Близначки напуснаха ”Мис България” заради обиди

За първи път в историята на конкурса ”Мис България” участнички си тръгват по собствено желание.

Обратно в новината

Коментари - Близначки напуснаха ”Мис България” заради обиди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новата Мис Бълария трябва да е Джулия. Това момиче има шанс и за световния конкурс, прекрасна е, само да свали няколко килограма и ще е перфектна. Много красиво момиче и изглежда свястно и добре възпитано.

Аз също съм за Джули. Нашето си е най-хубаво!

България, извинявам се!

БОЖЕ,що простотия,злоба и грозота на едно място.Само водещата Канелия е за друго място-Певачка на пилон в некоя кръчма(то пък пеенето и ще изгони клиентите,само на пилона,ще има мераклии)Що нр кандидатсвате за Гинес,ако има такава сфера,а дано ама надали

Всички тук смятат себе си за повече от Пенка, и другите.Моля прочетете си коментарите.Само изказванията под моя коментар са достатъчно доказателство,че продуцентите са направили представителна извадка на българското общество.Прости,вулгарни и с претенции--това не е само Пенка,това са почти всички коментари тук.

Защо Пеньо от БигБрадър не е поканен на конкурса!? Така не е и на половина толкова интересно!

Хайде да не плюем само Пенка.....А другите две мургавелки? Пенка поне се е откровена. Говори си това , което си мисли. И честно казано на фона на другите две тъмнокожи момичета си е направо симпатична.

Аз пък съм 1.64 и съм най-високата жена у нашто село.Нося 45 номер обувки и всички ми се възхищават защото през зимата нямам нужда от ски.Размерите ми са 95/90/145.Благодарение на перфектния си център на тежестта балансирам чудесно.Имам и близначка.Ама тя е родена 2 месеца по-късно в съседното село.По-висока е с 20 см. и тежи с 10 кг. по-малко от мен.Тати каза,че е така щото нейната майка била по-грозна.Ама тя е от всякъде по-смотана от мен.От училище я изгониха чак 7-ми клас.Аз освен атлетична и чаровна съм и много ловка.Миналия вторник валя дъжд и аз за 5 часа улових 8 охлюва без да ме спипа горския.Ха

Силно ма кефиш! Да знайш - ше ти звънна. А сестра ти хич не я бива!

Гане ама с тия мерки и теглилки, че и с тези умения си точно за риалитито Мис България. Ша та лъхнат като топъл хляб. Сигурно и в шоколад можеш да се биеш. Абе отвсякъде си точно за Мис България. Щеше отма да го спечелиш. Догодина да се явиш ей. Пък ако искаш иди и сега питай да те вкарат извънредно, нали двете пикли си тръгнаха, та се освободи място.

стига сте завиждали на високите, умни, хармонични и стройни идеали за красота, подбрани в това първокласно шоу

Според мен мястото на близначките и на много от участничките изобщо не е там. Подходящи са Джулия, Ингрид, Даниела, Адриана макар и с малко забележки. Но като цяло изборът е плачевен. Мис България от години насам вече е един окаян и жалък конкурс. Според мен нивото му става все по-ниско. А всички коментирали, които се обиждат на ниски и високи, кой какви плавници имал и т.н. са глупаци. Защо спорите за нещо, което няма как да промените - ръстът е генетика и не търпи промяна. Има хубави и стройни жени и сред ниските, и сред високите. При равни такива условия височината винаги е +, но споровете ви са абсолютно безсмислени. Така че всеки да се примири с ръста си, защото няма как да го промени и да наблегне малко на интелектуалното си развитие, защото имате нужда. Успех На Джулия! Пловдив е с теб!

Що за простотия национален конкурс за красота да се прави на реалити шоу (Биг Брадър)? Само за пари е направено...от тази Сечкова

може да работи в тъмната част от денонощието на в храстите до околовръстното

.

Абе тези близначки само на мен ли ми приличат на травестити?!? А тази Пена колко е грозна не е истина! Убеден съм,че ако в произволен ден минете по околовръстното в София ще си харесате поне 5-6 десетки пъти по-хубави циганки..

