Мина ли повторно под венчилото Зара от "Big Brother"?

Наскоро риалити звездата промени фамилията си в социалните мрежи, предизвиквайки слухове, че отново се е омъжила

Обратно в новината

Коментари - Мина ли повторно под венчилото Зара от "Big Brother"? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ша зема, да я зема, тамън е разработена, м'чи къ

Чудя се защо драскачите пишат за курвентиите? Какво има толкова интересно в една проста мома, дето не може друго, освен да си дава дупките и иска пари за това? Ако я видя на пътя няма да я позная и нема д ами направи никакво впечатление!

АЗЪ САМО ДА ПОПИТАМЪ ...ЗАРЧЕТО ПРАВИЛА ЛИ Е ГОЛЯМ ШЛЕМ КАТО МАРА ОТВАРАЧКАТА ?

Вуйна Зура, ромлянската гордост от Варна, дето в Дуай е изяла повече хайвер от мечка гризли!

Това отдавна не е готината и чаровна Зара. От простотия се е превърнала в едно уродливо чучело, което по-скоро прилича на мъж, отколкото на жена.

Тя никога не е била чаровна, едно време ( преди да и платят да си оправи зъбите) беше като бобър. Поне имаше женствени форми. Сега си е жив траверс, явно за да сваля кила зъбите и физиката и е на лейдибой.

Тя тая май под дъгата е минала , а не под венчило .

Под кожената дъга

Хм, за последно четох преди години за тази шаврантия, че била гадже на Христо Сираков/Ицо стоте манекенки, лека му пръст/ и живеели заедно. Явно, и на средна възраст още си търси мястото в живота!

тая е венясала, като пишле. Аз за първи път виждам подобна аномалия. Това не е жена, а чиста проба траверсюга. Само не знам,кой финансира живота на тази в Дубай. Едно време черепа я прати да се прави на актриса в САЩ, може да са се събрали пак в Дубай. Някой чуждестранен балък е според мен, това е мечта на всички родни уроспии, да прелъжат някой чужденец с кинти. Иначе, преди години съм я виждал с една друга ромка в чужбина, да се правят на хайлайф.

Или животът на една варненска сиганка в топлите страни.

Връх в журналистическата кариера! Разказ какво пишели колегите... Докъде ще паднете още?!?

Още една самовлюбена жена която ще си отиде от този свят заедно със спомените си, без да остави нищо зад гърба си. Моля да ми прости, ако има някакви физически проблеми.

Зара ще се снима в моя транс-хорър ,'Ноща на надутите бикини . Спонсорира ни световна марка тротинетки. Мъжката роля ще е тя а поддържащата мъжка ще е за Андреа. Ще бъде касов хит с елементи на джендър -трилър. Музиката на филма ще е по репертоара на Лили Иванова и ще започва с песента 'Ветрове.... '. Stay tuned for more..

Тя всяка нощ минава под венчилото от години насам...

тя е и на двата бряга. Една мутра я заведе в дубай, а аз съм я виждал пък в чужбина с жена гадже, нейна сънародничка от милета.. там иди ги разбери римските драми.

На работното място

Романтичните и връзки се измерват в часове/дни. Тия момичета не го обявяват че мъжа в тая връзка не иска да се знае кой е. Също като и за някои други българки/украинки/рускини/колумбийки там.

Жената изглежда перфектно, не ме вълнува с какво си изкарва парите и с кого спи.

Първо, Името и е Светлозара.. Тя би трябвало да иска да я наричат- Светла.... Щото туй- Зара си е направо- идиотско. Второ, тая не знае ли български език ??? Няма смисъл да учиш чужди езици за да с занимаваш после с някакви маймуняци !! Ако се занимава с някой който играе ръгби, едва ли ще продължи дълго връзката и.. Трябва и мъж да и дойде акъла !!!! До сега, уж е учена , но недостатъчно.... Прочетох за "" мотото в живота и "" през 2009 г. Ако е същото, значи гледа на живота както онези МУТРИ от 90-те години на 20 век.. Може да свърши зле !!! Освен ако си намери подходящ мъж, и да и дойде акъла.

Според мен някой трябва да обясни на голяма част от тъпите жени, а и някой педерунгели, че жените трябва да имат мазнини на определени места иначе стават на травестити. И колкото и да се помпят мусколите това не решава проблема.

Мускули брат, мускули. Все давате акъл, а сте пълни простаци

по -скоро изтъняла и венясала кожа от годините. Също така и яко глад, за да се прави на слаба. Тая ромска перла е станала чист траверс.

Безинтересна ковра

Дисциплината, с която поддържа фигурата радва много и е за пример. 37 обаче си е 37 и умората личи.

А тя като че ли гони 50-те

Какво им е на 37 ?

Не е 17 например, но и 57 не е.

