Михаела Филева ще се среща с почитатели преди концертите си в Смолян и Кърджали

Мисията на "Монте мюзик" е да възпитава добрия музикален вкус сред децата и тийнейджърите

Обратно в новината

Коментари - Михаела Филева ще се среща с почитатели преди концертите си в Смолян и Кърджали | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Талантливо сладурче е Михаела, троловете да си сложат нещо люто отзад :)

Добрият музикален вкус, дето искате да възпитавате децата на него - еми им много различни вкусове. Не хейтя, имат постижения артистите ви, но честа лъха и на доста комерс и конфекция, носене по теченията, по тренда, за да се хареса. За мен, добрият вкус би трябвало да започне поне от Бийтълс и класиката, а всичко останало може да е значимо или не, но в случая някакви модерни течения със заучени пози не трябва да е материал за възпитание. Бла-бла-бла.....

Не знам Монте Мюзик каква кауза има, но определено са изгубени в превода. В цял свят културата се използва за пропаганда на доброто, за социален компас и развитие. Само при нас посредствени "музиканти" продават ХУЙуей във всяка статия, на всеки ъгъл е бет365, единбет, лусбет и други. А най-гадната музика се набива тъпата българска кратуна през чалготеки и "пиано барове", в които всъщност пиано няма... Мъка! Дори румънците направиха световни хитове, Черна гора, Сърбия, та дори и Рита Опа, която е албанка. Михаела Филева си продава гъза за стотинки, и не може да си намери друг текстописец от 10 години. Графа милия се чуди вече каква тъпня да измисли, опасно близки, опасно ниски.

Уф, не знам къде ще ходи Михаела ама яко лъха на сексуалност от нея. Който я фраска е голям късметлия бате. Иначе С тоя черничък парцал на сцената не я харесвам. Има такива стилни и ПРИЛИЧНИ облекла, па да излезеш така. Непонятно.

Пиченце!!!

Нищо особено не е. В студентски сме се засичали много пъти преди да стане "звезда". За бея мога да твърдя , че е от тези жени , които изглеждат по-добре с грим и на снимка отколкото без грим и на живо. Същото мога да твърдя и за невена Цонева. А колко са певици, не ми се коментира. Една Нели Рангелова, която минаваше за средна ръка в миналото е 5 пъти по- добре. Тия са в групата на мяукащите котета.

Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка. copy-paste: "...........Традиционната музика на всеки народ представлява една от най-важните съставки на неговата култура, наред с езика, религията, обичаите и др. Безспорно, всеки народ представлява сбор от производители и консуматори, но културата е това, което поддържа равновесието между тях. Без културата, балансът се измества в посока към консуматорите, което е естествен природен закон. ........."

"Този могъщ извор" българската народна музика в по-голямата си част е съвременен каптаж, при това сериозно заблатен и пълен с боклуци. Ако някой българин от преди 200 години чуе това, което се представя за народна музика или види носиите и хората, които се играят ще умре от смях. Пълна бутафория.

Как Михаелчето ще възпитава добрия музикален вкус сред децата като песента и е супер бездарна. Даже не знам дали това може да се определи като песен. Все едно някой чете новините от вестника на бързи обороти. Ужас! А иначе има глас, но това не се слуша. А отделн, с тая визия на магистралка ли ще се показва пред децата? Наистина "прекрасен" вкус, няма що

Михаела, звучи стадиона! Викат само петдесетимата пияни запалянковци, които едвам едвам докарахме на скамейките. Ще се "разболее" на датите!

Тази от кога пропя

_stankow

Абе хубава жена и може да пее. Ама като тръгне по опънати гащички с венериния хълм напред и политкоректни клипчета с афроамериканци, (ама афроамериканци ти казвам, в Америка са по-светли !) - къде отива искуството ? Чие сърце ще трогне ? Да добавим и липсата на композитори, тези речитативи, дето се мъчи да ги извие, ами не е песен това, не е нито шлагер, нито да го запееш, нито да го танцуваш, да го запомниш дори ... Още един неразгърнал се талант.

В съседните на България страни – Турция, Гърция, Сърбия, Македония бяха създадени съвременни музикални стилове, основани на фолклора на съответните народи. От този вид е съвременната попмузика в Гърция – “елиники травуда”, за чийто баща с основание може да се приеме големия гръцки композитор Микис Теодоракис. Като следствие от безкрайно убитото национално самочувствие, от дълго време в България само се копират чужди музикални форми. В резултат на това ние се обогатихме с нови музикални жанрове от вида “стара градска музика”, която копира музика от Чехия, Украйна, Германия, Франция и др.; “естрадна и забавна музика” основана на копия от Италия, Англия и САЩ и напоследък “чалга”, основана главно на цигански, турски и гръцки напеви и съпровод. Истинското музикално наследство на българите обаче тъне в забрава и постепенно изчезва. От това губят не само българите, от това губи Европа и света, защото културното разнообразие се унищожава.

Значи травуда на гръцки. Една буква си объркал но звучи по друг начин.

Ама като тръгне по опънати гащички с венериния хълм напред и политкоректни клипчета с афроамериканци, (ама афроамериканци ти казвам, в Америка са по-светли !) - къде отива искуството ? ИзкуВството, Станков, потича по устните, по деколтето, по краката, по венерия хълм... Нали затова е изкуВство...

ЗА 20 ЛВ ще дава ли да и пипам циците

как да не й се изпразниш между циците ся!

На муцуната направо защо само между циците :D :D :D

Взимам си Дюрекса и отивам на срещата, хаха

С какво е известна тази кака ? Може би с това че може да яде вафлите напреки ъъ ?

Тази има ли почитатели? Мислех, че всичко е погълнато от гигантската ѝ уста :D