не е страшно че е грозна. има красиви хора и не толкова красиви. по-страшното е че е проста. а най-страшното е че в българия е рай за простите. простите се издигат. мръсотията винаги изплува най-отгоре

Какво жури ги е избирало кандидатките, сигурно с по двойни лупи на очетата.Гледах едно предаване, е няма такава простотия. Пенка как е избрана с тая захапка - нали това е конкурс за красота? Силиконови, тунинговани ................ Тук има доста крокодили...

Само да попитам шефовете на тая продукция, какъв е вашия вкус за "Мис България", че да избереш такива грозотии и простотии. Като почнем от Пенка и стигнем до Вили.Жалко Кошлуков и Вили Сечкова, жалко за Вас.А уж сте интелигенти. И още веднъж,нека да видим журито избрала участничките, пък тогава да говорим.

Да не мислиш че са имали кой знае какъв избор продуцентите. Която се е навила да участва в риалити нея са вкарали. Много от хубавите момичета просто са се отказали заради начина на провеждане и формата. И добре са направили.

Ми тя Сечкова от де мислиш, че е тръгнала? Разнасяше табелките в едно предаване по бански и така разкри възможностите си /не интелектуалните, де/ Калканджиева и тя- ще кажеш сервитьорствала, за да си плати университета. Каквото са видели и са правели- това прокарват. Да не говорим, че за жури са турили и някакъв лорд, който "сигурно не е единствения изкарал титлата с гз си". Нищо чудно, че нямаме и една свястна мис.

Фарс! Трагикомедия! Умни и красиви... Я стига глупости!

Двете близначки се осетиха на време, че нямат никакъвшанс: 1/ видяха, че съвсем не са от най-хубавите; 2/ че не е лесно да манипулираш пред камери /от там гласуват/; в живота е лесно да манипулираш мускулести пишлъояци; 3/ и двете бяха такива лигли,че вече не издържаха на битовите предизвикателства на конкурса. А конкурсът е изключително просташки - конкурсът е базиран на скандали, битовизми, интриги и манипулации. А манипулациите чрез монтажа са очевидни - що са реалити се излъчва на запис!?

Първо си неграмотен, второ - това хуйхуй не те прави по-вече мъж, че даже буди съмнение твоята мъжественост, трето - кой мислиш, че участва в такива формати най-умните? най- красивите?? А този конкурс е за такива като тебе!!

Това може да е всичко друго но не и конкурс, организаторите са намерили много грозен начин за изкарване на пари. Ужас!!!!

това прилича на конкурс за перачки от 40-те години, егати конкурса, егати силиконките, егати лелките и зелките, много ниско ниво и за кво говорим, къв конкурс, ква мис.......

Съчувствам на грамадните жени, че не могат да си намират обувки. Ко да прайш . съдба

Е щом на мъжете им е кеф да си паркиравт лодките до техните яхти сичко е ток и жица.

kokobrais

Тия па не стига, че са грозни ми са и две!

От тази простотия,гледах само един епизод.Е по голяма простотия няма.То е ясно,че всичко е за пари ама чак пък толкова...ужас

невероятно е докъде сме го докарали - неграмотни, прости по природа , неподдаващи се на елементарно възпитание и гордост единствено за селските им текезесарски родове кандидат-проститутки ...ни заливат отвсякъде и ежедневно - Хора, не може повече така, защо да му се не види търпим това??????

жалко, те ми бяха най-симпатичните!!! а пенка си е пенка ,колоритна ,окъпана в невежество ,но нали такива са 99% от младите момичета?погледнете я и вижте вашите дъщери,приятелки, сестри и тогава я съдете!

Глупости! Всеки ден в кафето и в супермаркета ме обслужват момичета далеч по-красиви и възпитани от тези келиканзери! По улиците виждам толкова елегантни и чаровни девойки. Скрийте ги тези грозотии и не им обръщайте внимание!

