Мила Роберт се разчекна на пилон в "Денсинг старс", журито я посече

"Твоят партньор беше по-секси от теб!", безсърдечно отсече Франциска Йорданова

Обратно в новината

Коментари - Мила Роберт се разчекна на пилон в "Денсинг старс", журито я посече | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратителен парцал.

Какво я посече- спасиха я за сметка на Емануела, а фолкпевицата се представи по- добре.

Алех Раева потвърждава казаното от моя приятел преди години - Помни ми думите, ще дойде времето, и е. ането ще стане спорт!

От кога коне по пилони

много забавно. Мила танцува много атрактивно. Участниците са симпатяги и стават все по-добри.

Това е древен спорт.

Защо я пробутват тая дъщеря на Ванчето Щерева? И двете са некадърни, нито певици, нито актриси, никакви. Известни щото са известни, ама поради що....

Мила-Роберт, освен да е наследила ненките на майка си, Ваня Щерева, и нейния откачен характер, за друго не я виждам...Пеене - и дума не може да става, песни - кючек и половина, пълна пародия. Дара между другото, е същата!

Ми като я гледам тая мацка Мила Роберт е бая мощна, партньорът ѝ бая зор вижда да пребори гравитацията и да държи баджака ѝ.. Иначе тва с танците на пилон си изисква съчетание от грация изящество и изключителна физическа подготовка, за да не изглежда пошло или гротесктно, но на мадамата явно ѝ липсва първото , за тва изглежда като подпийнала кранистка на караоке вечер

не забравяй лудото Ванче че и писателка беше и политик :) Абе чеп за зеле не става от нея само едни млекоцентрали дето люшкаше друго не мога да се сетя градивно в живота й.