Михаела Филева: Не вярвам в теорията за Единствения

Михаела Филева не вярва в теорията за Единствения, но е сигурна, че когато направи избора си – ще е за цял живот.

Обратно в новината

Коментари - Михаела Филева: Не вярвам в теорията за Единствения | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, верно ли вашата Жана била арестувана за дрога?

И аз, скъпа, не вярвам в Единствената ! Така, че давай да се срещнем и да правим луда любов, пък бъдещето ще покаже ...

То всеки, когато прави своя избор за партньор в живота е убеден, че това е човека за него.Никой на сватбата не си мисли за развод. Но с годините приоритетите на тези двама души стават различни.Духовно единия израства по-бързо от другия и оттам идват различните интереси и "несходство в характерите" в последствие.

Дано не си дълго време сама- самотата убива, момиче!!!Успех ти желая във всичко и продължавай в същия дух! Не прави компромиси с това, в което вярваш!!

Сладурана ! Много успехи и любов :) Със здраве :))

А ве, пи ар-а си е пи ар... ама една певица трябва да се популяризира с песни... ни само със статии...

Михаела, ти си страхотна и не чети коментари на хора, пълни с омраза и комплекси. Изборът ти на мъж обаче.... Любовта е сляпа и ти си поредното доказателство, за жалост! Успех, ще го имаш със сигурност!

Готина мацка. Чаровна е, висока, страхотно телце има. Талантлива е. Млада е, нека си поживее. Няма нищо по-лошо да се омъжиш за човек, който още не се е наживял. Започва да наваксва по време на брака. Важи и за двата пола.

Това е голяма теория шъ знайш! Теория на относителността бледнее пред тази....

Ами добре, нали и списанията трябва да си подсигурят тиража и да предложат съдържание. За нашата реалност толкова, даже на фона на другите "знаменитости" пак бива. Както се казва 4 млрд. от една банка ги няма и няма виновни, ние Михаела Филева сме тръгнали да солим. Така де, понеже всичко друго е наред.

"Не вярвам в теорията за Единствения" ХА-ХА-ХА. Егати новината. Та това важи за всички жени, еле па за българка. За това пък "извиненението" "за цял живот" си е точно на място. ХА-ХА-ХА Единствения....спукахте ме от смях. Все пак приза за най-древна професия се държи от жена. ХА-ХА-ХА.

Ах тази уста! Не бих излизал от нея!

между задоволяването и самозадоволяването е, че след самозадоволяването няма с кого да си поприказваш.

на втората ракия вече не ми се приказва :-)

Защото това е хипотеНУза, а не теория миличка. Много съм красива, но малко блъсната в главата; дреме ми на (тииииииит), че съм толкоз тъпа.

Красива, талантлива, умна - кралица ! Но този до нея - ужас. Бягай момиче, спасявай се навреме.

"Красива , талантлива и умна" ??? Тази е всичко друго но не и това , което си изброил . Хайде бягай на масата да хапнеш и , ако можеш да изтрезнееш .

дя-до

Умна!?!?!? Явно и ти си много умна.

казва точно обратното на което мисли, доскоро е ревала за някой и сега о чудо - шъ ставам феминистка

"Не вярвам в теорията за Единствения" звучи като подходящо заглавие на I-ва глава от книгата "Дневниците на една ку*ва"

Аъъъъ, извинявам се за невежеството.... Тази с какво друго е известна, освен с това, че е известна?

Коя е тази? Поредната чалгарка, която казва отворена съм за най-добрата финансова оферта, после пак и пак до като ставам?!

мишето няма как да знае, че бийтълс и пърпъл, само например, издаваха по 2 албума на година, получаваха кралски награди за принос към индустрията, но не се имаха за звезди. на снимките преобладават зъбене и кич, това е негатив за дизайнери и гримьори от паснимата на т.нар. продуцент, продудолар, графчето, за когото да се коментира е излишно. а това мишенцето да раздава мъдрост по други теми, е несъстоятелно.

