Скандал с конкурсите ”Мис САЩ” и ”Мис Вселена”

Ен Би Си вече няма да излъчва годишните конкурси "Мис САЩ" и "Мис Вселена", които бяха съвместна продукция на компанията и Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Скандал с конкурсите ”Мис САЩ” и ”Мис Вселена” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е, но не е виждал нашите роми тогава какво ли би казал? Да има как да му пратим 200-300х., мексиканците цвете ще му се видят.

мексиканците и нашите роми са от една боя са, кире - може нашите да са по-сръчни от техните, но гледах един документален филм за мексико и там едва ли не с гордост казаха, че е традиция туристът да бъде поне веднъж обран по време на престоя си - така че, прецени сам, кире -

много знаете и вие. погледнете се вие що за народ сте всичките. само се оплаквате и все другите са ви виновен. хвани единят трясни другят. да видиш интелект в бг си е вече мит. крадливи, хленчещи и бездарни хорица пфуууу

а ти каква си?

Еми прв е човека. Мескиканците са нещо като наще цигани. Само деца правят, занимават се с наркотици и орг. престъпност. Единствената разлика е , че част работят. Ако сте ходили вюжните щати, там е ужас. Пълно е с дръпнати мургавелковци, които в 70% от случаите са нелегално там.

Тръмп вероятно е най-силния кандидат за президент, който американците са имали. Може би затова започнаха атаките срещу него. Искрено се надявам да не е военолюбив.

Евреите от ФЕД няма да го пуснат. Пък и вече е старичък за президент.

за евреите си прав, ще изберат хилари клинтън и това ще ни довърши- открай време тя и мъжът и не гледат с добро око на балканския полуостров, неслучайно разделиха сърбия и създадоха косово - поредните еврейски номера

Не е стар. Хилари Клинтън е само с една година по-малка от него, а получи и мозъчен удар. Тръмп има огромна финансова грамотност и огромен опит. Това, което той може да направи за САЩ е несравнимо. Но може друго да им писано. Ако Тръмп има почтени намерения, смята да работи за хората и не е военолюбив, това, което може да направи за САЩ е най-големия финансов шанс, който са имали. Би трябвало да го прослушат основно по отношение на морала и намеренията му. А че е с големи възможности, умен и стар боец е ясно. Въпросът е, за кого ще се бори. Но така или иначе Хилари, а и всички останали ще са просто слаби и безмозъчни пионки.

Човека казал истината, те се обидили.Ебати криворазбраната политкоректност.Всъщност, тя ще изяде главата на западната цивилизация.

всеки знае, че мехиканосите са циганите във фащ

Тръмп вероятно е гледал новините по родните телевизии, бил е уморен от кампанията и се е изгубил в превода :) Иначе по време и във връзка с конкурсите Мис USA отдавна си има проблеми. Спомнете си актрисата Ванеса Уилямс какви циркове спретна преди време.

Тия конкурси са чисто и просто тоя дядка да си набира секс персонал.

Ако Доналд Тръмп иска да е президент трябва още веднъж да се ожени.

Никой ли не забеляза жените на снимките бре?!? Вие луди ли сте да бистрите политика вместо да се насладите на такава съвършена красота?!?

Повечето от тия силиконови кифли всъщност не са красиви.

Тук оня като разправяше за "лошия човешки мат'рял" - к'во стана? А'ре бегай

тоя мрази емигрантите щото една чехкиня му зима здравето

... и парите

Всъщност изказването му е вярно, а явно е и достатъчно смел, за да не се отказва от него. Всъщност смешното е, че от всички кандидати за президентските избори догодина, този може би е най добрия, което не говори добре за "демокрацията" в САЩ. Всички останали кандидати за президентския пост догодина са политически коректни мишитурки, които се скъсват да целуват краката на тези, които финансират предизборните им кампании (т.е. едрия бизнес, големите банки и корпорации). Този поне е достатъчно богат, така че може да си позволи да си отстоява собственото мнение! Вярно, че едва ли ще го изберат, но според мен би бил по добър президент, отколкото кандидатите, предложени досега от демократите и републиканците!

Дедовците добре го раздават, освежават се с млада плът. Ето го този, За Силвио да не говорим, пък и наште не им отстъпват в това отношение - кой 100 манекенки, кой жакузито и кибапчитата...

Циркаджия, който си позволява да казва световни истини защото е богат и популярен. Минат ли изборите - тишина. Предпочитам бат Арни - шоуто му е качествено, професионално, забавно глупаво и сигурно по-евтино за избирателите!

По-скоро е Митьо Пищова на САЩ...

Ако си прав, то Митьо Пищова би требвало да е Донълд Тръмп на България. Но не е.

Никой не гледа конкурси за красота. Скучни са.

Браво на NBC!

Тръмп е Волен Сидеров на САЩ

само дето не получава парите си като членски внос от москва :)))

Прав си!!!