Коментари - Мелания в полупрозрачна бяла рокля на срещата на НАТО (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мелания е с полупрозрачна рокля, защото спестеното от непрозрачна рокля ще отиде по предназначение за НАТО.

Като коледна елхичка с това рокле!!!

Доналд и красивата му компанъонка ( курва) на среща в Нато

“Съпругата” с пишка и черен костюм на общата снимка, докато обсъждате глупавата статия набрана, не написана, от полуграмотни индивиди.

Кефи ме Тръмпакиса как си перка с широките официални панталони, като някой комсомолски секретар. Малко по-втален костюм да му бяха ушили, щеше да е трепач!

Туй Меланито да го държиш за ръчичка и да не го пускаш, ама Деситу по-добре да го пуснеш по къра, а ти да си пиеш в кръчмата...

Мелания с рокля под коляното, а наш'ту Деси разголило баджаци. Дали пък няма какво да покаже, а?

А г-жа Радева? Защо я няма в статията, пък я има на снимките...? Някоя добра дума и за нея, моля...

Хубава жена си е и това е

Ама такива аномалии... Нямам думи. Всеки със своя интерес се е натресъл в крещяша недомислица. Лица, възрасти, амбиции, страсти - Total mess

Ех да можеше да се срешне и със свети Петър....

Ако Тръмп се появи в полупрозрачна рокля, това вече е новина. Мелания не е новина, а е допълнение.

Вталените рокли са за жени с талии. Мелания вече навлиза във възраст в която и малкото талия дето е имала изчезва... Ама, като са казали един път, че е красавица и всички пригласят... :)

роклята съответства на американската ПРО - полупрозрачна.

Мелания ако ще и без рокля да се появи на срещата на НАТО, това не променя безсмислието и агресията на тази организация, създадена да пълни джобовете на ВПК на САЩ, а не за защита, мир и просперитет на колониите. Чувам сега, че искат от нас да харчим 4% от БВП за американски оръжия. Доста нахално, но такава е съдбата на колониите. Ще клекнем и на това безобразие.

Тролче, вземи се информирай, от нас се искат 2% от БВП, а не 4. Но нищо, важно е да се троли, нали?

Май ти тролиш, я информирай се по-добре http://novini.dir.bg/news.php?id=27200522

Явно последните писания за операция са се отразили на външността и ,а и като се сложат и годините.Но все пак си е красива.

Полупрозрачна ама от средата на прасеца надолу. Роклята е с телесен цвят и отгоре с бяла дантела.

Мелания е прекрасна.....!

Като жена за купуване - добра стока е ... (била е едно време)

Доста сметана ще бъде избита покрай тая среща ... за десерти де ...

Мелания с прозрачна рокля , а баба Макрон с плътен костюм.....това са те годините , що подигравки отнесе тая жена, а и още колко ще отнесе не се знае, не й завиждам.....Жива и здрава да е.......

Мелания си е правила пластична операция, но не особено успешна. Изглежда остаряла и не прилича на себе си. Дрехата не и стои добре. Особено в анфас. Тя е остаряла и леко погрозняла, Тръмп се е подмладил и дори малко разхубавил, защото е отслабнал. И дори изглежда леко одухотворен. Странни метаморфози с двамцата...

Не се учудвай. Дъртите вампири, ходещи с по-млади, изсмукват от соковете и енергията им, за сметка на самите млади. Доказано е.

Да, за жалост е така. Той преди, в Нюйпорк си е живеел своя живот, тя - своя. Гледала си е детето и не се е интересувала особено къде ходи той и какво прави. Сега ги следят под лупа и са принудени да са все заедно. И на нея и личи, както впрочем и на него. Е, поне парички си има за пластики достатъчно. Но почнала ли е с пластиките, свършено е е снея - няма да има край вече. И всеповече ще се изменя и погрознява.

Големи специалисти сте всички и по всичко. Аман!

Дебил, жената беше болна наскоро.