два пъти ги гледах тези момиченца. Отвратителни са. Само едното от тях - Ингрид има някакъв вид - сладко лице. Другите са кобилести, лелчести, подути и надути ... направо нищо красиво няма в тези момичета. Гнусни са! И тая гадна проста циганка и тия двете напуснали фльорци, говорещи меко, вчера дошли от селото си, уж били възпитани... Боже, това ли е нацията?! Повече няма да гледам тази помия!

link на 6:42 се вижда много интелигентната и прословута Вероника.Съжалявам че тези момичета са сложени да представят България.Тея двечките май къде що има конкурс навсякъде се пробват, затова и си заминаха...да не са пак 2,4,6 или изгонени...

sawo

Това някаква нова версия на биг брадър ли се явява? Каква е този помия?

Без да съм чел и една дума от статията и без да съм гледал и една минута от това реалити като човек , който спи с чаровна и интелигентна жена ви обяснявам че всички , които обръщате внимание на подобни мутрашко-селско-мафиотски конкурси и предавания сте олигофрени!

И това е конкурсът Мис България за 2013 г.?? Антония, красавице Петрова, моля те, приеми извинения за всички глупости, изречени и написани по твой адрес от когото и да било в България! Тези не могат да ти стъпят и на малкия пръст - каквото и да значи това!!

Много тъпо се държаха близначките, а и щом се казва Вероника никакво Вики не е. Как не им стана поне малко мъчно за Пенка, която е расла без родители в приют и е кожа и кости?! Има само 2 или 3 момичета, които стават от тези в къщата. Другите може би са вкарани за да става шоу и да има кой да се гони. Иначе не е пълно с такива чернокожи като Ашли дори и в София. Да не са събрали разни танцьорки от заведенията в студентски град.

Пенка - кожа и кости?!?! Искре, Фидосова - ти ли си, бе?

държавата на идиотите! и на мафията, разбира се

И на циганите.

Абе тая Пенка е досущ като Пеньо от Биг Брадър. Може да му се е сбъднала мечтата за операция

Едва ли, по Пеньо трябва да работи цял легион пластични хирурзи. А по тази циганска мутра и скромна рота е достатъчна. Не за друго, ами да премете камерата, да достави бутилките и да пусне газта :)

Реалитито е добро.То показва истината за нещата.Това ,че Пенка,Ашли,Франсин и Емел са вътре е също правилно.Това ,че не забелязвате тези хора ,не значи ,че те не съществуват.И друго Пенка са 4 деца-бъдещето е тяхно.Българската нация застарява,тя няма бъдеще и дебело да подчертая ,това не е заради някой друг , а заради самите нас.Никой не иска да гледа деца.Това предаване показва истината за нещата.Близначките в спора,загубиха от Пенка.Интеграцията означава участие във всичко и разбира се равна отговорност.

Ако тва е бъдещето на България да ти пикая и на бъдещето!И още нещо - трябва да си идиот , който няма никакви морални задръшки и никакви ценности за да гледа това л....но.

Да, интеграцията е участие във всичко. Само че това всичко включва и плащане на данъци, осигуровки,учение,работа,плащане на консумативи,а не само правене на деца и лапане на помощи от труда на другите. Не означава хранене на социални паразити. Иначе нямам нищо против айшета, ремзиета,ашлита ,стига да са красиви и умни,да бъдат Мис България,но не и тези .Хем грозни,хем глупави,пародия е това.

Не мога да повярвам, че за това пошло реалити има над сто коментара!!!

Най-хубавото на цялото предаване са коментарите тук !!!

Мисля, че е крайно време СЕМ, като регулаторен орган да се самосезира. И да сложи край на това безобразие наречено "Мис България 2013".

Волен Сидеров е виновен !!!!!!!

да, той и останалите цигани от ДПС.

Абе хора тази е тъпа , видът й е тъп !!! Кви са тези вкусове на организаторите...

Явно вече трябва да се вкара и циганка в конкурсите! Дали заради демонстрация на етническа толерантност или заради благодарност към някой "барон". Явно е второто защото тази Пенка не е поне малко красива. Има къде къде по-симпатични циганета.

