Милен Цветков кръсти сина си в Гърция

Ивета Гоцова и Боян Цветков - жената и синът на Милен Цветков - бяха покръстени в православната вяра в местната църква в гръцкото градче Пефкохори.

Обратно в новината

Коментари - Милен Цветков кръсти сина си в Гърция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сладурчо

who cares?

Какво лошо има в това, да ни разнообразяват с някоя обикновена новина от живота на познати на всички ни лица. Милен за едни е лош, за други е добър, но не е ли така с всеки от нас. ДЕТЕНЦЕТО Е ГОЛЯМ СЛАДУР - ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО! Какво като е кръстено в Гърция? Ами в Алтимир ли да иде, където дупките на асфалта са една върху друга, а на всяка пресечка срещаш цигани. Останалото - баби с тъжни лица! Могъл - отишъл. Направили са едно приятно тържество - да са живи и здрави! А между другото - в Алтимир няма и поп. И изобщо - знаете ли дереджето на българската църква - колко свещеника има, корлко монаха?! И какво става помежду им?! Гръцката църква е била опасна, когато е погърчвала българи. Сега не църквата, а други неща превръщат българите в непатриоти. Това не е ли известно на всички?!

Според мен,това епоказателно.Крайно време е,Българската църква да спре да се занимава с църковни имоти,свещоливници и т.н.,а да поеме задължението си/надявам се и призванието си/за духовно израстване на българите.

суетата в църквата - пък била тя и гръцка,не е похвално нещо.покръстването на прабългарите и велик акт и само примитивните умове си позволяват злостен коментар на този исторически факт.но днес да се покръстиш на стари години е многозначително събитие,което обяснява досегашното поведение на тази дама.

Жалки простаци. Жалки погърчуля. Трябва да им вземат българското поданство. Гърците моментално ще ги пишат гърци.к Ако не ви е известно в гърция има само гърци. Новинарите православни българи ли са? О, неразумний юроде... Припомнете си, че български цар въвежда националната църква. Англиканската църква следва примера след около 5-6 века!

не мога да разбера, каква "новина" произлиза от това , че г-н Цветков си кръстил детето в Гърция.Ако иска да ходи и в Патагония - все е тая

Че не е новина, не е. Но поставя въпроси. Не са ли били кръстени досега? Няма ли църква за тях в Бг? Дори по комунистическо време повечето българи бяха кръщавани макар и тайно

деер

Да живеят българите в България.....

Доколкото знам повечето българи са били кръщавани по времето на княз Борис, макар и с насилие. Несъгласните са били изклани. В България.

Това дете има много голяма глава сигурно ще бъде умен.... като баща си ха-ха-ха.

В Гърция, в Америка, в Пампай или Непал - само и само да не е в България. Не просто снобско - антибългарско е.

Мъника много прилича на баща си. :) Да са му живи и здрави децата.

Един в Поликраище, друг - в Гърция. Само едно никога не е сигурно - откъде знае, че той е "майсторът", това винаги е спорно. Просто ще гледа едно дете, нищо повече. Ако не е негово, какво, ще го захвърли ли? Пустият му дребосък, да му се ненадяваш - и в телевизия го взеха, ама не като осветител, и в студио влезе, даже има самочувствието на...титуляр-журналист! А в това време хорицата, на които се хили, им искат папири до девето коляно и ходят по събеседвания пред некадърни комисии. Та, затова - кой както я докара. Да е жив и здрав, че да видим докъде ще го докара и дали ще си даде сина в Итал. лицей примерно, където всички новобогаташи и по-простичките обичат да оставят гениалните си отрочета. Не, сигурно ще е в тази пуста Америка направо при кака. Че как иначе, няма да се излагаме като можем, я. Гаорко ти и майка, Българийо!

Прилича на него, за съжаление.

В гръцка църква?!!!! Безчет са българите погубени заради гръцката патриаршия и нейната борба против българщината. Трябва да си тотален безродник, така да се подиграеш с вековните борби на българите против ненавистното гръцко духовенство!!!!!!!

Нали и те са християни, на всичкото отгоре и православни, защо така да се делят християните? Думи нямам.

думата патриот е гръчка . да видим каква дума ще използваш сега,глупаво същество.

родолюбец - гръцки малоумнико!

не си никакъв патриот,а просто един гнусен,нагъл,самозабравил се расист

Правилно

Много сладурска физиономия има това мъниче! Да е живо и здраво. Голям праз, че е кръстено в Гърция. Важото е, че изобщо е кръстено. Не симпатизирам на Милен Цветков, но в случая правите от мухата слон. Човека вероятно е решил да съчетае почивката си в Гърция с кръщенето на детето. Какво лошо има в това?! Но ако новината беше само "Милен Цветков кръсти сина си" никой нямаше да кликне и да прочете за какво иде реч. Скандал да има.

Одрало е кожата на татко си, да е живо и здраво!

Много е сладко детенцето! Да е живо, здраво и щастливо! А пък злобарите в пъкъла, където им е мястото!

Дедо Милю глей кво напрайл

А ти какво си направил??? Най-вероятно нищо!!!

Това детенце, горкичкото, е "одрало кожата" на противни си баща. Жалко. Но да е живо и здраво, милото. Дано по характер и поведение да не прилича на него!

Не си натрапвай мнението! За мене Милен не е противен, аз го харесвам, но не те задължавам и ти да го правиш, така че си спести коментарите.

ЛЕЛЕ КАКВА НОВИНА, В ГЪРЦИЯ. АМИ МНОГО ВАЖНО, ДА ОСТАНЕ ТАМ, ЗАЩО СЕ ПОЯВЯВА ПО БЪЛГАРСКИЯ ЕФИР. ТО И ПРЕДАВАНЕТО МУ Е...., НЕ ГО ГЛЕДАМ, ТОЛКОВА Е НЕПРИЯТЕН. СНОБИ, СНОБИ....

И защо пък в Гърция???!!!

Ами защото иначе нямаше да се чудиш!! Ха-ха!

ЗА ДА ПИТАШ

''НОВА''---''НОВИНА'' ,НА ДИР-а! ''НОВИНИТЕ НА ПРЕХОДА '',...ГОРДЕЯ СЕ ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН ! ''Синът на Нели,...проходи "! ''Ирина и НаТка ,промениха Иван и Андрей"! ''Милен кръсти ,синът си,в Гърция"!