Mелания Tръмп обнови розовата градина на Белия дом (снимки)

В нея ще се проведе градинско парти, което ще е начало на поредица от прояви преди Доналд Тръмп да обяви кандидатурата си за нов мандат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мелания е развалила градината, състояща се от розови храсти, засадени от всички първи дами в Белия дом, като се започне от 1913 г. насам. За да направи това. Така поне пишат у Америчко.

Аз ще направя многократно по-красива розова градина като стана първа лейди! Ти да видиш рози, ти да видиш градина! На Мелания трябва да й забранят да се занимава с флорални декори. Дано да не охарчила бюджета поне. Тя разбира само от облекло и мода. Не че е лошо, но не е достатъчно.

Не виждам как Байдън може да спечели изборите с тези крайно-леви идеи на демократическата партия.

Градинар няма ли? Малко рижаво излезе второто...

Рози обкръжени от чемшири, че и подредени в триъгълничета. Ни госпожа Тръмповица, ни дизайнера си имат хабер, че край розата никакви други цветя не трябва да има. Комбинации само от различни сортове и цветове рози и нищо друго.

Дърта е вече, ама бих ѝ посадил няколко рози в градинката.

Това ли е най-красивото място в Белия дом?! Вярно?! Толкова е скучно, ужас! Розовата градина на баба ми е къде-къде по-пищна и романтична!

Най-красивото място е под полата на Мелания ;) Не давай котра-пример с баба ти, моля те

Цръната садеше домати

сме Мелания и ти и градината сте прекрасни

Като, че ли тя ги е садила със собствените си ръце, да ама не.

Хубава градинка. Аз бях посадил и се грижех за 2 прекрасни розови храста в междублоково пространство. Е така безплатно заради естетиката и хармонията, които носят на града ми. Бяха станали големи като дървета и целият квартал им се радваше. .... Мина някакъв мутро-милицинер и нарочно изля отгоре им някаква отрова от колата си - 2 бидона. Уби ги. Сегата мутромилиьионера строи някаква грозотия там- земята харизана без пари от кметството....

Сигурно е убил и гълбачетата , тоя мутро милиционер

Местим.