Оля Модева: Не харесвам претендентките за ”Мис България”

Втора подгласничка на "Мис България 2011" и една от най-красивите бг манекенки, Олга Модева е категорична, че участничките в тазгодишния конкурс за "Мис България" не са на ниво.

Обратно в новината

Коментари - Оля Модева: Не харесвам претендентките за ”Мис България” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

снощи гледах началото в интернет. водещите и особено камелия под всякаква критика. звезделина има свободно поведение и самочувствие, но с тези уста вйобще не прилича на жена, дори незнам на какво прилича, много грубо! пенка е добра за пошло реалити, не и за мис. тази з1 годишната много заспала и комплексирана.

Прекрасна си,Оля!!!Как може тези изящни крачета да класират за подгласничка!!!!!И тази прекрасна визия!!!

Плюс това вие какво очаквахте от ТВ7, медията на Делян Пеевски? Разбира се, че повечето участнички няма да са етнически българки. Все пак трябва да представи електората си там. Помнете ми думата: няма да спечели жена с българско име този конкурс.

Никой не ги харесва, не само ти, Оля...

Един път случайно го загледах, това предаване и видях някакви грозни ЦИГАНКИ, истински натурални ЦИГАНКИ. Няколко от малкото бели пък бяха с тежка форма на анемия, апатични и полу-заспал поглед. Тия пациентки преглеждани ли са от специалист психолог?

момичетата ще си показват един месец голите задници и ще си намерят богати спонсори, организаторите ще спечелят пари, само вие, които гледате тая тъпотия, не знам защо го правите.

Като се има предвид журито от палячото Евг.Минчев,застаряваща мис и обърканата психоложка Ани Владимирова няма нищо чудно,че тези същества са вкарани в конкурса.Замъци,тъмници,ядене и пиене до ранни зори,клюкарене и цинизми за рейтинг.Научиха ли нещо полезно тези момичета или само бяха вкарани за "сеир" и запълване на ефирно време?

Дразнят ме, когато ядат седнали ВЪРХУ масата. Все пак, не трябва да си слагаш д.то там, където слагаш хляба. Изобщо- мнооого пропуски във възпитанието.

Каквото журито такива и участничките.Има някои хубави момичета като Даниела,Джулиа,Адриана,Боряна.Заради рейтинг ни занимаваха с простотии,заради етническа толерантност отделиха много време за изпълненията на Пенка,Франсин,Звезделина.Хората,които са правили подбораили са забравили или не знаят изискванията за този конкурс свързани с възрастта,татуировки,корекции,мерки.Доста просташко-каруцарски език имат тези кандидат-миски,което отблъсква.О,и доста лакоми,добре си похапват ,миличките.

Аз не мога да споделя че гледам всеки ден а по малко , но искам да попитам пишещите -Вие какво очаквате . Вижте повече от младите поведение и започнете от медии , форуми- тотална простотия с високи претенции, об щество което лансира тип поведение , За жалост това започва от семеиството , улицата, училището , медиите . Аз се питам по възастните -на какво учите децата си , какво им показвате и какво очаквате а вините . Има една приказка - всяка крушка си има опашка .Само едно не азбиам , защо такъв тип педавания с опеделена реж исуа на поведение се лансира. МИс е дама с визия, манталитет , поведение. НО аз виждам че много от младите дами не са красавици и се питам какъв ще им е шанса на световния подиум.

Права сте, но тези момичета не търсят реализация на световния подиум.Мисля, на всички е ясно къде и на каква реализация се надяват.

И много пушат бе!

Стига сте злобяли. конкурса си е много хубав и актуален. Сгрешено е само наименованието му. Ако беше кръстен "Мис Проститутка, България 2013" всичко си идва на мястото и става много точно.

Ако бяха подбрали учасничките от Околовръстния или вховящите магистрали на по-големите градове, манталитета им щеше да е същият, но поне на визия нямаше да са такива гнусотии.

За съжаление Олга е много, ама много права.Но за още по-голямо съжаление някои от долу коментиращите затвърждават с пълна сила мнението и.