И аз не вярвам, защото няма да си все на 20.

така. не я бях чувал тази.И за да не говоря празни приказки, реших да черпя от "извора". Чух няколкото нейни, така наречени "хита". Какво видях - бездарни напъни да се пее, на фона на бозаджийска електро-фънк мелодийка.тотално подражаване на разни западни гърли като Бионсе например - съдрани гащи, люлеещи се дупета и съблазнителни погледи. 90% от съвременната музика може да се издържи, само ако се гледа.Явно тенденцията е да се прави нещо като музикално порно.Иначе нямат шанс.Ако това си го пуснеш от радиото...мъкааа.....онзи ден пък оповестиха с фанфари, че наш Орлинчо спретнал група и направил велик летен хит. ...след 20-тата секунда почнах да се нервя, а какво ли щеше да е ако чуя до край песента. И хора, стига с това клише "хитове".Вие знаете ли какво е хит??? Ами аз през последните години съм чул само един истински хит и това беше песента на мъничката Крисия, с която удари всички в земята.При хита, мелодията те грабва, а тук какво да те отнесе??? освен гледката на напращели дупета...ама не се сещам това какво общо има с музиката....квото беше, беше.едно време. Младите да чуят нещо от Дони и Момчил например.А пък за по-преди, да не говорим.Тогава се правеха истински песни, да ти запее душата като ги чуеш. Ама сигурно детето не е виновно.Прави квото му кажат . - така и така ще се дупиш, това ще правиш.И то прави.Освен да се е.е, требе и да се яде: )....

Браво наборе прав си ! Каква музика какви купони какво е-ане беше едно време! Тия младите сега нищо не знаят!

Ей бабе спука ме от смях

ами докато има дупе да се дупи,после на екарисажа

самодостатъчна на ниво любовни отношения... говоренето не и е силна страна...

Не вярваш ама ще се наложи.

Аз съм първия и последния ти (единствен) албум!

Като си е толкова самодостатъчно момичето, аз й предлагам да опъне една сцена пред огледалото вкъщи и там да си пее, да си прави селфита, да си доказва, че е голяма звезда! Това също много би помогнало за усъвършенстването на естествената усмивка с максимално подръпване на долната устна с цел оголване на зъбите... Вече е нещастна горката...

Празнодумство и то самозаради последните два реда в статията.

Има всички белези на соросоиден музикален кашон дарен от Америка за България на местното население.

И аз това питам! Къде е Йосиф Кобзон!?!?!

дя-до

Така е маце. Няма единствен. Колкото повече толкова по-добре. А когато разбереш, че на всички са им еднакви, ще се спреш на най-големия мухльо, който ще те трае.

много черногледо, дядо Мразз, мнооого

Глупости! Нито са ви еднакви, нито имате едни и същи умения в леглото, нито като хора сте еднакви. По твоята логика всеки щеше да създава семейство с първия срещнат, който му е подръка. Не че няма и такива примати, разбира се...То затова после жените сами си гледат децата, защото са избирали по твоята логика :) Семейство се създава с любов. Като няма чувства трудно ще правиш компромиси.

За съжаление е въпрос на късмет....Дано да го има.

Мишленце, важното е да е вътре, нема значение на кого е, нали така.

Тъкмо ще направи избора на живота си ... и после ще се появи друг мъж.

Тая коя е? Егати евтиния пиар, тая още не е станала известна вече тръгнала с фасоните на звезда. На кого му пука в какво вярва или не тая. То само като и погледнах снимките ми е ясно, че между ушите няма много какво да намериш

Да ти кажа честно, няма някой в България да не е чувал песните и /по простата причина,че ги въртят нон стоп по радиата/ ! Никой не е казал, че е звезда, но ако не си чувал за нея и задаваш тъпия въпрос "Тая коя е?", значи си ограничен асоциален тип.... лошо за теб!

Да права си - пример Галина от Бургас. Два пъти повярва и отнесе ножето. Събирай ги на тубми докато те искат...