Микаела Спилбърг: Насилие, алкохол, анорексия, порно

Как разглезената дъщеря на Стивън Спилбърг стигна от Холивуд до Porn Hub

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният боклук, който ще приключи нашмъркан във ваната, след като пропилее наследството на родителите си...може и по-рано.

Гените са по силни от всяко възпитание.

Възпитание напълно на вятъра - муната си е муна

А бе я стига сте приказвали и дайте някой филм в който тя участва

A Спилбърг можеше да осинови човек … Не знам защо звездите от Холивуд осиновяват основно негърчета.

grozna mulatka bliax

Много грозна маймуна! Марш в Африка... Порно...Какво порно, ма, отврат? На човек не може да му стане оная рабпта като те гледа... Трябва някой да е дърво- пиян , та да те оноди...

123

една заклеймявана, но изключително доходоносна професия - на порно актриса... Интересно откъде редакторката знае това? Сигурно в далечната си младост е опитвала.

Не е хубава, няма да е в топ 100

Порното на госпожицата може да гледате по Анмал Планет.

После иди разправяй - битието определя съзнанието !Поредното доказателство, че макака си остава макак, дори израстнал и възпитаван по най- висшите правила ! Макака го интересува стомаха и постоянния сърбеж между краката ! Имаме подобен пример от около 2 месеца назад със снахата на кралското семейство !

вероятно смятат че могат да ги привърнат в хора

Големи моралисти се изкараха някои тук, ама лъскате бастуните на порно!

Мда.... лиценз за порно актриса... как звучи само..... И нашите велики политици четат и си мислят: а тук колко народ прави секс без лиценз - я да им барнем един патентен данък.... И след туй мента ще обясни, че 250 лева годишно не са много.... и тъй де - не е скъпо.... 68 стинки на ден, за да имаш правото да правиш секс... за циганите ще е безплатно, а за социално слабите на половин цена. За пенсионерите още не са го измислили колко да е.....

Генът си е ген. Но и някои хора живеят с мисии. Не би било чудно мисията на Спилбърг да е още и още да развращава. Развлекателната индустрия се ползва за компрометиране на свободата, и превръщането й в свободния и вакханлия.

Какъв ген ...осиновена е , та даже е к с друг цвят на кожата !

Всеки плува в собственото си генетично блато. Човекът я е измъкнал кой знае от кое племе, дал й е шанс за ВСИЧКО, на нашата не й се работило от ден в ден без да задоволява нуждите си...да си беше останала да копа царевица на полета и да е задоволена. Права е, че не дължи обяснение на обществото (макар че бая се обяснява), но на семейството, което я е приобщило? Плюс това.... на нищо не прилича, извинете.... плюс това... тази "професия" е временна... ае, всичко откачи.

FFF

Статията е написана/преписана в стила на западния радикален либерализъм, според който жените за да са еманципирани трябва да се занимават с порно, а пък който смята това за неморално ги slut-shame-ва.

Какви изключителни духовни потребности...американски!!!... И какъв брилянтен начин за удовлетворяването им...т.е....задоволяването им...американски!!!!....

Все още живее с мисълта, че е дъщеря на ,,,,, , В момента в който заживее с мисълта, че е родител на ...... , вижданията й ще претърпят драматичен завой.

Не че нещо, но рускините държат първенство в евтините порно продукци.

Не че нещо но т.нар порно звезди или казано на български кур@и са си все американки.

Мда.. Когато нямаш други потребности на преден план застават първичните.. Когато си интелектуално и емоционално ограничен дори баща ти да е Сивън Спилбърг избираш порното пред всички възможности за образование..

В русия как е...

Тялото си е нейно, да го използва както иска. Големите моралисти в повечето случаи са доста нескопосани що се касае до неприлични предложения. Именно те са основения консуматор на подобни продукции в късните часове.

123

Kalin

Що тя да не е руска негъка?

русия е на 1во място по проститутки на глава от населението

oschte edna(porednata) mnogo grozna i prosta kurva

Маймуни, сър!

Спилбърк безпорно е талант в проектирането на страх в умовете на хората и очевидно е пълен провал като баща и родител, но и времената са талива това се продава, Свръхсексуалността е на мода от където и да се погледне. Това разбира се води до аборти, пиене на всякакви противозачатъчни, стерелитет и невъзможност за собствено дете, което често води и до невъзможност да имаш изобщо някакво семейство. А това от своя страна като абортите са много важен момент тъй като майката по своя воля се отказва от връзката си с детето, което чака да излезе на бял свят, води до сериозна емоционална нестабилност, множество неврози, психически разстройства, тотална липса на самоуважение и кофти живот като цяло. Но въпреки това "сексуалните създания" на модерността ще трябва да си го изживеят за да го разберат.

филмите на спилбърг също са своеобразно порно. така, че не намирам поводи за драма.

С много думи казваш една проста и очевидна истина - западната кулутра и цивилизация са в упадъчната последна фаза от живота си.

Аз

Не са баш порно. Просто трябва да са с възрастово ограничение - само за момиченца до 12 години.

Аз

Работните дни не задоволявали душевните ѝ нужди. Е са, кат ти са изфърлат десет негъра на сурата, щи задоволат душевните нужди.

Аз

Ние също сме западна култура.

Как може да отделяте толкова време на личност която с нищо не е полезна на обществото ни.Има толкова по важни неща.Долнопробна журналистика

сексът движи света, а не политиката, мамче.

Тъкъф урангутан ни бяф ибал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

това няма ли да е сексизъм... спилбърг сигурно обича и момченцата...

Е, добро утро! Ние даже сме още по-западна, защото нашата Римска империя е устискала чак до средата на 15-ти век, за разлика от тяхната. С други думи още едно хилядолетие отгоре. Ти мани нас, ами и мужиците са вътре с двата крака.

преди години абба изпяха песента "мъни, мъни..."(демек мънгизи, мънгизи..) за мъни (кинти) пяха пинк флойд, лайза минели в "кабаре" и други (така ме е учила да казвам учителката ми по химия, като не се сещам за други формули.. :-))) но какво е първото предназначение на парите, се питаме ние, плащащите... цялата тази уйдурма. ето как се питаме- ей така ??? първото предназначение на парите е купуване на "любов". т.е. секс. добре дошли в света на възрастните, мили деца... :-)))

дори ватиканът е движен от секса с деца...

На 23 уморена била... обществото е болно.

всеки патолог може да потвърди, че обществото не е просто болно, направо умрело е! та ей така с "риформити" на "риформаторити" и ценностите на джендърите и тяхната спонсорирана от сорос диктатура. момичето утре може и шеф на международния валутен фонд да стане. не, че не се е случвало, пък и по квотен принцип... кето си требе, оно си сака!

Дъно е когато с такъв патос се възхвалява проституцията. "Актрисата" няма да я коментирам.

проституцията е равносилна на политиката и съдебната система. не виждам нищо осъдително, че момичето иска да стане съдийка.

Поне да беше малко по-симпатична!

искам да кажа съдийка в системата на спилбърговите.