Филм с Милица Гладнишка ни представя в Кан

Новият късометражен филм с Милица Гладнишка „Janne of love” ще гостува на кинофестивала в Кан в програмата The Short Film Corner.

Обратно в новината

Коментари - Филм с Милица Гладнишка ни представя в Кан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОБОЖАВАМ Я ТАЗИ ЖЕНА. ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ФИЛМИ С НЕЯ, ЗАЩОТО Е ВЕЛИКОЛЕПНА АКТРИСА И ИСКАМ ДА Я ГЛЕДАМ НОН СТОП. ТЯ Е НОВАТА СТОЯНКА МУТАФОВА.

Бях на прожекцията в Одеон. Филма е великолепен. Всички излязохме ширико усмихнати и позитивно заредени. Не можех да повярвам, че такъв чудесен филм е дело на дебютанти. Желая им много успехи и награди на фестивалите по света. Защото никой не пророк в собствената си страна. В България, за да те забележат първо трябва да пробиеш в чужбина. Както и стана и с филма на вилма Карталска. Надявам се да успее!

През последните 25 години само безумни сценарии . Или за комунисти - садисти които изнасилват млади ученички, или за прости хора с балкански манталитет.

Ами Костурица прави същото пък всички го боичаме ! Или пък дай щото е родно под дефолт да го мразим а ?

Филмът не присиства в официалната селекция и не е сред състезаващите се, така, че няма да го оценяват.

Филмът ще има успех. Bсе едно, че е правен за мен.

обожавам я милица,страхотна актриса е,мн.естествена и свежа(няма нищо кифленско в нея)...желая и страхотен успех в кан,макар че съм сигурна че ще го постигне:)

супер готин е филмът:))

абе кое точно е балканското? показването на цици? аз туи само в америка съм го видял, ама ако и на балканите са прихванали не значи, че е оригинал балканско

Милиция Гладнишка???

Ахахахах, яко:) А, така!

Милица е доста талантлива като за нашите ширини. Не очаквам да я оценят подобаващо, но успех!

Много е готина!

Бе таз' пача кой вятър и откъде я донесе ?!? И в какво е толкова добра, че пък и уникална ?!?

Уникална грозотия е...

Тъй, тъй, и финландците малко бой да изядат да им дойде акъла.

ГЛАДНИШКА - УЖАС

Ще си помислят, че всички българки непрекъснато пищим с фалцет, смеем се изкуствено и се държим неестествено.

Много харесвам Милица,желая и успех и много хубави роли и занапред.

Трейлърът е забавен и типично балкански. Ще ми е интересно да видя филма, както сигурно и на много други хора. Но освен абсолютно неразбираемата информация "щанда на НФЦ в South-East European Pavilion 134 във Village Int. Riviera", нямам понятие къде и как мога да си закупя филма. Ясно е, че на предпрожекцията в София, а и в Кан няма как да ида. Дано има повече информация след фестивала как да се доберем до таланта на Гладнишка! :)

Най-вероятно ще излезе на DVD след фестивала, няма как преди него (може и да бъркам). И на мен ще ми е интересно да го вида:)

Пууу, как ли за теб да се напише по-разбираемо освен с името на павилиона в КАН?!

Прочетох коментар във Фейсбук от продуцентите, че филмът ще може да бъде закупен след като мине фестивалът. Чакаме с нетърпение!!!