Коментари - "Мис България" Марина Войкова: Чувствам се защитена и сигурна с Давид | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубава жена, ама в случая с прана глава.

Марийке ,какво му хареса на тоя твоят ,та чак ни показваш.Язък ти за хубостта.С това бостанско плашило ли се хвалиш.Господ ти дал хубост ,но ти взел нещо друго.Хубостта е до врече,човекът до теб е до гроб.Светът помни Б Бардо ,С Лорен и ред други.Бяха хубави но и умни.Знаеха си цената

"ритуали за красива кожа", Боже, и журналистите като и миските - от нищото - нещо. За разлика от мутренските синчета - дето от краденото нещо - накрая нищо.

Toя младоженец в Тайланд е правил пари. Миската му е параван за пред властите. Много по- красив е от нея.

Тоя е обратен, не го ли знае тая миска?

Бременно коремче ще показва ли, че си лягам след малко?

Не, коремчето и роклята са запазена марка на кейт и уйлям и сие

импланти

От кога гей браковете са разрешени в България???

Тръпки ме побиват дъщеричката ми в бъдеще на кой ли от двата типа "мъже", които според медиите има у нас- педалчета като този- гримиран, епилиран, недоклепан запъртък или напомпана батка,. Любопитно ми е, само тези два вида мъжки екземпляри ли се срещат у нас вече? Щъкали сме из Европата, ама толкоз педали на глава от населението и батки неандертаалци, е никъде не видях.

Има и нормални ама нали сме били "тъпаци" щото не сме милиардери и милионери

Е нормалните, истинските, не се поддавайте на медийните простотии. Има си вечни закони- за жената и за мъжа, никога няма да се променят.

Каквото търсите, това се и предлага. Не искате умни и образовани мъже, тъй като няма как да ги манипулирате. Искате само брадясали селски цървули с таратайки, че да ги командвате за всичко. Защо се чудиш за крайния резултат тогава?

Напротив, намерих си мъж на място,качествени реколти родени 70- те- мъжкар, но не груб,добър, без да е мухльо грижовен към семейството, без да съм го гледала в джоба. Що ли си мисля, че са изчезващ, ако не изчезнал вид.

Момичето е ХУБАВО спор няма ! Момчето ,горкото трябва да си в опази от господ знае какви оферти . Дано успее........

Да са живи и здрави, но толкова ли не можа да намери някое по-симпатично момче или поне по-високо

Много са готини. От снимките си личи колко много време заедно ще си прекарват из козметичните салони и тези за епилация....Идилия, винаги двама, винаги....грим, прически, бикини зона. може и бельото назаем да и изолзва, лошо няма.

Айде сега е наш ред с моя Стамат Щерев малко да ни обърнете внимание и на нас. Потърсете ни там откъдето си черпите информацията и ще разберете как сме акали, пили ракийка, ходили на Бали и Дубай и кога ще се вземаме. Айде със здраве и ни френдавайте и лайквайте.

Къде ги намират тея зализани педерунгели?

Че всеки ден ни натрисате тези прости муцуни, които с нищо добро не са известни на света

Въпросът "Той ли е любовта на живота ти?" дипломатично е оставен без отговор. Правилният въпрос, всъщност, е "Той ли е портфейлът на живота ти?". Мацето, обаче, си дава сметка, че алчността й е твърде голяма само за един потфейл, колкото и дебел да е той, затова, вместо категоричното "не", тактично плямпа заучени фрази.

Ти за да повярваш, че жената наистина го обича трябва той да изглежда като бездомник или да се друса яко поне от 2 години?

Хей... девойката също изкарва не малко пари. Забележи, търсила е амбициозен мъж, а не тъпак дето все се оправдава, че не го харесвали, щото нямал дебел портфейл... а не осъзнава истината, че е човек, който "няма потенциал" да надрасне положението, в което се намира в момента и затова няма нормални жени около него!

Разбирасе ,че е по-добре безработен от мутра и олигарх дории да го наричаш тъпак потенциал винаги има да надрасне положението си

За нищо не ставате, ама за нищо!!! Единственото което можете, е да се чекнете пред камерите на телефоните си!

...когато неговите вежди и прическа са по-добре оформени от нейните...

И гримът на очите :)

Кога се развеждат?

Да ме прощавате, ама тоя на алтернативно сексуален прилича...

Е не всички могат да изглеждат култово като Митьо Очите или авторитетно като Митьо Пищова

БГ всичко наредено,кои сам ас , телефона аиде

С какви "важни" новини занимавате народа! Не ме интересува личния живот на когото и да било, защото няма отношение към моя живот. Някаква мома си намерила половинката - голяма работа!

Интервю с бездомник , ще ми предизвика по-голям интерес.

Марина разказа защо Давид е точният човек за нея - парите.

На младежа дано му стигнат парите и нервите.

Само на мене ли този нос ми се набива в очи? Нос ама нос! Не някакво носле, а истински"акцент"...

В недоумение съм, как някои мъже имат набито око за някои естествени дефекти, а това, че си е сложила силикон и гърдите ѝ са станали неестествени и надути като боксова круша,не го отразяват или им харесва.

Тя една миска, той полуфалирал наследствен бизнесмен..... само не знам кой ще им плаща сметките...

Мис Караконджул. Това е извратеният вкус на прогнилата върхушка в РБ

Махнете снимката с бялото костюмче...

Защо?! Мен специално хубаво ме разсмя - нека и други се посмеят, де! Смехът е здраве!

Чудя се каква новина е това за някаква измислена мис която е успяла да се продаде добре. Измислен свят с измислени новини и хора, пошлост до безкрая. Другите дъжави правят научни открития и градят икономики, а ние правим конкурси.

Тая няма нищо интересно. Има вид на пластмасова кутия, даже не бих казал кукла. Който я е набутал в състезанието, нека да я чука. И без тази новина чоже.

И тая се уреди с пари.

Щяха да й вземат титлата заради едни голи снимки

Личи че е със силикон а на някои снимки изобщо не е красавица

Следва колонката за разтоварване на мъжлетата с нисък ръст и малки самолетчета. Пуста нашенска злоба, простотия и завист,- единствените вечни стойности на тази територия.

По-скоро всички мъже коментирали са 220 високи и са с големи самолети а ти си злобна щото знаеш,че е истина,че е за парите с тоя

За тази ръста и размера на самолета нямат значение, водещи са количеството на парите! Но явно търсите оправдания за алчноста си!

Войк ът си е вълк и под скъсан чул

Всеки който може да я води по-острови ще я полудява от секс

Тази бих я подлудил от секс.

сигурно е добро и скромно момче от провинцията, написал и е във фейса, че е красива и тя го е добавила да го опознае

Toчно така само дето провери рода му и ще видиш престъпния крадлив род води я по-острови иначе е "добро момче с татуси.... "

Taтуирана силиконова златотърсачка с татуиран с пари

ма мен пък ми харесва момичето, още повече с това шарено око, наистина е хубава, бих и предложил ама късно.

Вдъхва ми толкова много желание за създаване?!?!?!

Нищо добро не я чака с него.

Е стока интересува се само от парите

Са се намерили!