не забравяите, че циганите и комунистите управляват българия и всички длъжности, отличия и титли трябва да бъдат присъдени на техни хора.

Поредното тъпо и оскотяващо шоу. Това, че Дир-а ни осведомява за него, показва как парите и тези, които ги притежават, опорочиха всичко в нашата страна.

Нали се сещаш ,че в нета всеки е красив,висок,богат,умен и добър? Явно си чакала да има такава новина за да кажеш1737 пъти ,че си висока и красива! Ми да беше се явила на този конкурс щом е така! Аман от комплексари!

теб никой не те пита каква си и колко висока си! тук коментираме кандидатките , а не виртуален инкогнито потребител ,който може да се изкара перфектен!

Пенка е преминала предварителен кастинг, на който сигурно са се явили хиляди момичета. Сред тях най-вероянтно е имало и такива, които наистина заслужават участие в конкурса Мис България, но не са били достатъчно скандални. Затова след като Пенка, / а и не е само тя/, е одобрена от журито определящо финалистките, значи е реален претендент за короната. Затова мисля, че няма да никак зле, след като е допусната, победител да стане Пенка. За назидание на организаторите, и за урок на всички, които за вбъдеще решат да правят вариант на Биг брадър,скрит зад името мис България.

Браво на близначките! Точно така, бойкот на конкурса за най-тъпа циганка, наречен Мис България. Която се откаже първа печели. Близначките са победителки за мен. И без това бяха най-красиви. Сега съвсем обезсмислиха конкурса на тия тапаци.

Красиви, и най? Защо не идеш на очен лекар. Или може би самите вие - близначки решихте да напишете един хубав коментар за себе си, че като гледам никой друг не ви е харесал. Кифли

ае къф бойкот, добре че е дира да ни осведомява какво става в дудук тв, никога не би ми хрумнало да я пусна

Не я знам тази (Пенка) каква е, НО външния й вид издава една елементарност, малограмотност, съмнителни хигиенни и интелектуални навици, изобщо става дума за низък произход и последното което трябва да се присъди на подобни същества и титла "България, пък било дори Мис!!! Знайно е, ЧЕ красотата е въпрос на селекция, дългогодишни грижи и е типична за потомци на смесени бракове. Тази (дори и да е циганка) НЕ е достатъчно селектирана, не отговаря на критериите за изтънчена женска красота, не е аристократ по произход, дух и интелект, ТЯ е едно нищо на фона на нищото наречено с предизвикателното прозвище БЪЛГАРИА!!!

Този вариант за излъчване на Мис Бг е най-пошлото и гадно предаване, което може някой да измисли. Но, като се сетя, че това е в телевизора на Дудука Бареков и Дебелака Пеевски, няма нищо странно. Те нищо умно не могат да сътворят.

Който я е допуснал тази Пенка, до участие, трябва да няма никакъв вкус.

Ужас... цели сто коментара е заслужила поредната бълвоч в ефира на тв Бареков Пеевски

прес-групата е "Доган хабер", телевизиите са "Босфор тв" и "Хебер севън". А директорчетата са по номинал, днес е ду-дука, утре петЮ блъснатия, вдруги ден некоя слева.

Аз пък като мъж ще ви кажа, че почти няма мъже, които да не се обръщат след дълги и стройни крака. Високите хора като цяло будят респект и възхищение. Висока жена на ток пък е убийствена гледка, в комбинация с стройно и пропорционално тяло. Никъде сред моделите не съм видял коне- това, че са високи не ги прави коне, а ако са по-кокалести е от слабост, заради работата си. Адриана Лима кон ли е? 1,78 и е божествена. Единствено мъже с нисък ръст може да кажат, че предпочитат миньони, просто нямат избор да бъдат с висока жена. На високите и стройни жени дрехите им стоят като изляти, като сложат висок ток и направо са трепач. Така че тези двете добре че напуснаха, защото никой нямаше да гласува за тези късокрачки, при това грозни, нищо че са бяха качили на 20 санта ток, пак за нищо не стават. А на всички тук ниски и злобни женки, които казват на високите жени коне, ще им кажа, че са табуретки, гномчета и са смешни с късите си крачета.