В бг всички като зара са еднакви

Браво. Страхотна фигура. Страхотна форма. Като си представя само какви усилия са да стопиш всичката подкожна мазнина! Това момиче трябва да е на брутален режим.

Май не си виждал хубава гърла

Като е на ангажименти и се полага само протеинов шейк. И то по малко.

само си за пристаннищна кръчма да те суркат дърти моряци...

Лелееее....аз мислех, че има хубави крака и оттам- безупречна фигура. Тези прасци обаче силно развалят доброто впечатление

Заренце и за бустанско плашило не ставаш.

"...маже фон дьо тен, за да има Кондьо-тен. Пич разкарай тоя кон от мен. По страшен и от Петко страшника..."

Това девойче не остарява ! Колко години минаха от онзи Биг брадар, а тя си е все същата - Браво !

Блажени са верующите! Приличаш на 50+

Грозот нещастна?

Тая мое ми ползва еръджорданките бе. Аз си мислех, че ми голям номера 45. А фейса е уникален. Дръво баце от де го фанеш. Нещо за некоя друга звезда на "прехода и промяната" ще дадете ли. Примерно кво правят Мая и Магапаса?

тая брантия оножда арабето и затова се мота там

Добра е леличката Дъртичка е доста, но става за онождане.

1 към 1 с николета/курвалета. И двете са скъпо или не толкова скъпо платени леки жени. Друго няма какво да се каже.

wasted, elegantly wasted отдавна се е простила с венчилото

Тия беха страшна група. Инйексекс.

Миришеш на завист. Какво ти пречи и ти да се хванеш да тренираш и да се поддържаш?

Зара я знайм с хастара навън даже, нема кво да ѝ гледат фототата. Она убава снага е изааяла брао, ма дайте да видим жениха бре? Он е интересен, на Зара сичкото сме ѝ виделе веке.

айде поредната - нямате ли срам да ги лансирате такива или си плащат, ако е так ги пускайте като платена публикация

who cares?

Бахти мръсния парцал. Колко ли арабели са уринирали по нея за дребни кинти през годините...

Не са уринирали, а са се семеизпразвали.

Жизнено значима тема. Аман от ненужна информация за к*ви, плеймейтки, чалгаджии/ки и подобни безмозъчни и безполезни креатури.

Тази Зара не е ли вече в раздел Granny?

Спрете да пишите за такива като нея.

Кофти работа. Вехне и тя и си плаща да я лансират по сайтовете Какъв Биг Брадър, това беше преди сто години... Сега ако я гледа един 20 годишен младеж ще се чуди коя е тая скумрия. И какво постигна, бе Зарче? Деца нямаш, пари нямаш, е*ат те някакви гнусняри за жълти стотинки. Един провален живот...жал ми е за хора като нея. Дано младите не взема пример от такива.

Тъжно...

Пролетарски живот на Лумпенпролетариата.

За съжаление точно от тях взимат пример ! Ех,Българио направиха те за резил.........особена заслуга имат джурналята !!!!

Всичко подробно, добре но къде е цената поне сложете линк окажи цената за да си преценим колко ще ни струва Зара от Биг Бардак. Сигурно няма да мога да си позволя но да сме информирани напълно…

не се подценявай! всеки може да си метне една заплата, даже и снимки ще ти останат

това е жена на повикване. Изкарва пари от араби, които й плащат, за да са с нея за една или две вечери. Има мода сред богатите шейхове да са всяка вечер с една подобна "красавица". Това е като всяка вечер да си с нови дрехи или кола.

Докога ще лансирате тр@вестити и проститYтки !?

Какво точно работи тази жена?

Дига краката и харчи парите на мъжете, това работи. От време на време си хваща балъчета за спонсори и така от цвят на свят и така докато не стане непродаваема или не си намери истинска работа. Трябва да отбележим, че за да си бръмчалка, пак се искат умения, но от друг тип и сега тези умения се ценят, имаше една Кобилкина май даже курсове правеше. Е поне Зара няма нужда, натурален талант е :-).

Йога инструктор е. Има богати жени, които искат да тренират от комфорта на дома си. Прави някакви онлайн курсове. Отделно инфлуерсърства едновременно с тва и си намира по някой платежоспособен господин от нейната лига. Няма как да срещне багеристи в нейните среди, нали ти е ясно.

Лека отвсякъде, но и грозна.

Стойкаджийка.

Самият факт, че е в Дубай говори, че много хора са я минали, някои и повторно. Относно венчилото, жена разпоретина е като бомба със закъснител.

Грозна, кльоюава като чироз, и с тия дисаги, дето си ги е окачила отпред - направо òтврат!

Добре де, защо постоянно ни занимавате с разни корви ??!? Какво са направили тия, освен че са преспали с някой, та да трябва да ни информирате ?!?

Да знаете откога я чакам тая новина.

Боже ! Кой ще я вземе тази п....ра