17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако може и да не се връща па да спре да ни досажда.

То ако с плювки по жените растеше самолетчето нямаше да е лошо, но уви....Ще си останеш с едно хейтърство, Пульо.

А един мармот завива шоколада в станьол...

Санчо Панса замина за Мадрид !

Всички знаем с какви хора е била във връзка тази жена, как пък един път не си хвана симпатичен ... водопроводчик примерно ?

Нали снощи бе предаването Гласът на българия? На запис ли е било? Кога е заминала и медиите са разбрали , та са публикували "новината"!?

Епохално! Браво! Стъпка напред за човечеството!

сама ли е в куба?

Ей Дир-ниците, я да спрете да пишете глупости, в Куба няма как да има луксозен курорт, а заплатата да бъде 5-6 долара на месец. Може да е курорт тип соцреализъм, дори късен соц, но луксозен няма как. В Куба четки за зъби и самобръсначки трудно се намират, така че не ми пишете глупости. Че е красиво и топло да, че океана е страхотен - да, но че Миленчето е попаднало в Рая, е чак толкова не.

Тая не я знам коя е ...амо много и здраве...Дано и се усладят "шоколадовите банани" ....

ЗЛОБА, ЗЛОБА.....

Ама ще се връща ли? Моля да ни уведомите и в двата случая.

Информирайте ни и като пръдне там , че да знаЙм ние на село .

има ги всичките известни вериги бе ! кво значение колко е заплатата ?? според теб къде се посрещат делегации , разни спортисти и тн. ???

таз не се ли върна вече бе?

БАБА ЗАМИНА ЗА ПАВЛИКЕНИ

Добре е заминало момичето, но още по-добре ще бъде да не се връща и да не ни занимават с нея!

АЭ ПЪК ЭАМИНАВАМ ЭА БЪЛГАРИЯ ЭА ЕДИН МЕСЕЦ

Не я знам коя е тая, но много се радвам за нея! Да си купи едни кубинки отрам да си донесе, че зимата в таа кал много трудно се оди на село, па кат смръзне мноо се лузга

И това новина ли е? Куба е е дна евтина дестинация, до която всеки може да отиде, не е някакво велико постижение...

Измислена "звезда" , преспала с тоя-оня , попяла тук там...Жалка работа за днешните звезди само това се пише , уви кой с кого се е*ал , къде заминал , кво ял и т.н... Нищо стойностно , просукт на демокрацията.

Сладурка! И аз съм била там, страхотно е за туризъм, но хората живеят много бедно и в страх.

Като в Бг .

Без да правя/изнасям концерт съм ходил три пъти до Куба, е и ? Ако знаеш как , излиза по евтино от Наш’то крайбрежие!

Не е кой знай певица. В България има много по добри с пъти от нея. Нямат връзките и за жалост. Че и жури я сложиха.

Естествено, че е на запис :) След 2 седмици ще започнат концертите наживо.

Вървиш по мръсни и мизерни улици. Мирише. Беднотия и мизерия със страшно високи цени. Как се говори, че е евтино не ми е ясно. Сошуар $40, сапун $2, пакет салфетки $2, нормален обяд за двама и коктейли в Олд Хавана на плаза Виеха $70. Вечеря за двама до търговския център в Олд Хавана, до Монблан, $80. За деня хвръкват $300 лесно. Скъпо е, а няма лукс. Транспорта е ужасен, такситата не са по-добре. Кола под наем е страшно скъпа- все едно наемаш в Европа, Америка или Азия - $80 на ден. Марина Хемингуей не става. Чиста загуба на време е да пътуваш с яхтата си. Абе не я бива Куба. Има по-хубави места по карибите където да си обикаля човек.

Много правилно написано с кавички "дъжд от звезди" . Тези павел и венц само като ги чуя се обривам ама мнооого нестават тези джендъри

от времето на Йорданка Христова пращаме певици в Куба

Глейте сеа, Мишето е сладурана. Явно с връзки, креватни и не само и добър ПР е успяла да се намести на тоз неверятен звезден небесклон изпълнен със светноизвестни хитови изпълнители като Павел и Венци с двете еднакви имена, Криско, Графа и тем подобни музикални титани. Не е безумен талант, но има други качества-външност, лензене, кеото допада на когото трябва и други явно по-скрити умения. Нека отиде момичето, да види, Куба е супер мизерия, но нищо пак се пише за нейните почивки в Дир-а.