17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигнализирайте господари на ефира ! Сайтовете се Заляха с фейкнюз , Тамара не е победителка

И тази ще "печели' конкурси за красота докато има кой да и купува титлите(като на Тоца крокодила).И с подострен и скъсен нос пак си остава в историята на конкурса като МИС Баба Яга.

Ако знаехме, че си й приятелка на Пинокио никога нямаше да гласувам за теб в бих брадър ! Само дето си дадох парите по смс- и, никаква победа не е това за България! Купени конкурси от български организатори, само не ги канете по тв предавания, защото това е пошлост вече!!!

Защо изрихте няколко мои коментара? Цензура на свобода на словото ли има тук в дир? Имам няколко коментара за конкурса и Тамара, писал съм истината, за конкурса и това че организаторка е Ирина папазова, това ме Миглена Ангелова и Катя Роуз са приятелки. А моите коментари се трият ? Българи не се доверявайте на дир. Бг защото трият коментарите !! И пускат фалшиви новини !

И с опериран нос е противна, как може да е толкова отблъскваща, само като мерна статия или предаване с нея веднага превключвам. Как може да ми е толкова антипатична. Това само в България го има- всички да я оплюват и мразят, а тя да се мисли за красива. Защо не се яви на истински международен конкурс! Този конкурс в Грузия пак е организиран от Ирина папазова, защо така нагло лъжат българите? Миглена Ангелова защо подвеждаш хората? И теб ли те купиха?

Тая не е спечелила 1во място, а някаква забутана и измислена титла Мис Талант, каквото и да означава това. Кого лъжете??? Тая просто няма кой да я избере :))

Грозна е, стига с тоя Фотошоп,

Пълни глупости!

Мислех, че Миглена Ангелова е умна жена, но с тези измислени миски голям гол си вкара. Намразих я и нея. То бива лъжа, ама такава!!!!! Огромна, с право я плюят всички.... Катя Роуз май е болна на тема някой да пиши статкй за нея и Тамара, погледнете коментарите отдолу, 300 негативни коментара и нито едно одобрение. Май е повече от показателно, че тази измислена купена мис България не става и България се срамува. Айде една петиция да направим във фейсбук и ако съберем 100000 души да и вземем купената корона. Не я искаме тая мис !!! И най- важното познайте кой е организатор и на тоя конкурс- Ирина папазова - тази дето я направи мис. Странно защо и този конкурс не спечели, а да ще стане твърде подозрително. Жалка картинка !!! Българи дайте да се обединим и да я детронираме!!!

На Миглена Ангелова са й платили да похвали Тамара Георгиева, виждал съм снимки на Миглена Ангелова и тази Тамара.... Омръзна ми от фалшиви новини. Току-Що проверих и не е никаква мис планет. Миглена Ангелова защо лъжеш?????

Мис Лъжа по скоро.

Ура имаме си Мис Пинокио :)

Очевидно по-неинтелигентните редакторки в ДИР не разбират какво е това "фалшива новина", нито проявяват мисъл и критичност към публикации от дебили в малоумните социални мрежи, от които преписват. Очевидно също, триото кифли - грозната, дъртата и наглата нямат спирка. Всъщност следващата спирка е при Гала и подобни.

Глупости!Пародия!Този конкурс го държи Ирина Папазова откривателката и и да измият резила си от избирането и за Мис България.Каква мис Планета никой не го знае този конкурс в Грузия

платени конкурси..платени момичета!

С всяка следваща пластична операция това момиче все повече заприличва на Антония Петрова. Защо и е това нещо? А Мис Планет не е станала. Някаква украинка е станала Мис Планет. Лъжите на това същество не са в негова полза, напротив още повече ще настрои хората срещу себе си.

Тази новина след репортаж на Димитър Върбанов ли я пренаписахте?!? Мис ПЛАНЕТ или Мис Талънт Планет ?Утешителна награда не означава приз!

Тоя крокодил не се кротна!

Грубовата

Те нали правят и Мис Туризъм във Влас - викат няколко участнички от други страни, които никой не ги знае нито ги е избирал отнякъде си официално.

Да висока и слаба е, но много груповата, с много груби черти в лицето, Краката и са кокалести и няма никакво вътрешно излъчване. И все снимки с свекито, тая нищо ли не прави в живота си без тежката й дума?

Мис Талант, за първи път чувам подобна титла, титлата й Мис България беше някаква шега, някакъв майтап с красотата на българските жени, не знам какво ще рече Мис Талант, може без утешителна награда. ... И като лъжат, че е Мис Планет кво ли постигат, само стават за смях.

Някой ако прочете оригиналната новина ще забележи 2 неща: 1. Тамара Георгиева не е спечелила титлата мис планет, титлата е спечелена от Мис Украйна Алена Фирут. Тамара е спечелила мис Планет талант, каквото и да значи това. 2. Президен на въпросния конкурс е Ирина Папазова, която е шефка и на конкурса дето я направи миска тук.

Еее дай малко профил . С тая рокличка може и да играеш какаду в сезами стриит ;)

Че това новина ли е? Някакво треторазрядно конкурсен, където очевидно короната е купена от свекито.

У Грузия тая кака и чипоноска може да изглежда ;)

Аз да ви се похваля пък мойта жена я избраха за мис земна повърхност. Много престижен конкурс който се провежда в село Петърч. Сега започваме да обикаляме по телевизиите. Дир-а нищо ненаписа за този конкурс, не мога да си обясня защо.

https://www.google.com/amp/s/sputnik-georgia.ru/amp/society/20180930/242299958/Sputnik-Gruziya-vybral-svoyu-simpatiyu-na-Miss-and-Mister-Planet-2018.html

Честито на печелившата. Имаме си втора мис свят, първата мисля, че беше Анита Мейзер. Или тя беше мисис Свят? Както и да е, все е признание за хубостта на българските жени! Дами, наздраве!

