17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Велика актриса, но за съжаление плаща данък на американската политкоректност. По-добре да не беше подкрепяла оная вещица Килъри и въобще никой. По-добре да си беше мълчала. Един творец трябва да говори с изкуството си, а не по политически сборища. Макар че то какво изкуство в наши дни...

"Дяволът носи Прада", "Къщата на духовете", "Изборът на Софи" ... ми тази жена може да изиграе всичко, просто е гениална. Казват, че на 20 - имаме лицето дадено ни от Бог и природата, а след 40 - това, което сме заслужили с живота и поведението си. Сега тази жена изличва: класа, стил, благородство, добродетел, удовлетворение ... прекрасна!

Ми кво да покаже точно тя освен стил. Това да не е никлозета лозанова или мара отварачката.

Изглежда страхотно, а като актриса е неповторима.

добре, че е еврейка, иначе нямаше да смеч чували за нея. За страхотно изглеждане и дума не може да става-грозно лице и дебела. Иначе са я барнали за събитието. Чакам дир-а да ми изтрият коментара, понеже не считам обекта на статията за богиня!

Тази жена има най-много номинации за Оскар в историята на киното, недей да пишеш глупости!!! Тя е една от най-талантливите актриси, които съм гледал!!!

Тъкмо снощи гледах за пореден път "Смъртта й прилича". Не е мръднала от 30 години насам, даже се е разхубавила. Преди 30 години ми се струваше грозна, а сега я намирам красива! Не е ли странно?!!