Михаил Билалов разкри защо повече няма да е водещ на "Стани богат"

Актьорът разказа за избора си да се отдаде на театъра и други проекти, и най-вече на предстоящото си мащабно турне в САЩ и Канада с моноспектакъла "Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене"

Обратно в новината

Коментари - Михаил Билалов разкри защо повече няма да е водещ на "Стани богат" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не Никиту Пънчев - много противен! Ще престана да гледам предаването заради този неприятен субект.

Радвам се, че Михаил Билалов е решил да се отдаде повече на театъра. Гледал съм го в "Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене", "Моето мъжко момиче", "Той е дяволът", "Разделям двойки по домовете" и в други театрални постановки. Смятам, че като театрален актьор е много добър и се надявам да го гледам в още много други театрални постановки с негово участие. Смятам също така, че се справи много по-добре от Ники Кънчев, като водещ на "Стани богат", но така или иначе това предаване не го гледам особено, така че това, че ще се отдаде повече на актьорската си професия е добра новина за мен. Пожелавам му успех и се надявам скоро да мога да го гледам пак! :)

Друга причина няма.

Ами - не. Прочетете статията поне или гледайте интервюто по btv, което е дал. Просто е избрал да се занимава повече с актьорската си професия, отколкото с професията на водещ. Не всичко е пари. Понякога хората взимат решение на базата на това, какво ги прави по-щастливи.

Само не слагаите намръщения и надменен ники кънчев заради него доста хора ще спрат да гледат предаването

Защото беше изключително приветлив и усмихнат. Аман от стари намръщени муцуни.

ама е поне интелигентен. Аман от малоумници по телевизиите.

че му четат в ухото не означава, че е интелигентен. За малоумниците мога да се съглася.

Най-добре ще е да върнат Хекимян като водещ. То се видя, че нито като кандидат за кмет, нито като общински съветник за 5 пари работа не може да свърши. Поне ще е политкоректен спрямо времето.

Билялов има недостатъци но нито един от спряганите в постовете по горе-Кирил Петков, Ники Кънчев, Цитиридис, Петър Стоянович,Бойко Борисов, и прочее и прочее нямат достойнствата му, нямат начетеноста му, нямат харизмата му той винаги е бил "Име"! Да има и такива хора -хора които им идва от вътре, които се вписват безапелационно -имат си го свише! Например Петър Вучков, Евстати Хростов, Георги Парцалев, Иван Стоянович... И добре е да се преустанови тази простотия "този е комунист другия не е" Харесвам и Франк Синатра, харесвам и Юри Микулин

Билалов и начетеност. Разсмя ме. Гледал съм няколко от предаванията му. На пределно трудни въпроси очевидно му нашепваха в ушенце разни факти и той се опитваше да ги изкара уж, че самия той ги знае. Отделно съвсем умишлено подвеждаше гостите си да дават грешни отговори на въпроси над 5000 лева и след това им се подиграваше. Да не говорим за това, че кълнеше зрителите, които щели да сменят програмата по време на рекламите. Пълен нещастник! Кънчев беше класи над него, но поостаря, та се съмнявам да сложат него за водещ.

А пък аз по-голям неграмотник от Кънчев не съм виждал......Трудно му е две думи да върже и с помощ.....ама нали не става за нищо, няма какво да прави та е напълно подходящ

На Кънчев също му нашепваха на ушенце, но не се е опитвал да представя чуждите знания като свои за разлика от Билалов. Отделно не беше злобен и не се опитваше да подвежда хората без значение дали знаеше отговора или не за разлика от Билалов. Никога не е клел зрителите да не сменят канала за рекламите за разлика от Билалов. Чувството му за хумор беше къде по-добро и правеше много по-добро шоу за разлика от Билалов. Ако беше 20тина години по-млад имаше шанс да го вземат. У нас възрастовата дискриминация при наемане на работа си я има, колкото и да се кълнат в обратното.

Да се сложи млад човек. А онези, които си мислите, че водещият бил знаел … вие добре ли сте всичко е сценарий, улично куче да вържеш, ще ти рецитира какво е прочел преди предаването и какво му говорят в слушалката. Тук е важно присъствието и личността.

даскале, даскале.... ти си идеален пример колко е изпростяло племето ни..... много си зле, ама едва ли ти хрумва

Роден съм 1956 г и имах щастието да гледам Мистер Сенко , Жое Клемендоре, групата мотористи на бъчвата на смърта, Робертино Лорети,мъничката шведка Анита Хегеланд, Рентгеновите братя, синият кит,дори гледах кавър на мюзикъла "Кармен Джоунс" изнесен от софийската опера по мотиви на бродуейската. Не не се хваля от съвсем малък ме водеха на хубави развлечения защото много боледувах Опери не съм гледал много -не ги разбирах и не ги исках.Тогавашните циркове бяха феерия с собствен оркестър и всякакви животни пред очите ми лъвове са яхали коне...Това имах в предвид като твърдя че най вероятно Билялов не е за подценяване като водещ защото е израстнал в същото време и има поглед върху стойноста на предаването си и цената на която ще го удържи. Все артисти които с пот и лишения са радвали децата. Няма да продължавам може би само да добавя един селски гюлеш или конно надбягване на Тодоровден са запомнящи се събития в очите на едно дете...Днес нещата стоят по друг начин. Споделих мнение не го налагам.Достатъчно ми е да си спомня Лили Иванова в Летния театър в гр Хисаря и спирам защото това нещо днес го няма Не и в България! Та то градски бани няма ,кината с джи пи ес се намират . Някакси, някакси да докопаме парите и до тук с демокрацията се натамъниха нещатаНикого не укорявам това направихме всички ние Това можахме.

