17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе хубаво е цигането. Като знам как се раздават май тя не е изключение.

Романтична почивка? В Старозагорски минерални бани или в задния двор на Раковски?

Ида триете и да не триете на всички мислещи хора им е ясно какво е нивото!!!!

Ха ха много сте бързи бе!!! Нещо за Антония Петрова????

Тази поне съм я виждал на живо. Снимките са обработени до неузнаваемост. Няма такава кожа, а е добре и да не се усмихва срещу тебе, камо ли да заговори. По-кльощавите от клана Кардашиян горко плачат в ъгъла като мернат световноизвестната дизайнерка във Фейсбук. А почиват, защото доста са се уморили от данъчни измами, кражби и откровени селски изпълнения, само дето не почиват където им е мястото.

Оставете хората на мира, щом са щастливи. И на мен поведението на тази персона Мегс в Vip brother беше побъркано. Но сега я виждам в друга светлина. Щом любовта я облагородила така, ми нек' си се обичат младите (както казваше баба ми). Ако й в липсвали любов и за това така неадекватно се е държала досега, сега защо да й се порадваме. И да кажа, че преди хич не ми харесваше фейса й, но сега устните и зъбите си е пооправила и сега не е зле, даже никак.

Абе кво я снимате тая пумия само! Ебаси ограничените хора

Продължават да ни занимават с тези незначителни оръфани прошляци, сякаш двамата са дали нещо на света!

Оле как пука ребра... миилата..

Този на снимката може да й е баща

Всъщност е само 10-тина години по-голям от нея - той е набор 1978, а тя е около 30-годишна. Това как изглежда вече е друго - типичният селски мошеник и измамник няма възраст и изглежда точно така.

Циганска работа.

На една от снимките има пред звиздата копаня с пържоли, та ми стана любопитно, целата ли я омете сама или дедо и е помагал?

Тая само с пари ги намира

тези защо не са в панделата? Тази ако е дизайнерка, аз съм Макс Верстапен.

Ако е роматично, няма да занимават други хора със себе си.

На снимката, където той е с бял халат и е заровил ръка в косите й, нокътят на единия му пръст е много мръсен. Само аз ли забелязвам от толкова хора или само така ми се струва?

И аз се загледах там, но в крайна сметка май е неин косъм.

Дядо целува внучка е кадъра

Направил й е анална любов с пръст преди това, какво толкова!

Joe69

Романтика с този??? Бляк!

Застаряващ плешив чичак с ощърбена и проскубана катерица :)

Коя е тази джуфрантия ?

А какво стана с данъчните й измами?

Чудни са! Особенно снимката в басейна и тази със стръка лук и мръвки, направо къртят... И с тия бански от Али Експрес...

Че се опитва да имитира Ким Кордашян? Дори и с цвета на бельото. Ами сравнете ги тогава.

Абе, тая, мЕГЗ, от бургуджиите ли е, или от кардарашите?

Еднакво грозни и глупави, но за сметка това пък много нахални.

Стига бе! Никой няма да ме убеди, че тази мома е влюбена в този примат. Друга и е далаверата, друга...

Тая не трябваше ли да е в затвора ? :)

У БеГе-то открай време знайни и незнайни престъпници, измамници и тем подобни, са "хайлайф", "звезди" и тн. Че то управляващите са марионетки на мафията, така че за какво изобщо си говорим. Всяка втора квартална пачавра (фризьорка/помощник фризьорка и(или) маникюристка е "звезда", "плеймейтка" и всичките там простотии, а ако съществото е от мъжки пол, то тогава е "световнопризнатия" у врачанската околия еди си кой фризьор/гримьор - звездата... Няма такъв смях, изветрял и духовно изгнил народ, съответно държава (или поне мнозинството), за съжаление!

Писнало ми е от мъже дето не могат да си платят бирата ама имат претенции за красиви жени. Ай сиктир. Жената е цвете и има нужда от грижа. Ей за тва мадамите си хващат по възрастни защото те го знаят. И се грижат за тях.

1) Естествената красота не изисква десетки хиляди евро/лева поддръжка на месец, включваща силикони, хиалурони, липосукции, фейслифтове и всички останали простотии, от които пластичните хирурзи доволно потриват ръце и си пълнят портфейлите. 2) Истинската красота невинаги е външната такава, опаковката си има срок на годност и с времето се амортизира, така или иначе... 3) Едно човешко същество, без значение от пола, има нужда от подкрепа, уважение и любов. Любовта не е свързана с това колко дебел е портфейла на половинката Ви и колко е голяма банковата им сметка. 4) Парите са важни, но не са най-важното. Те са средство за постигане на цели, но не могат да ви купят истинска любов и щастие. Защото всичко е до време, всичко писва, рано или късно, и винаги ще искате нещо различно, нещо повече - заложено е в човешката психика просто.

Ти му говориш, оно те гледа у...

Младежът е следствен, разбирай - парите му не са негови, а са крадени, кървави. т.е. представляват цената на нечий живот, а може би повее от един и т.н. А и бизнеслейдито е далеч от красиво, та каква ти беше идеята, казаното в какъв контекст е? То е ясно, че който не може да си плати бирата, не може да си позволи жена, в краен случай - някоя жена да му плати за нещо.

Ти си поредната МЕРКАНТИЛНА. Няма смисъл да се общува с теб. Облечи си един минижуп и марш да търсиш чичко паричко. Чуваш ли какво ти казвам?

Не губи кураж, и за теб ще се намери някой, а после и друг, и трети. Човешката глупост е безкрайна.

Гнусни са, но по-гнусно е, че ги споделят "медиите"-т.нар. свободна журналистика-преписвачи от ФБ и Инстаграм.

Kenn1111

Що имам спомен че не беше само застрахователна измама а имаше и някви неща за хиляди фирми точене на ДДС и още кво ли не

Тази защо не е в затвора?

Офф..ааа...сега разбирам що си хващат батковци. Мъжете масово гол тумбак с чифте пищови нищо не могат да предложат, ама иначе имат претенции жената да е безупречно красива.

Глупости нямат претенция но жената иска мутра с пари истар с пари а после се оплаква

Тази, вместо да я каканашат в панделката я пускат на почивка.

Е какво не е ли така? Той изглежда като батко до нея

Снимката до шахматната дъска кърти ! Каква ли сигнификация се опитва да внуши на разглеждащите въпросния фотос тази тъй умна и красива девойка ??? А и кадрите от Мецедеса обект на застрахователна измама; Ужас, напълни се държавата със селяндури, ама наистина би-турбо.

Защо всички хубави жени си хващат по възрастни мъже?

"Хубави" Стига приятел...

Мегз доста е сменила фейса, преди беше като хамстер. Сега е по-добре, поне на снимки... но да й се чудиш - толкова е млада, защо се е хванала с този смешен чичак? По-скоро бих седяла без мъж Много зле

То фотошоп, споко.

Абе, хубава дЕзайнерка, ама...

Смешници..

Ме.Гз е многоу красива. Отиват си двамата. Щастливи да са.

Баща и дъщеря...

Супер... все едно прегръща баща си! Да не кажа дядо си

Снимките добре, за съжаление реалността е плашеща!!!

Важното е пропаганда да става. На "ценности".

Посмях се от сърце на звездната двойка! Ей, че красиви хора!!! Хахага!

мангасарката Мегъз извън България при обвинения в тежки криминални престъпления в рецидив?!