Мелания с рокля за над 4 хил. долара в Япония

Първата дама на САЩ заложи на модел на Каролина Херера

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брех, странно! На Радева са и по-скъпи, пък не й седят така добре..

а я по изборите останах без обуща

Да го духат бедните....!!!

Благодаря за навременната и точна новина. От седмица ме измъчваше въпроса, кой ще бъде дизайнер на тоалетите на първата американска дама, както и за предполагаемата им цена.

Не е лоша рокля, но не е връх. Жаклин Кенеди не би я облякла, мисля :)

издуха вече

Беднячка !!! Наша Деса под 5000 не облича !

Ами така се ходи при император.

Не знам какво искат от тази жена- тя е съпруга на милионер- няма да се облича с конфекция, я

Всъщност е много евтино

кимоното на Императрицата е по-скъпо....защото е ръчно тъкано от специална плътна коприна. Тези дрехи, на японската аристокрация, струват цяло състояние.

Мелания е великолепна, както винаги, но и японката не й отстъпва. Прекрасни снимки на прекрасни, умни и интелигентни хора.

Хехе..за твоя сандарт ли? Жена ти сигурно за 4 долара носи рокля, не за 4 хиляди !

Ми ..почвай :) Ама като гледам колко свободно говориш за това, явно трябва да говорим в минало (свършено) време.

Имаме вкъщи такива бродерии от едно време, когато мйка ми е била момиче. Но те са на покривки, салфетки, възглавници. Разбира се, че е красиво, но ако някоя българка го носеше щяха да бърчат нос, но щом е Меланиия и Каролина Херера - това е висша мода.

Айде не говори лъжи, че дрехите на Радева са по-скъпи. Аман от кретени, които пускат всякакви лъжливи новини, изсмукани от пръстите, и с тях "радват" себе си и себеподобните си

Жената мъжа и е милиардер, вероятно и тя има поне 100 милиона как да се облича? Малко са дори.

Роклята ѝ е уникална.

Ами тя никога не си е броила стотинките, а и предшественичките й не са се обличали с конфекция.

напълно споделям, и ние имаме такива китки по пешкирите, но не струват толкова долари - не, че сме ги предлагали, де. То сега се плаща за марка, а не за друго, та мойта баба не може да се конкурира с ......к'во беше там?????

Имаш предвид рубли боливари предполагам или в най добрия случай рубли. Все за тоалетна хартия стават.

Тръмпи да не ѝ е спрял джобните?

Роклята е красива, но не ѝ е съвсем по мярка...

На мен пък изобщо не ми пречи носа на някой, за да нося нещо, което ми харесва. :) Точно този тип бродерия силно се съмнявам да я имате вкъщи...

£5847 е цената според английските медии,

Вярно е Деса не плаща за роклите си както предполагам и Мелания те им се подаряват за да направят реклама на дадена модна къща

Е да де ,над 4 хиляди долара.

какво сега,цената на роклята е съвсем приемлива,стои прекрасно на първата дама на Америка!И дума не може да става за сравнение с г-жа Деси заядливката!Мелания е усмихната,ведра! Какво искате,злобари?

Марков е плата, ших си я -сама!

Мелания печели не само със стилни тоалети /роклята е прекрасна, впрочем/, но само с рокли тая работа не става. Тя като че ли има вродено чувство за такт, мярка и добри обноски - винаги е на крачка зад президента, мери си приказките, винаги е усмихната и с ведро изражение. При визити в чужбина не пропуска да посети училища и детски болници и мило и дружелюбно общува с децата. До тук поне, макар и със статут на Първа дама, не е прекрачила прага на добрия тон и премереното поведение. Казват, че владеела няколко чужди езика, и излиза, че не си е губила времето само да манекенства. Не излага президента по никакъв начин зад паравана "и аз имам мнение и искам да го кажа". Осъзната, зряла и наистина интелигентна жена!

Наистина е голямо изкушение като съпруга на президент да се заявяваш непрекъснато - мазнят ти се отвсякъде, ласкаят те, величаят те... и предпоставките да се издъниш са на лице. Възможно е да се докараш до там, че от сърце да ти се смеят и кокошките в двора на село! Доста опасна позиция, впрочем - хем имаш всички възможности и на тепсия ти ги поднасят, хем да устоиш на неустоимото! Мелания доказва, че е умна, умна, умна! Не го направи нито веднъж, защото очевидно е здравомислеща и с отлична преценка на ситуацията. А че е красива и заможна - това е прекрасен бонус! И в роклята на Каролина Ерера е зашеметяваща!

а ти какво искаш, злобарьо? Описал со себе си.

Имат я. В почти всички семейства я има. Казва се пълнена бродерия, или шито с пълнен бод. Шито е на ръка по карета, покривки и ковьорчета, точно такива цветя. Ние имахме кърпи за хранене, но естествено са лекьосани и ги пазя само като образец.

Нима очаквате тя да се появи с рокля second hand, бе тъпанари журнала??? Дори 4 хил. долара е скромна цена за дреха на Мелания. Тя може да си позволи много по-фрапиращи луксове. Но парите са на Дани, а не като у нас, цървуланковците да забогатяват от далавери като влязат в НС и правителството...

кореспондира със стила и традициите на японската култура - флорални мотиви в типичен японски стил. Което е ценността ѝ и жеста към домакините. За друг случай би изглеждала като калъфка на възглавница.

Да ахкате от рокля за 4000, облечена от мултимилионерка, е равносилно да се удивлявате от ромка в парцал от 4 лв.

само обувките и чантите на някои наши държавни чиновнички са по 2000 лв.