Абе това, че една трета от участничките са циганки, мулатки и незнам какви още и от тях ще избират "мис БЪЛГАРИЯ" е ясно. То затуй навремето Батето, бог да го прости, беше казал, че не ходи на мачове на нац. отбор, защото сърце му не дава долу да играят БОКО-БОКО и КВАЗУНГА от Нубия, а той да вика "Българи юнаци" . Ами поне да ги бяха малко от малко подбрани. Ако минеш за 15 мин. през кв. Столипиново в Пловдив, ще видиш поне 5-6 цигаки по-красиви от тая скумрия,която ни препоръчват.

тази година всичко е опростачено като се почне от участничките та се стигне до водещата

То какво да им харесваш? Колкото повече ги опознаваме чрез това просташко предаване, толкова по-зле става. Има само 1-2 момичета, които не са изключително необразовани и кухи. Няма нито една, на която с кеф да кажеш, че е красавица. Посредствена работа в общи линии.

И аз не ги харесвам тези селски пръчки.

А ти каква си? Градска пръчка ли?

Roxana

Предварително е ясно кой ще защитава подобен 'конкурс'. Нормалната българка НЕ Е ПРЕДСТАВЕНА В ТАЯ ПОДБОРКА. Ясно е като бял ден - гротеската е пълна - една проституираща циганка с ясно подчертано циганско самосъзнание, една мелезка, една другата кфа беше....коя от тях има българско име и национално самосъзнание? целио списак циганки и мелези вътре - това ли е представителната подборка на българските жени? Организаторите на конкурса веднага в затвора - като се започне с подиграфката че са го нарекли Мис България....де видоха в тоа конкурс мис, че и българия?

напълно съм съгласна с Олга, защо в България всичко се опорочава? мили хора на предаването изградете си друга ценностна система и ще ви е по лесно, няма да се излагате толкова!

Roxan*na - първо към теб - ако си българка, значи си по-страшна и от кандидатките за мис, ако си македонка ти е простено, защото изобщо не трябва да критикуваш , при положение че твоето ниво е под ниво. Към участничките - срамота! Към организаторите (журито) - кръгла нула.

Roxana

Eха, аре още една циганка се включи с лично отношение. Репликата ми беше - какво се опитват да вменят и да манипулират у балхарското малцинство, като се прави конкурс наречен Мис България - в който участничките са циганка, мелез, торба за буклук и пртитутки? Свършиха ли нормалните българки? Е, ЯВНО НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРКИ СВЪРШИХА! ПС: поне за организаторите де.....:))))))))))))

Roxana

E kak може некой да хареса тея крокодилки. Такова ниско ниво. Ако българките наистина са толкова грозни и тъпи - не ни чека нищо добро като нация. Внушението, което се натрапва е - не останаха българки - затова в конкурса участват циганка, мелезка, охлюфка и торба за буклук......кфо повеке да кажеме? организаторите на тоя конкурс определено не са искали да покажат истинска българка - те да се обесневат защо..... Срамута! това е насаждане на циганизация! организаторите - на сапун!

Ти добре ли си? От 5 коментара - 3 са твои - едни и същи и нецензурни, расистки!

И не само че са нецензурни и расистки, но и страшно просташки, чудовищно неграмотни - като те чета, мисля си в кое ли гето си израснала, на коя ли улица си се учила на "майчин" език... Потрес! и такава като теб щом си позволява да коментира, че са свършили норманите жени... да, явно са на свършек, ти си живото доказателство!

и като и гледам изказа и граматиката, нищо чудно да е редакторка в дирника.

Roxana

Ми поне съм се потписала с ника си, а гледам вас ви е сТрам даже да се потпишете! :-) Нели, вас за кфо ви е сТрам, нале сте мноу грамотни и цевилизовани?

Че то и правописа ти е направо срамУта! Все едно Пенка е писала. Но тя поне е учила до 4-ти клас. Глупавия пост няма да го коментирам. Не отстъпваш по простотия на организаторите, кФо повеКе да кажемЕ.

Roxana

Ми нема кфо повеке да кажеме - и ти не си се поТписала - закфо да ти пиша тогава грамотно? на бас, че и досега не знаеш не само балХарския, ми и никаф друк език! кис-кис-кис..... иначе, вадиш страхотно непокрито самучуфствие, мда! нема по-велика от тебе, мдам? Просто нема кфо да си каеме, чеши си путака и немей - за тебе само толкова - немаш капацитет за повеке! хахахахаааааааа.....