17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало,Журналистите !Няма ли да спрете да занимавате цяла България с похожденията на някаква Курва !!!

Интелект при интелект отива. Има и друга поговорка - на какво разстояние се събират едни необезпаразитени животинки, но това с фолклора е друг въпрос.

по скоро ще стяга халката ...ха ха ха

да пуска снимки... Защо бе, драги свирки? Защо се изтипосвате, без да мислите, че никой не желае да ви гледа, нито на снимка, нито на живо, нито въобще да чува за вас...

Малеее чалгата не прощава. Тази поне става за веднъж дваж... Пък тоя к'ъв футболист е, че за първи път го чувам.. Честно.

Да споделяш къде, с кого и как си спал, ял, .бал. Е, и?

Тъпи к...вета! Не си хванат някои умен, образован младеж с добър университет и престижна работа, който да им дава стандарт в живота и обществото, ами се хвърлят на чалгарски и просташки изпълнения! А по време на конкурсите - като станели "мис"-ки та щели да оправят кусурите на света - благотворителности, състрадание, милосърдие и т.н. И след година - вдигай краката пред някой анонимен ритни топковец. Тъпо. Тъпо - до безкрай.

"някои умен, образован младеж с добър университет и престижна работа, който да им дава стандарт в живота и обществото" - Някой като тебе ли???? С твоя стандарт и престижна работа можеш ли да я заведеш на почивки насам-натам? Или по-добре да попитам какво търси един толкова най-най мъж в тъпите к....вета? Каквото търсил, това и намерил.

Мис България 2015 г. е Марина Войкова. Тази е толкова Мис България, колко и приятел

Какъв футболист е този бе? Истинските футболисти сега се стягат за финалите на СП по футбол в Русия!

Грозни и скучни хора, тръгнали да занимават света със себе си..

Какви са тия и с какво са важни, че са в новините?

Млади, красиви, (не) интилигентни - предполага се щастливи. Снимат се голи или по бански. Изживяват мечтите на целокупното население по света и в чужбина. И дават повод да се диви човек - тц, тц, тц, тц...

Мечтите на нискообразованото, лесно манипулируемо, с нисък коефициент на интелигенстност население! На всички мечтитите има са едни и същи: Да станат известни, да имат много пари и да пътват по света. Все едно това не е един вид чалга култура!