Мелания със спиращи дъха тоалети в Лондон

Вижте трите визии на госпожа Тръмп във Великобритания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА МехЛания.....! ми дреме на долуподписания, когато се чудя как да свързвм двата края !

Стелияне, говедо, дишаш дълбоко и духай!!!

хубаво тяло има Мелания - каквото и да облече, й стои много хубаво. А и тоалетите й наистина са добре подбрани. Изобщо - красива гледка.

Tоалетите са страхотни и много добре и стпят. Бюстът и обаче доста се е уголемил - стига до талията...???

Спря ми дъхъъъ, диа, имайте милост ще се задуша, разкарайте таз жена влюбена в дядка!...

Все си задавам въпроса -- няма ли кой да отстреля тия самодоволни, самовлюбени, нарцистични, перчещи се, самопревъзнасящи се анални гъзоебляци -- Мелания Тръмпелиньова и Доналдиньо Триперлиньов ...

Най-хубавата първа дама на Щатите за всички времена!

към камилата

Страхотна жена, осанка, стил, излъчване. Види се, че е от наш'те!

Камилището е тооолкова грозно!

Имате право-великолепна жена!

Kамила е прелестна

Хиляди години класова сегрегация приключва с тази снимка. Остава Ким Кардашиан с Кени да дойдат. Отваря се възможност и за едно посещение на Бойко Борисов в Банкя в скоро време.

Чак пък толкова.

100+

Между народите! Това ще спаси света! Какво е това Словения? Не стана ли държава преди около половин век? Спомням си, че ни учеха какви добри слуги и портиери са били в Австро-Унгарската империя и по-рано. Но пък тази е много класна и все още е един тих и красив придатък и украшение в Белия дом, варосан заради пожарищата по време на Гражданската война. Съпругът й обаче все едно е расъл в Пеуник.

Вярно, добре че една славянка стана първа дама че до сега все грозотии бяха.

На г-жа Тръмп само може да и дишате пръдните! Изключителна жена, уникален вкус и компетенция към висшата мода. Помня в началото когато Тръмп беше избран за президент и доста от знайните голечци в модният бранш Бяла декларирали, че няма да обличат първата дама. Смях в залата! По-добра реклама от това Мелания да носи твои дрехи, здраве му кажи.

1. Не че изглежда зле за възрастта си, но си дишам много добре... 2. Може и да е най-хубавата първа дама, не знам, но това е защото Тръмп си пада по манекенки. Предишните са си взимали обикновени жени за съпруги. Има достатъчно хубави жени, които не са славянки. А стига с тоя тъп расизъм и поклоничество пред Русия?!

А стига заплита Русия навсякъде, а?

Много сте прозрачни :))

Може ли вече да започнем да дишаме?

На мен ми е по-интересно какво са си говорили Доналд и Нейно Височество, но това явно не би предизвикало медийния интерес на драгия читател както например колко милиметра са дълги изкуствените мигли на Фърст Лейди. Като настигне по интелект Даяна, пак ще прочета такъв жалък материал.

Ми работи бе

докато имаше бан за тебе. аман от глупостите ти - къде е Словения знаеш ли?

Една камила до една газела и на една снимка с един дърт трол!

Огромна разлика с нашата версия на "г-жа Селянска"

Меланията със сигурност надминава по интелект Дияната, това е сигурно. Друг въпрос е, че на мен последната съвсем не ми прилича на газела, а на застаряващ, уяден хищник, все още гъвкав, но попроскубан и попровиснал.

Мелания май е бременна, с бялата рокля изглежда бременна. Ако не е, защо си е подчертала корема?

Наистина простотия до шия са ви писанията... Как ги написахте бе хора като ''вие спрял дъха''??????? Коремчето и бая е изхвръкнало като гледам на Мелания ??????

Отношенията между американци и англичани потвърждава правилото, че Всеки си обича колонизаторите. Американците са отхвърлили британското владичество с мащабна война, почти световна. 13 американски колонии на Великобритания започват война за отхвърляне на владичеството на Британския крал и парламент, след което са окупиране от британската армия. Във войната пряко се включва Франция, като атакува британския флот и блокадата на американското крайбрежие е разкъсана. Във войната се включват Испания и Холандия на страната на Франция и на американските колонии. На страната на армията на американските колонии воюват и индианските племена. След тази мащабна война е отхвърлена властта на биртанския крал над САЩ и те са изцяло независима държава, за разлика от Канада, Австралия, Нова Зеландия и т.н. За 66 години кралицата се среща с дванадесетия президент на САЩ!!!

Българинът обича да прави евала на чужденците обича да плюе своите и да хвали чуждото на това му се казва ПРЕДАТЕЛСТВО и струва скъпо

Чилякът не е написал, че не работи, дори може да се прекинва от работа и пак да не може да свърже двата края.

Драги, крайно време е да разберете едно - интереса клати феса! Схванахте ли го? Умния политик няма приятели, няма и врагове - има вечни интереси. това е което следва да води и България, но уви - не става. Тук само се търсят приятели - най-глупавото нещо и вечно се намират врагове - също толкова тъпо. както и да анализирате отношенията между тези две държави - те са силни, независими и това е така, защото са управлявани умно. Дали са прави спрямо България или не - това кой го интересува освен България и какво е направила тя, за да извлече максимум ползи от тях - ами нищо, мрази ги, щото ....(много гордост, много нещо). Кога ще пораснем, не знам.

А що пък да не я заплита? Каквото си иска това ще си заплита, негово право си е! Нали! Не живееем в тоталитарния строй, колкото и да ви е яд за това. А иначе, за славянството - голям смях - българите са най-славянския народ, направо думи нямам. ОК имаме няква славянска жилка, но по-славяни от нас са и поляците и чехите, а те така рЕзко обърнаха гръб на славянска рус, че направо ни издухаха.

Мда, готино украшение е .... и до там.

Каква Русия те гони, бе човек. Мелания е словенка, балканска хубавица. Колко славянско има в нея не знам, толкова колкото и на всеки от Балканите, колкото в тебе и мене. Ходи някъде другаде да тролиш

И какво ,да хвалим нашата Деска ,че есупер красива,а да казваме ,че Мелания не е хубава,само и само ,да е както ти казваш.е не може понякога,защото в случая Мелания е красива,а нашата Деска е карикатура.

Уникална жена, с уникални тоалети!Прелестна е!