Коментари - Мелания и Рания изящни в бледорозово в Белия дом | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Две държанки.

Голямо хвалене, колко бира образована Рания. Реших да се поинтересувам - има степен бакалавър от някакъв университет в Египет. Не мисля, че това е кой знае какво. Иначе я харесвам. Повече от Мелания определено. Рания изглежда щастлива и спокойна, а Мелания изглежда нещастна и несигурна.

биЛа*

Не изглежда щастлива, определено. Свръхбогатството не е гаранция за щастие, напротив. Но пък, което си е истина - истина си е, винаги е много стилна и спретната. Дори когато провокира с облекло, е с мярка. Много стил има в нея. Иначе и аз не я харесвам, в лице ми е много отблъскваща, много лошо гледа, плашещо.

Stilni dami Za sujalenuq bg jenute ne sa stilni mn evtinu milute Davat guza i za edna bira

Б.си класните жени!

Много са красиви! Елегантни, стилни, излъчващи финес и класа.

Тоалетите са хубави,представям си материята им колко е изящна,мека,лека.Блазе им.Ние си носим тоалетчетата от вискоза и шифон и сме си добре.

Направо са си паднали на ....! С какво ги заслужават тези тъпаци?

Единият крал, другият милиардер, направо да се зачуди човек :))))))))

Къв стил бе, с тез едноцветни парцалчета мязат на амиши

дънки, пъхнати в ботушки до коленете, вафла в косата, викаш, не вървят...няма лошо, всекиму според вкуса.

Трябва по една Нобелова награда да им дадат..

Две красиви жени. А сутринта ми започна с репортаж за Мути Меркел... Тази статия ми оправи малко настроението.

с Маркъл добре.

готина мадамата с панталона. По-добре изглежда от Меланията.

Винаги е била еталон за стил и изящност. Кралските особи срещу нея да бягат няма да я настигнат.

Бе вие нормални ли сте бе, мизерници , я се вижте в къв кенеф живуркате първо и после си подредете темите на разговор..

Без работа, без професия, без акъл и цанили се се за харемите на поредния извратеняк , прибрал в банкова сметка много пари

Дори и без дантели :)

Поне да беше прочела малко преди да храчиш, коя е Рания и колко е образована. Айде, марш в кварталната дупка да ти слагат маникюр с камъчета за успокоение и не коментирай други вселени.

Тази Рания е ударила в земята Мелания. Уникален тоалет има кралицата на Йордания. Уникален ! А идеята на колана е жестока, този детайл всъщност прави тоалета великолепен и оригинален. Мелания с тая рокля е все едно по престилка. рания е хем красива, хем стилна, хем ексцентрична. Страшен тоалет е барнала просто !

А мозъкът ти е избегал

Не знаем дали Рания има нещо пипнато по нея, ако е направено, е от най-големия виртуоз - с мярка и естетика. Във фигурата също не може да се прави сравнение с бившата моделка. Рания е перфектна. За излъчването изобщо не говорим.

Знаем. Много е пипано по нея, но поне е както трябва.

Много нежно и изящно е розовото. Те а двете са много приятни и естествени. Рания беше като икона в Йордания, харесваха я и боготворят, но сега е друго,народът е обеднял и недоволен, така че няма значение как се представят в Белия дом..

Като гледам кралица Рания ми става тъжно за жената на Ердоган. Уж и тя съпруга на султан, пък изглежда като извънземна. И двете са мюсюлманки, но разликата е огромна.

Вие знаете ли какво е учила, колко е учила и колко е начетена тази красива жена!?! Какво я сравнявате с някакви забулени гащати кадъни! Рания е най-начетената, най-красива кралска СВЕТСКА особа на нашето време.

Тия па са като сестри. Браво на Доналд, жената вади добър пиниз. Дали го обича или не в случая май няма значение.

Рания и Асма (съпругата на Асад) дълги години бяха давани за пример за модерни, красиви и прогресивни съпруги на държавни глави от арабския свят. Асма вече я демонизираха и оплюха, Рания все още е на почит. Основната разлика е, че Абдула 2 е удобен на Запада, а Асад вече не е. А иначе и срещу Абдула 2 има масови протести в Йордания, но за това никой не пише.

Изящни ще са, те сап на мотика в жежък следобед, не са държали.

А защо да трябва да са държали сап, мотика, рало или друго земеделско сечиво? Това е работа на простите хорица, дето нямат завършен и трети клас и няма как по друг начин да преживяват. Те произвеждат, а по-умните си плащат и консумират плодовете на труда им. Да не си мислиш, че едно време е нямало аристокрация, която нищо не е правила и всички са били със сапове и мотики в ръце. Така е устроен света, свиквайте и не завиждайте на по-умните, красивите и успелите. Щото гледам и ти не си хванал мотиката, ами чукаш на компютъра :) Иначе дамите са наистина прелестни, винаги стилни, с перфектен вкус и двете и с респектиращо и обрано поведение. Точно обратното на нашата Деса с широките рамене, която каквото и да сложи, все и е като подарено, да не говорим пък за нелепите и изказвания (тук май имат нещо общо с Тръмп) :))))

Мина времето, когато се идеализираха колкозника и колхозничката. На днешно време приоритет се дава на грамотните, високообразовани и висококвалифицирани хора. Само дето в България все още битува мнението, че ако не държи сърп или мотика, значи не работи.

като им погледнеш мъжете на тези жени и да се чудиш защо винаги са разцъфнали и задоволени

сигурно и охрана имат ..

:))))