виждаше.

Кой го заобли това коремче? Да не би да е от многобройните "благословии" в коментарите към статтите на ДИР-а.