Не ви ли омръзна тази претоплена манджа Ники Кънчев. Едно и също, едно и също, аре стига де. Нито е толкова умен, както се изказа, цитирам Юлиан Вучков за него, при това те гледа отвисоко, димек кои сте вие вижте ме мен, което е характерно за повърхностните хорица които се перчат, като пуяци.

Кънчо - на едно просто племе, чието доказателство си ти и множеството лайкове на коментара ти, няма как да се хареса един интелектуалец и класен мъж, като Кънчев. Вие искате да е по-прост от вас, та да се чувствате по-значими - елементарна психология.... човещинка демек.

Да ве, големио интелектуалец, дето водеше години наред Тв помия като Бай брадър, и задоволяваше ниските страсти на шебеци като тебе... аре изчезвай.

Глупости на таркалета. Направи се сериозен самоанализ, ако си способен на това. Може ти да си по-прост?!? Ники Пънчев дори да има някакви познания и личностни качества, не е подходящ за това предаване: противна външност, надменно отношение, изключително лошо отношение с гостите зад кулисите, което им пречи да се отпуснат и да стане шоу.

Аз гласувам Кирчо да го води. Така ще ги мами и лъже, че никой и до 3 ти въпрос няма да стигне. Дето се вика предаването ще спести пари.

"Кирчо" ще казваш на отрочето си. Колкото се отнася до Кирил Петков, той е това, което никога няма да достигнеш.

Мазна вмирисана селянка:)

Аууууу, сакън!

Другу си е Бибитко или КОЙ да те лъже и краде.

Комунизъма честито на овчето население....

Билалов е изгонен. Ники Кънчев е много по-изпечен и забавен водещ. Какво ви пречи възрастта? Спрях да гледам това предаване, когато дойде този псевдо водещ Билалов. Така опропастиха и Сървайвър. Карамазов е на светлинни години от Джаферович, а и такава харизма има, че аз повече го гледам това предаване заради него. Я

И сега какво: босфор ТВ няма пари за качествен водещ и ще пробута оня селяк Ники Кънчев дето мучи по стадионите. Прос водещ за малоумни зрители

Билалов става само за някой нискобюджетен филм по БНТ та там качество НЯМА. Кънчев беше забавен като по-млад, но поостаря, а там се гони малко по-млада аудитория и сигурно ще пуснат нов водещ.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може--- https://da.gd/azone

Ролята на Джаро,направи Михаил Билалов известен.Това е.Обикновено е обратно ,големите актьори правят филмите интересни. Под прикритие е голям филм!

За дебилите в БГ

Едва ли е защото директно подсказва верните отговори на младите мацки.

Харесвам актьора, но ненавиждам водещия Михаил Билалов. Ако върнат Ники Кънчев, може и да започна отново да гледам шоуто.

“Ненавиждам” да не е убил майка ти? Що за лексика. И аз не го харесвам, ама мерете си просташките приказки поне.

Трябва да предложат на пееВски или баце щото те са много прости и публиката е проста а и не обичат да дават, само да взимат, така че да ги пита за ташак да ли не искат тези долни каапути да станат да станат телевизионни педали.

значи не знам за водещи и други, но знам, че предаването стани "богат" в България е единственото такова предаване в света което досега за не знам вече 20-25 години нито веднъж не са дали голямата награда! няма какво да се лъжем! това предаване си се манипулира! Много при това!!!!

Дадоха я още първия сезон, ама печелившият се наложи да я върне :))) Оказа се баша на водеща от същата телевизия, което е против правилата. На тая от нощни птици :)

Значи дадоха я ама май май не я дадоха! :))))))))))))))))))))))

истината е че рейтинга падна на стани богат защото дойде другото предаване по нова телевизия и намалиха парите на билялов този турчин и той се отказа и го махнаха защото е много коварен и интригант

Толкова несвързано писане не познавам!

Грешка ще е ако върнат Кънчев,. Той е изтъркана карта , грозно боядисана коса и уморен вид. Според мнението ми на редовен зрител - най добрпия вариант е д-рПетър Стоянович - интелегентен , върви му приказка и е забавен. Със сигурност няма да се прави на всезнайко и няма да вика като Кънчев

Стоянович не от твоята партия. Той е червена буржоазия

Да кажеш за Стоянович, че е червен е все едно да кажеш, че Зеления чорап е демократ или, че е умен

Да го смени Цициридис. Той е дялан камък.

Защо пък не го смени Хекимян и без това нищо не върши в СОСа .

Че Хихимян и тук няма нищо да свърши

в последните предавания тоя винаги беше пиян. Не е тайна в артистичните среди ,че стареца обича да попийва и то доста. Много ясно е че няма да го търпят в продукцията. А това за неотложните ангажименти и супер кариерата която го очаквала уж........... да го говори на някой друг. Поредния от новите "звезди" за които никой повече няма да се сети

Глупакът е непобедим. И ти се величаеш, че си глупак, нали?

Джаро

Библалов е в пъти по-начетен, по-интелигентен и с по-остър ум и чувство за хумор от пияндурника Кънчев!

Жалко, за мен Билалов е много по-добърият водещ на Стани космат.

Време е за някой нов!

Освен Никито няма ли друг подходящ?

Хекемян! Ха ха ха ха...