17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"И ако наистина искаме да видим хубавите неща около нас, те са много. Зависи от настройката ни" - весно е на разни царски особи да дават акъл от страни колко е хубав живота. А я ела тук да живееш като скот в бедност и мизерия да видим какво хубаво ще видиш и дали изобщо ще ти е до културни събития. Колкото до настройка ни е за още по мрачни времена - бедност , глад , мизерия , оскотяване ....

Виж сега, моето момиче, българският престолонаследник не пада на колене пред никого! Това момче - на снимката - ти ли го облече така?! Пу пу, пази Боже!

...бедност ,глад , мизерия , оскотяване .... почивка в чужбина!

Аз все си мислех, че връзката им е започнала като уреден брак по сметка, а тя като приятелство била започнала.

Това на снимката да не е Борис Четири?

Кардам имаше някакъв шанс да бъде като дядо си Борис, понеже в тая династия нещата се сучват така малко през поколение, но явно грешките на Симеон са толкова големи, че не беше позволено първородният му син да стане цар. Една от грешките беше, че той стана Премиер?? Жалко за Кардам, другите дечурлига на Дедо не стават. Дедо се оказа, че е срам за татко си, но и за сина си и за снаха си ?? Да.. няма да има монархоя повече в България. Само разни бълхари и мутри вече. Освен ако не се направи пак Учредително събрание и да се избере друга династия. В края на краищата - на всички им е писнало от тия герборасти.

Че защо герберастите печелят всеки пореден избор щом на всички им е писнало от тях? Дай обяснение а не така едно към гьотере.

Всички можем да се поучим какво самочуствие може да има човек

Жалко е че ни е реално не сме монархия. В Англия са много сладки кралското семейство. Питам се ако бяха тука дали щеше да ни е по добре държавата

Хубаво интервю но май не са превели цялата статия! Интересно е.

Ако костов и сие бяха се вслушари едно време българия да стане монархия а не да кандидатстваме за ес и нато, може би щяхме сега да сме по-добре. В момента да сме в ес и нато е много зле положението. Но не пречеше, вместо президент да имаме цар. Пък сега с каква власт да разполага е друга тема. Вместо това разни олигарси искат да отнемат царските имоти и до там човек да няма достъп а само дебели чичковци с кифли прости да се подмотват.

Монархията щяла да оправи Бг...муахайахахахахайаха....че един написал колко били сладки британското кр.семейство...хрантутници които костват стотици милиони паунди на данъкоплтеца...че до пред няколко години и данъци не плащаха...

Моето лично мнение е, че сме станали много лицемерни. Плюем, плюем, а после си гласуваме пак за същите. Разбира се има и други фактори, които също са важни. Като за кого точно да гласуваш, като се отвращаваш от всички. Или пък дали изборите наистина са легитимни.

" Мириам споделя за животА си като княгиня, любовта с княза и животЪТ след смъртта му"!

да