Metallica отново преобърна музикалния свят със "72 seasons"

Новият албум на легендарната група излиза на пазара на 14-и април

Обратно в новината

Коментари - Metallica отново преобърна музикалния свят със "72 seasons" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как трият, само, малцинствата от Сибирь!

Радек и жиката обичат да поемат твърди дикове,най им харесва да омекват в устите им.Ей мършляци миталика са некъдърници под контрол.Че ви фаламе мамицата бул гарска

Като не ви харесва МЕТАЛИКА си ебете пичката майна

Поредната група некадърници,чието предназначение е да дрънкът на ишлеме.Има 100001 много по добри и стойностни групи,кой не са се подали на комерсиала.Тези американски боклуци са поредната медийна група,която трябва да отклонява вниманието на феновете им помиаяри.

Я оди в месната чалготека и въобще излез от тоя свят.

А бе нещастник! Що не вземеш да ни отървеш от съществуването си! Кой те брои тебе за свирка шимпанзе недоклатено?

Азис ли имаш предвид?

Ей, спихнала мутро без кинти, оди на къро да копаш. И без това образованието във вашата фамилия И на татко ти И откъм майка ти не е било на почит. А ако Коцето ДС-то Ти е любимец, птай баща му полковника от Държавна Сигурност, ако си неуверен можеш да попиташ майка му майор от Държавна Сигурност. А ако ме питаш мен, откъде го знам ще Ти кажа Иван Иванов е бащата на Константин чалгаря!!! Все боклуци!!! ДС!

Съжалявам но, Metallica умря заедно с Cliff !!!

"Металика" преобърнали света.... Божееее... Само хора с НУЛЕВА музикална култура могат да слушат сатанистката "музика " HEAVY METAL"

Най-яката банда!Това ще се копува,а и на кино ще се ходи.Семейство Металика завиниги!

ДИРниците намериха кво да публикуват за дадат поле на изява за коментари на слабоумни мъртвородени едноклетъчни.хаххаахха

Тея скапаняци ми беха подгряваща група на един концерт в с.Мирово.Пълни боклуци са,комерсианални мърши

Чух 1 песен и ме отказаха.Тая за мракът.Металика за мен умря.ха със Load. А St.Anger така и не можах да го чуя целия.Все се напъвах и ми писваше.Баси концептуалното дрънчене на тенджера.Истинската Металика беше през 80те. Виж..Testament,Death angel,Kreator,Sodom,Destruction ..днес са в пъти по-добри от Металика. Напоследък съм на прог рок и прог метъл.И стар и нов. Един виц..Спорили фенове за канебал корпс за стария и новия период на бандата.Преди с Крис барнс или днес Фишър..

За съжаление си доста прав. Металика приключиха през ‘91 с т. нар. Черен албум - много добър, но в него вече започваше да лъха комерсиализма. Изобщо хеви метъла умря някъде там в края на ‘80-те и началото на 90-те. Helloween след двата “кийпъра” - нищо. Manowar и те така след Kings of metal ‘89 Само Maiden и Judas изкараха по нещо в началото на 90-те, визирам Fear of the dark и Painkiller и до там.

Подкрепям Еи на 100%, след 91-ва, 92-ра няма нищо запомнящо се в рока или е спорадично. Аз много се радвам, че със синовете ми на 17 и 12, слушаме една и съща музика. Този на 17 ме "отваря" и на нови млади рок групи.

Пич, явно книжките дето си прочел се броят на едната ти ръка!!! Много, много си се забил в мъглата!!!

Щом пак са го преобърнали, значи сега е точно както е бил преди да го преобърнат предния път. В изходна позиция сме.

Ей мърши,кой музикален свят бе,теа измислени кефтаци копират енджъл дъст.Имат точно 5 свесни песни

Аман от селски експерти или както казва Гьоте – „Няма нищо по-опасно от глупака, който се опитва да играе ролята на умен“. Един съвет от мене. Сипи си една ракия, пусни си "О тигре, тигре " и "Батальона се строява", падни на колене (от умиление) и се разплачи, като Тити Папазов в ефир – тоест дръж се естествено (като всеки ден). Само не пиши глуспости във форума, че не ти е там силата

"Тигре тигре" перфектно описва живота в нашата родина. А музикално трудно мога да я определя като чалга, тя е по-скоро с тея Ла минор и сол мажор акорди много подобна на мексиканска песен (примерно after dark на Тито и тарантулите). А на Металика мерси за старите албуми, но след черния стилът им не ми допада. Нека на другите да им харесва, ок. Четох онзи ден коментар, има фенове на групата и фенове на музиката им. Повечето, които обичат траш и да прослушали металика с траш албумите им е нормално да не харесват новите им песни. Тези, които се кефят на групата ги обожествяват ще се кефят на всичко от металика.

то и батальона се строява е открадната от унгарската рок-група Омега

Явно си имате своя "българия". На това изпълнение Металика биха се възхитили. https://youtu.be/Y5qBJuDu4yU Защо само голям музикант може да оцени българската народна музика.

Най-големите!

Ех...Улрих все по-лошо дрънка на барабаните...

точно това щях да напиша.... буквално дрънка..... от години се лендзи и не му стига пъргавина...

А от Миле Китич нещо ново?

Октава горе, октава доле... Брига ме! Најважније је да се напијемо и да певамо!