Ти не си мъж, ти си някоя кобила!

Много ми е странно къде тук се намеси спорът, че високите жени не били женствени и с фини кости. Голяма заблуда - има много високи и стройни жени, които изглеждат възхитително. За мен груби са жените с широк гръб, пълни ръце и паласки, дебел глезен и едър прасец, като цяло са си едри и груби. Това няма нищо общо с височината, има такива и сред ниските и сред високите. Номерът на обувките изобщо не определя дали си женствена, фина и нежна. Това се определя само от гена и нямаш ли фина структура, на каквито и диети да се подложиш - не става. Аз съм 1,70 и нося 39 номер, стройна съм, с дълги и стройни крака, тънка талия, малък ханш, изящни слаби ръце, с хармонични пропорции. Досега освен жени и мъже, които да се обръщат след мен не съм видяла някой да ме гледа с ужасен поглед, че съм гигант. Има много фини дами и сред ниските, и сред високите. Пълни глупости говорите, явно сте доста комплексирани дребосъци. Нямам против ниските хора, но нека не си избиват комплексите върху високите. Близначките изобщо нямат място на конкурса, на първо място с ниския си ръст, дори моите 1,70 не са достатъчни за модел, какво остава тези, сигурно нямат 1,60 дори. Поне да бяха хубави, а те абсолютно безлични. За мен Джулия е най -красивото момиче. След нея поставям Ингрид и Даниела. Но коя ще стане, възможно е най-грозната, стига да е с богат спонсор. Кой знае, може Пенка да е новата Мис България. Да ни е честита!

Деси, дай си телефона.

Ти пък, веднага се предлагаш, много си лесен,хаха

Ти с тия 1.70 м къде се буташ между високите жени ? Разбрахме каква си красавица по собствено описание - ми давай явявай се на конкурса.

Наистина си кретен. Няма нужда да се явявам на конкурс, за да се харесвам. 1,70 е висока жена и е нормален ръст за жена, над 1,75 е за модели, затова не съм и нямам намерение да се пробвам. Има висок и много висок и аз определено не съм към ниските.

Нали се сещаш ,че в нета всеки е красив,висок,богат,умен и добър? Явно си чакала да има такава новина за да кажеш1737 пъти ,че си висока и красива! Ми да беше се явила на този конкурс щом е така! Аман от комплексари!

Не знам как се е стигнало до дискусия за ръста, нямам време да изчета всички коментари, но не смятам, че 1,70 минава за висок ръст. Това си е среден ръст, особено при сегашната акселерация.

В България си е направо висок ръст. Виж какви табуретки се търкалят по улиците.

Е, как пък един път не стана дума и за интелект в тази дискусия, изпълнена къде с директни обиди, къде с тънки намеци? Говорим за високо, средно, ниско и все за сантиметри, но не и за интелектуален багаж. Жал ми е за повечето от жените в този тред (както и за Емил по-долу). Изключително елементарно е да се мери красотата със сантиметри и то цитирайки индустрия, по-голямата част, от която генерира средно и нископлатена проституция. Това предаване, тези участнички, Митьо Пищова, и т.н. са доказателства в тази посока. Това, че има 1000 моделки, които разхождат клечки за зъби по световните подиуми, докато междувременно се чудят кой богаташ да заковат, не може да ви дава право да си затваряте очите пред каналите за продажба на плът, коти се крият зад вашия бизнес. 3 легални световни агенции не могат да комепенсарат разврата, трафика и т.н. Пенка е живият пример. А те взели да ми обсъждат някакви късоврати същества, че били под 170. А някаква нереализирана магистралка взела да се рекламира, още малко дълбочината на гърлото и на ..... ще си даде. Хубаво си общувате и се нападате едни други, след като само сантиметри са ви в тъпите кратуни.