Миро за дует КариZма: С Галя се събрахме по неволя

Певецът приветства в отбора си познато лице от музикалните формати

Обратно в новината

Коментари - Миро за дует КариZма: С Галя се събрахме по неволя | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миро е потомък на стар цигански род катунари., второ поколение с български имена

Най- големите му хитове бяха с Галка, а след това едно нищо от него, много завист и злоба към " момичето".

Честно казано, най-хубавите му песни са с Каризма, така че да казва, че тогава е направил компромис и всичко е било заради обстоятелствата, е меко казано недойстойно от негова страна. Да, все още има хора, които помнят, както песните на Каризма, така и на Тони и на останалите. Мисля, че тези 7години са били най-ползотвориня му е период.

Слез на земята и признай, че единствените твои песни, които харесваме и помним са с Галя.

Не са измрели още тези,които помнят този дует,така че внимавай какво приказваш...Слави ви създаде и вие пеехте на големите концерти(с онези "рокли" облечени)

Помня ги с тези рокли. Бяха голи от кръста нагоре. Миро и Галя бяха в много интимна прегръдка до Американския университет в Благоевград. Не сексуална, просто лична прегръдка с приведени допрени чела и блажена усмивка, както само най-близки хора могат да се прегръщат.

Миро слез на земята.

Обичах "Каризма", много обичам и Миро и Галя. Но не му прави чест формулировката "едно момиче". Те бяха и са най-добрият дует за последните 23 години. Какво е ставало те си знаят. Не е мъжкарско да формулира така историята им.

Миро се излага вече. Всички чуха за него багодарение на дует Каризма, като Галка беше звездата в него. Няма смисъл да се опитва да се прави на по-голяма звезда, отколкото е. Миро без Каризма нямаше да е интересен на никого.

"След това направих дует с едно момиче, защото нямах пари да издам първия си ашбум". Няма смисъл и логика в този израз. Какво общо и зависимо има между едното и друготоо. И думата ,, по неволя,, какво място има тук? Насила ли те накараха, принуьиха ли те?

използвачеството от единия и другия докарва големи неприятности, но поне благодарност и уважение може да останат

Еех, Миро, не звучи като да сте се раздеилили като приятели с Галката. Доста снизходително и пренебрежително към Галката и дуета като цяло е това изказване , пасивно -агресивно да го наречем дори:))) Ама вие си знаете де, че си талантлив си талантлив иначе.

Му приключи с Каризма. Оттам нататък - бозааааа.

Еваларката!