Бивша на Ангел Караньотов напусна ”Мис България”

Гимнастичката Вили Стоянова, която се похвали по време на кастинга за "Мис България", че е момичето, заради което Ангел Караньотов влезе с мотор в мола, е първата изгонена от риалити формата.

Обратно в новината

Коментари - Бивша на Ангел Караньотов напусна ”Мис България” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не се беше тунинговала, можеше и по-добре да изглежда!Не знам как са избирани момичетата, хубавки са , но за световна мис нито една не става.

Май нито една от миските не знаеше какво точно я очаква при участието и в това шоу......като толкова им е акълът, нека да участват и да стават за смях на всички

Още една реклама на TV7 днес във новините на Дир-а.

Селско предаване, със селските моми текезесарски Убавици.

а и устата и е "чудесна" заедна със захапката

пикла с бебешка зурла. а ангел кара идиотов е посерко със самочувствие на мъж.

Малииии,Аня Пенчева знае ли,че това нещо е бившата?????

Много неприятна и грозна, радвам се, че напусна.....

Ах на бате жабето!

Лично на мен момичето ми харесва. Освен това аман от тази войнстваща простотия на българина- все той да е за сметка на някой друг. Като че ли ако обидиш някой, ти ще пораснеш в очите си. На това му викам простотия и комплексарщина.

Много хубаво казано. И аз видях в нея едно мило и добро порастващо дете - открито, добро, красиво, носи някакъв ретро шик, когато приберат косата и на кок и й сложат очна линия. И ние в 17те си години бяхме кокошчици, после човек с възраста се смирява, улегва. Хората много бързо забравят какво е да си бил дете и все са готови да размахат пръст и да олепят с етикети.

А кой е Ангел Караньотов?

Коя е аня пенчева ,че немога да се сетя.Да не би да е от фамилията Ротшилд или от знатно кралско потекло та чак ,ще и накърняват ;доброто име; хайде холам.Нали сме всички от една махала нали се знаем.....за да се правим на интересни.

тая може да лапне цяла морена напреко като я гледам.

От стандартните "Морени" или от макс вафлите?!

Морена от Витоша, бееееее!

Ами не ставаш за мис "България", не гледам шоуто, но определено не ми харесваш. Пожелавам ти да намериш по-добра реализация в живота!

Извинявам се, но кой е Ангел Караньотов и след това - коя е бившата му? Защо мислят, че с тези заглавия дават нужната информация?

Впечатлена съм от критериите за избор на миските - грозота, тъпота, липса на интелигентност, арогантност, самочувствие без никакво покритие, маниерничене и пр., и пр....

Май критерия е кой им е "спонсора"... Иначе много правилно си описала критериите, доколкото мога да съдя от единственото ми гледане на част от това... "шоу".

Абсолютно правилни са ти впечатленията, а как се стига до този просташки избор? Ето как: имаме една закъсала за пари носителка на лиценза ( той дори не е неин, а и е преотстъпен) , която за да изкара някой лев го преотстъпва от своя страна на тв продуцента. Която пък от своя страна решава да изкара пари, като го прави тип риалити. От тук нататък всичко е ясно - не търсим истински красиви и талантливи жени, а типажи - малко "красавици", малко етническо разнообразие, малко предтавителност на различни прослойки и култури, и най-вече - конфликтни персони. Всички правила на конкурса са пренебрегнати тотално - виждаме жени с деца, половината от тях са с еротични фотосесии - все неща, за които биха били дисквалифицирани на Мис Свят. На кастинги са канени омъжени жени, еротични модели, и всякакви други, които не се вписват в критериите за този конкурс. От своя страна, журито за кастинга също е тотално про форма. Формално там имаше един актьор - водещ, една фотографка, и разбира се Ани Владимирова, която трови с присъствието си всяка възможна продукция. Но най-голямата беда е, че именно тя, заедно с продуцента и главния редактор са избрали кандидатките, без изобщо останалото "жури" да бъде чуто. Това, което са си мислели, е че ще направят пари от смс. Да, ама не. Прваенето на пари от телефонен трафик е наука. А " Ноу фрейм" и идея си нямат от това. Останалото е ясно - написала го е дамата над мен.

Само по себе си, тя е незначителна. Друг е въпроса, че развихри смехотворните мании за аристократизъм на Аня Пенчева - "как е възможно някаква си никаква да осквернява нейното и на сина й име"...Бре, да му се не види! Като, че не я помним в Биг брадър каква смешница беше и тя, и щерката...

Но затова пък сега щерката води предаване по една от големите телевизии, а иначе можеше водеща да е някоя друга - не е голяма философия да се чете от Аутокю - като гледам колко такива читатели и читателки има по телевизиите.

Ама Аня верно не е в ред. За какво се изживява. Сто процента се съревновава вътрешно в главата си по женски с това дете. Тя е от този тип дето не може да преживее, че годиниге минават и в тази свежест, невиност, младост вижда чисто по женски заплаха и я облича под паравана на целомъдрието, че уж брани честта на сина. Извратена работа.

Никоя не е за Мис България, но евала на момичето, че се е махнала, това "шоу" е пълна излагация.

Не се е махнала, душа. Изгонили са я ;)

Препоръка към продуцентите на тази халтура: Добре сте го докарали, само че следващия път участничките нека бъдат само 12 годишни мангалки!

Не зная дали се шегуваш за мангалките но ако дойдеш в Плевен може за срещнеш такива малки мургави красавици че направо ще се смаеш.Пък и не само мургавелки.Провинцията е извор на неподправено красиви момичета.Но под провинция продуцентите разбират само няколко голями града където се провеждат кастинги.Или може би ми липсва обективност.След толкова години прекарани в Америка сега почти всички български момичета ми се виждат красавици.Вие какво мислите по въпроса?

С"И"ньоре, не те зная колко време си прекарал в Америка, но си оставаш плашещо неграмотен. За каква провинция говориш?! Тя, цялата провинция, се пресели в София. За едно си прав - американките са много по-пълнички и прости (като изключим чалгаджийките и мургавелките, които явно са по вкуса ти).

Добре е направила като е напуснала, че то като гледам не и е там мястото - направо си е грозничка милата, за други работи може да става, но за първа красавица нееееее

Има широк свински нос и малки, лисичи очички. Определено не ми харесва, липсва и невинното излъчване на младо девойче.

Горкото момиче, направиха я на дива и луда. Дано поумнее.

девойката има силно аграрно излъчване, но ако завъди акъл, може да мине и за симпатична