17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми е ясно кой ги лъже тези кифльоци, че като си напълнят циците и джуките с маджун, пластмаса или нещо такова, то ще станат много хубави? И мъжете са същата история - кой им е казал, че като замязат на аборигени от средновековието с едногодишни бради са много хубави?

Баси и красавеца! Сравнен с него се чувствам Ален Делон...

всички с визия "малкия мук"

но, с УЖ МНОГО " имане " и много ДРОГА в кръвта !!!

Мацето никак не е лошо, дори е много екзотична с тази лека хетерохромия на дясното око - половината и е синьо, след зеницата някакво зеленикаво-кафяво. Но аз лично, ако бях жена с такава външност, с тази бяла кожа и светли очи бих си избрала за партньор мъж, подобен на мен, за да се съхрани гена. А сега с този ....хъм, смугъл "бизнесмен" когато децата дойдат и любовта отмине, да не плаче горко

Arcadium

Приятелят и бизнесмен, хахахахай. Собственик на финансова къща, която играе медиатор за лизин между купувачи и продавачи на машини за крипто-валути. С персонал 1 служител - той. Всичко изглежда на параван за друг бизнес.

евентуално - ДРОГА !!!

В Тайланд се ходи за секс-туризъм. Обикновенно за третополов между лудо влюбените. Цените са евтини и от руско присъствие няма отърване. Романтиката е на Бали и Малдивите.

Не ме кефи тази миска. На снимките с по-малък бюст, най-вероятно естествения й тогава, изглежда по-добре от тези с пластмасата. Иначе... пасват си... кво да кажа

Абе, не ми стана много ясно защо е направил предложение на някакво жалко подобие на английски език. И как тя го е разбрала, с едната си мозъчна клетка! А иначе - ако имах такъв приятел (и бях женско, разбира се), нямаше да го показвам на никого, за да не докарам уплах на хората!

Ми да не мислиш, че сам си ги я дялкал буквите с теслата. Купил ги е. Ако имате наблизо магазинче "за 1 лв" може да питаш, сигурно имат налични. И естествено са на английски като универсален език. Китайците нямат сметка да правят единични бройки на екзотични езици.

Боже боже много е важно да ни информират..Като тази другата мискалли надписа на английдси между българи? Немам думи

Откривам залагането колко ще издържи тази невероятна любов? Ще бъда оптимист и ще заложа на 3 години...

Множко е. То и на русата Златка любовта беше голяма, даже се "сгоди" на сцената, само за да се разделят след два месеца.

интересно, как ще се почуства въпросната марина, като й донесат бебето от този "красавец" и "българин". и като поотрасне, съвсем весело ще й стане. щото бебето надали ще прилича на нея и родителите, но в радомирската маала няма да се отличава по нищо от чаветата...

Много успешен тоз бизнесмен. Като прочете човек малко и разбира как фалирал тази и онази фирма, страст по комара, дължал пари на много хора и други подобни. Ама толкова им е акъла на миските и разни плеймейтки. И после що се ражда такова поколение на мутри с моделки, тунинговани и разкрасени грозилки с мма-ци, силиколнки с борци и други такива.

хубаво момиче е марина. светла, синеока, руса...най-добре ще й пасне един тъмно-зелен талибанин с еврейско име, че и "бизнесмен", ти да видиш. но всичко еточно-хората са го казали-хубавите ябълки прасетата ги ядат,... особено ако хубавите ябълки не подбират кой да ги яде.

Хубавите ябълки се оказват леко изгнили отвътре. Всичките ни мис българии са такива, виж им мъжете.

Точно така е, но в природата има равновесие :) Освен това, хубав, в повечето случаи върви с доста елементарен, на физически привлекателните хора не им се налага да полагат много усилия! А и да не забравяме, че хубостта е временна и относителна ;) Така че, всичко е точно!

виж ся, то едно е да си грозен като младия Белмондо, друго е да си грозен като асан циганина!

"БИЗНЕСМЕНА" ми прилича,.... на Арабски РОМ!!??;))

Не бе образ! Радомирски циганин е. Просто напиши в гуглуто името му и ще видиш какъв е и той и цялата му рода, и мошеническите им сделки. Тук някой го беше написал, ама го изтрих много бързо.

Между две миски: - Ти няма ли най-после да се омъжиш? - Муцинка, ти нали знаеш каква съм романтичка - трябва да е по-любов! Мъжът на мечтите ми трябва да е много влюбен в мене, да е млад, хубав, представителен, умен, нежен, ласкав, да ме разбира, да задоволява прищевските ми... Любов трябва, Муцка! Ти да не мислиш, че са останали много такива свободни милионери?!

Един път не написахте за някой напълно неизвестен романтик, дето без кинти е завъртял ума на некоя си красавица...

Аз знам един такъв, дето красавиците не само са си загубили ума по него, но му и носят огромни приходи. Д-р Енчев се казва и мотото му е "Красотата е мисия". Пластичен хирург.

И аз така се чудя дали пък няма някоя 100кг романтичка с докторска степен да е подлудила от страст някой милионер... Чудно що няма?

Красавицата ми каза: - Какви глупачки са били жените преди мен, за да изтърват такъв мъж. А после дойде изтрезняването: - Къде са ти парите, като си толкова години в чужбина? Ха.ха.

Хубаво е момичето, но изкуственият и бюст малко разваля нещата. Той пък с брада, но иначе епилиран целия - калко гейско.

Кой се интересува от годежа на някоя си Марина Войкова? Миналата седмица великата Лили Иванова изнесе три последователни концерта в препълнената зала 1 в НДК, а в dir.bg няма нито ред за събитието.

Имената им английски, предложенията им на английски …

Ганьо пак е изостанал, та

Тая мода с предложение и брак на плажа в Тайланд отмина някъде преди 15-на години.

Живи и здрави да са.

То по одухотворения му образ личи, че е най-прекрасен. Да й е честито на мис-ката.

Името е еврейско, мутрата - арабска. Гаранционен срок - 2 години. На батерията - 6 месеца.

"Бизнесмена" прилича на пласьор на дрога ;)

Не. Личи си по изражението на лицето че не изкарва пари сам. Ако го провериш по Гугъл, ще видиш ще баща му се занимава с метали в Радомир и Перник. Бизнесмена а баща му, а той е Г-н Никой...без работен стаж и опит в работа. Най вероятно помага на Тати а Тати му дава добри пари с които после ходи и се дуе. Понеже не си е намерил мястото в живота, ако питаш какво работи, няма да може да ти каже и излиза с резервното "Аз съм Бизнесмен" което може да означава всичко и нищо!

по скоро дилърчето прилича на "бизнесмен"

Как пък нито една не се влюби в някой шлосер или готвач?

ами душицата на миските е огромна и трябва да бъде запълвана с нещо за което шлосера просто няма да има финансиите.... а и ако е със шлосера как тая мисла после ще прави благотворителни вечери за набирането на средства за деца аутисти....?

Е как пък веднъж някой милионер не се влюби в една библиотекарка? Каквото повикало, такова се обадило.

Бизнесмен бил :-) Българите поквариха тази дума и вече под "бизнесмен" се разбира мутра и обикновен крадец. Като го гледам на снимката е точно такъв "бизненсмен". Толкова е бизнесмен колкото Мутрата Борисов е политик а Ахмед Доган хидроинжинер ;-)

Едно излайкване и от мен.