Коментари - Миа Сантова чака бебе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей баш Софиянката която където и да я видя по телевизията само едно повтаря!"За щастие съм от София!!!

Това не го ли повтаряше Ирина Сарачинова?

Честито. И дано попадне на добри доктори !!! След раждането започват мъките - с възпитанието и злободневните недомислия за ясла, училище и прочие! Всичко най добро и най вече здраве! Много смелост се иска да гледаш деца в тези несигурни времена.

БРАВО МИЯ ! НАЙ-ИСКРЕНО СЕ РАДВАМ ! ЖИВО И ЗДРАВО ДА СИ ГО РОДИШ И МНОГО, МНОГО ДА МУ СЕ РАДВАШ ! ЦЕЛУВКИ !

Простотията на българите край няма! Възрастта не е порок!Не важно на колко години си и на колко ще родиш, а как изглеждаш и как се чувстваш. Ако си мърла и зле изглеждаща на 20, такава ще си и на 30, и на 40, дори още по-зле. Всички остаряваме, вечно млади няма, но едни успяват да запазят красотата, други не, понякога е въпрос дори основно на добър ген, а не толкова на положени усилия. А относно коментарите ви на колко години ще ражда, това си е лично нейна работа, щом природата е определила жените да могат да забременяват и да раждат до късна възраст, не сте вие хората, които ще дават оценки. Това са неща, които не могат да се планират, кой когато му е писано. Да им се роди живо и здраво дете и дано да е умно, а не като голяма част от коментиращите тук.

Добре де, но защо трябва да слагаш всички българи под знаменателя на простотията (и себе си в това число)? Човек, който прави такива изявления си е повече от прост!

А защо "ЖЕНА"да е проста?Защото е написала нещо позитивно ли?

МНОГО СИ ПРОСТА

Не колкото тебе!!!!

Абе на кой му пука дали тая кранта е бременна или не и от кого.Престанете да ни занимавате със световно неизвестни нищожества.Не може всеки който се мерне пред камерата и да се взема на сериозно за "някакъв" или "някаква", от които обществото се интересувамного ви моля.

На мен пък ми беше интересна новина. И тази грубост те излага. Като не ти пука, чети нещо друго и НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ :)

Чета коментарите и се изумявам как една добра и позитивна новина предизвиква едва ли не обиди към възрастта на една млада жена. Само за тъмните балкански субекти една жена на 30+ и 40+ е някаква дъртачка, а да не говорим средностатистическия Ганьо как изглежда на тези години, но коментира.

Радвам се и за Мия Сантова и за Лора Крумова.Поне ще родят хубави българчета, ще ги отгледат и възпитат,а не като десетото паразитче на някоя сополива циганка която е започнала да ражда още от 12 годишна и да ги хвърля на социалната система да ги храни.Лека бременност и раждане и на двете хубави българки.

Аз чакам близнаци от две майки. Кажете на Мия Сантова и на ония, които умират за клюки! Абе, новинари, няма ли с какво по съществено да ни занимавате, та ни занимавате с глупости. По интресно щеше да бъде ,ако кажете, кой и как е правил бебето, в колко часа, денем ли или нощем, ин витро ли е ит.н. Че коя е Мия Сантова та пишете за нея? Хей, аман от простотии!

ТАЯ КАК СЕ ИЗЛОЖИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА С ИЗКАЗВАНЕТО: ЛЕЛЕ КАК СЪМ СЕ РАЗГАЩИЛА ЕБ...МУ МА...АТА

да не би тогава да са я оплодили

ясно, за да чака беби е било яко лудуване по нощите

Заядлива, студена и неприятна жена, с високомерно излъчване...

Подкрепям. Бих добавил и още отрицателни качества които ги има, но не ми се занимава.

На кой пък му пука дали ти харесва? Злобни и завистливи сте...

е тя не е млада

Млада е. А ти си злобен/а.

Няма лошо. Но май чака направо внуче.

така е модерно ставаш на 40 и от там нататък отиваш в клиника да ти направят инвитро една съвременна жена не може без силикон ботокс и поне едно бебе в епруветка

И защо да се налага инвитро като тя е на 40? Или ви е яд, че и жените искат да си походят и да поправят малко неангажиращ секс, преди да се оженят и родят, а?

Aми, ако е имала здравословни проблеми,заради които е отложила детето? Tрябябва да се мисли преди да се пишат подигравателни коментари.

Хубава новина! Дано всичко е наред с детето и с майката! Миа без да е красавица е много чаровна жена.

Като не можеш да кажеш хубаво за такава новина ЗАМЪЛЧИ или изяж едно гоооооолямо Л....О!!!!!!!! Абе, хора, зарадвайте се на хорското щастие бе, да му се не види

Браво! Така трябва да бъде,хубави българки трябва да раждат хубави български деца.

тя чака дете,аз пьк чакам заплата

боже какъв долен коментар

Слава Богу, че не си я заплодил ти. Такива идиоти като теб не трябва да се раждат по тези земи. На Миа пожелавам здраво и хубаво бебе.

Като се чука ще ражда-жена като жена

Още по-голям тъпак...

не е ли малко дръта?

След като е бременна, значи не е дърта.

Да живей ин-витрото!

Тъпак :)

А ти не си ли много глупав???

Г-н Станоев е таткото на бебето. Само не знам дали не е още женен (за друга), та затова Миа "не бърза" със сватбата.

Съпругата на Г-н Станоев е починала доста години преди той да се запознае с Миа Сантова. Хайде малко уважение към паметта й, ако не към останалите.

Вдовец и стара мома - класика в жанра!

Какъв е този г-н Станоев? Ми така да, публични личности, ще се интересуваме от тях.

Кой пък е този и с какво толкова е известен, освен че е направил бебе .. хехе :D

Ти да не им свети ....?? :))

Браво.

много се радвам за нея,желая здраве и да се наслаждава на най-голямото щастие на света-детето!

Браво това е най-хубавото нещо да дадеш живот да е жива и здрава!

Леки и безпроблемни бременност и раждане и да бъде най-милата и добра МАМА!

оф колко лигаво

а можеше да е злобно и гадно... ако го беше писал ти!