Определено си е оперирала поялника!

Малиии пропуснал съм! Как да се свържа с тази красива жена

Не знам какво е спечелила ,но на конкурс извън България НЕ може тази да спечели,тя не е красива и е далеч от определението красавица. Може да спечели всеки конкурс ,но само ако си плати и то само в България. Хората не сме сляпи все пак.

И Крокито стана някаква мис Русия, а Анита Мейзер - мис САЩ. Изненадани има ли?

Добре, искам да попитам следното: на мъжете това момиче харесва ли им? Че е стройна, дългокрака - спор няма, но лицето е далеч от красавица. Поне сладурана да беше, но и това не е.

Тя даже и за симпатична не може да мине.

Ха-ха :) Поне 10 пъти съм писал, че Тамара е изключително красива жена, ама глупаците ме псувахте и ми се подигравахте. Ама то така е, не всеки има око за женската красота. Носът и бил такъв-онакъв. Ама не видяхте тънкия глезен, добрата пропорция на тялото и лицето, както и красивите и очи. Не всеки може да е естет. А който ми оспори гледната точка, да прати линк към снимки на жена му, да видим тя що за стока е.

Твое право е да я харесваш, всеки има свое разбиране за естетика... според мен е далече от пропорциите. Може да има тънки крака, но дори с грим и Фотошоп с малки изключения изглежда доста зле и най-вече - много по-възрастна. На мен ми прилича на травестит дори след операциите и гримовете. С естетика и пропорции асоциирам Адриана Лима, Ирина Шейк, Жизел и много други... от българките може би Роси Иванова и защо не Венета Харизанова

Изключително асиметрична в лицето е, естетските претенции внимателно си сложи отзад.

Очен преглед

По-скромно с вашите претенции за естет. Та не виждате ли, че при нея всичко е изкуствено - коса, скули, бюст,а сега и нос. Тя е определено несимпатична. Но нали преди време определихте за красива грозничката дъщеря на Гала /за което момичето не е виновно, но понеже е глупаво като майка си, излишно се натрапва/. И не намесвайте чуждите жени, тъй като те нямат претенции и не се явяват на конкурси за красота, така че не е ваша работа как изглеждат

Ехо, ДИР, не разпространявайте лъжите на Ангелова. Нашата кокона е само "мис Планет- талант". Не зная какви са й талантите, но победителката е украинката. А другото е "хайде да утешим горката "красавица"! Все пак път е била до тук! И докато у нас побеждават в зависимост от силата на покровителя, все така на Ангелова ще й се налага да лъже. Кой знае,може би й е навик!

Определено носът ѝ е различен.....

Да бяха пратили Кулагин :) по-женствен и красив е от нея

Май е изпилила нослето? :)

Мис Планет 2018 е Алена Фарут от Украйна. Дир-а не заблуждавайте - все пак в глобалното село всяка грешна новина излиза бързо наяве. Все пак не сме толкова тъпи и можем да проверим официалния сайт на конкурса :)

Много точно. Но и нашата представителка е с титла - Miss Planet Talant. Каквото и да означава тази титла не е тя победителката.

За съжаление дори операцията на носа и уголемяването на устните не помагат. Все така антипатична.

Където Папазова прави конкурс неизменно има огромни скандали. С вчерашното коронясване на Украйна за мис Планет и нашата за някаква си мис Талант (измислена титла, която Тамара явно сама си е поръчала) назря огромен скандал, защото всеобщата фаворитка грузинката Нино Гвелесиани е била безпардонно поставена на задна позиция, за да изпъкнат фаворитките на Папазова. Отново скандал с гласуването. Папазова си действа по нейните си начини. Впрочем Нино Гвелесиани е прекрасна, поне милиард пъти по-красива от нашата силиконова фръцла.

Миглена Ангелова да не е на хранила към свекървата на Тамара, че от сутринта не се е спряла да хвали час по час все едно Христос е видяла. Хората и пиша, че пуска фейкнюз, тя трие и преповтаря.

Мис Планет...!? Къде? На планетата на маймуните ли...?!

Нещо сте се объркали, защото в официалният сайт на конкурса информацията е съвсем различна и победителката е друга.

То добре, че малко пипна носа след оня конкурс, иначе нищо нямаше да вземе със старата човка.

На тая и приза ''Мис Вселена'' да й купят, това няма да й смени визията. Моля, правете разлика между ''финансово красив'' и ''физически красив''. И на Тоца, едно време, колко титли й купи руснака, ама на - не можа да стане по-красива. Жени със самочувствие, без огледала, у дома. Жени, с изпилени зъби, носове, с нагнетени - като пълнени чушки цици, тонове грим - игра на светло-сенки, изкуствени вежди, мигли, скули, ... Ако, ги дръпнеш за косата, ти остават кичури в ръката. Това не е красота, може да им дава самочувствие, но красота - НЕ.

Край! Яз не разбирам от жени! И така да е, се едно яз с тоо травестит и да ми платат - не си легам!

Браво на момата

Изпуснал съм я тази миска от миналата година.Но факт е,че дори не успях да изгледам всичките и снимки в галерията тук. Изобщо не е мой тип - говоря за излъчване,иначе за един път на тъмно сигурно би станала,точно както 85% от българките.

А, тази не е ли братчетка на ангелкова? Щом тоя крокодил е спечелил, представете си какви хубавици са били другите!?!?!