17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемът и идва от това, че за да дефилира полуразголена и да печели титли, много кавали е трябвало и трябва да направи и преди всичко на дъртаци. Жива да я ожали човек!

Ама на 8ма снимка как са се овапцали с фотошопа ;) Единия крак двойно по-дебел от другия ;)

В ромската маала е пълно с такива красавици и по-стройни и по -готини от тази самозвана трътла.

Е няма угодия ! Все нещо не е тамън. Моме , кат не ти арадисва , па вземи мотиката и айде у царевичака. Ще си копаш на воля и никой няма да шушука . Чиста работа !

Тая па тая, да ходи къпана и никой няма да я забележи!

Ти нямаш и малко. Ако си вдигнеш ръцете и те ще изчезнат. Магесница!. Расата ти няма да коментирам, всеки си има вкус. МНОГО често почна да се бърка расизмът с вкус. Истинското богатство на Република Южна Африка и Австралия са белите, синеоки, руси хора. Които само там са се съхранили, защото са се капсуловали. Такива са, например, Руби Марго и Чарлийз Тейрон. Като и "Die Antwoord", които са шоумени тип Мерилин Менсън.

Ей, на някои женски и мис Вселена да ги направиш, не може да им се угоди.

Не си бе, не си, спокойно.:))))))

Грозновата с несъразмерно тяло и устни направени като полов орган! Не разбрах кое и е красивото?

И аз да се оплача - на мен, оная ми работа голема. Че имам некои неудобства... така...

Не разбрах какъв е проблема!?

На туй по нашенски му се вика "Да се оплача, па да се пофаля!"

въобще не е красива и не го казвам със злоба ..красива е Грийс Кели, Ким Бейсингър, Шаде , Марго Роби..и Амбър Хърд - външност;)само за външност говорим ... а тази мис е просто резултат на толерантност към смесените раси

Нашите момичета с дългите крака ходят в Дубай. Това работят.

Ми да спре да се гримира, да спре с фотосесиите за десетки хиляди долари, да спре с публичните изяви по темата и готово бе. Даже няма да я познаят на улицата, ако не се е нагласила.

На таз циганка и умрела циганката!

Красотата й била проблем :) Че тя изобщо не е красива. Тя е съвсем обикновена, но хвърля много усилия да се разкрасява, така че просто да спре и "проблемът" й ще се разреши.

Заглавието е подвеждащо. Наскоро е спечелила конкурса, на който Австралия си избира представителка за Мис Вселена. Не е Мис Вселена, няма и да бъде.

_stankow

Обзалагам се, че редакторът е знаел, че този "материал" ще подразни читателите. И точно затова го е пуснал ! Може ли българин да не се подразни от такъв типаж, представен като "красота неземна" !? Ясно защо се дразни, пък и не е длъжен нито да харесва, нито да обяснява защо не може да го понася ... Едно време редакциите се бореха с троловете. Сега ги отглеждат, поддържат и даже наемат на работа !

Е ти къде си видял статия , където не дразни читателя. Те и заглавията са провокативни иначе няма кой да ги чете.

Много големи джуки за мис Вселена

Тамън са й

Мда, проблем си е. Анално-вагинален проблем...

Разгледах снимките и... Не мога! Просто първото, което ми хрумна е дали индийци са гласували за нея, че е станала мис Вселена? Аз по улиците в който и да е наш град ще видя в пъти по-хубава жена, а тази се води най-красива във вселената? То по тази логика колко участнички в този конкурс са извънземни, че да претендираме за вселенска красота? Но нищо, обаче и проблема и те кара да се замислиш, тя като се събуди и какво си вика: "Ех! Защо ли Господ ме е наказал с такава неземна красота, че само проблеми да ми създава?". Или направо пита огледалото: "-Огледалце, огледалце на стената, я кажи ми коя е най-красива на Земята?".

Огледайлцеееей! Кажи ми коя е най-красива ВЪВ ВСЕЛЕНАТААААААА!!!!!!!!!!!!!

За съжаление красотата прави хората повърхностни и арогантни. Да бъдеш мил и отзивчив е качество и добра препоръка за всеки в Човешки ресурси, а не обида... Да спазваш професионален стил на обличане, когато представяш една фирма пред кандидатите за работа, е също някакси 101 на работния етикет. Но един път сложиш ли корона на главата и кръвта ти става синя май... Спомням си думите на един бивш модел, която на 50г започва работа в голяма фирма. Тя казва че е станала като тухла в стената, никой не я забелязвал и това я сринало психически. Ами... всички сме тухли в стената, никой не ни постила червен килим като ходим на работа

За пластични операции не е ли чувала,като има такъв проблем?!!

Ма тва 100% цигане

Но нали трябва да сме толерантни. Тов моме с тези отпуснати крачете без грам мускул след 10 години ще е обикновена тетка. Да не говориме че без грим и облечена средностатистически на улицата никой няма да се обърне след нея.

Но нали трябва да сме толерантни. Тов моме с тези отпуснати крачете без грам мускул след 10 години ще е обикновена тетка. Да не говориме че без грим и облечена средностатистически на улицата никой няма да се обърне след нея.

_stankow

Не просто трябва - длъжни сме да сме толерантни. А какво е толерантността този петък - други определят. От нас - само спазването ! Ама не ни харесвало ! Нас никой не ни пита ! Това ни показват, това ще харесваме ! :D :D

Чак пък красива!?!?! Прилича на цигане.

недей така. В маалите има къде къде по-убави циганки

оплаквания на гърба на грозниците. ако можеше да замени т.нар си "красота" с посредственост дали щеше да го направи?

И аз така! Големи проблеми имам с красотата си!:)))) Ма то красота ли е мойто да го опишеш? Неземна красота!:)))

Ти ще да си принц Ангел Рашков. На цар Киро унуката.

И от него съм по-убав!

Чак пък красота. Във всяка махала може да се видят няколко по хубави циганки. Добре ще е да чуем мнението на някой циганин.

аз си мислех, че тази беше само мис галактика

Май съм объркала планетата. Дамата има ужасяващи крака и оттам-нехармонично тяло. Мисля, че с миските напоследък е вид терапия-ето, бе, не сте грозни и дебели :))

Не знаех, че австралийците изглеждат така. Или вече изглеждат така. Тая озонова дупка явно си оказва влияние.

За кои австралийци говориш - за затворниците от Острова или за коренното население?

Това си просто чист маорски ген. я четкат в Австралия, защото сега не е препорьчително да си расист. Но като представителка на расата си, не е грозна!

Поддържана жена, която сама си изкарва парите. Следва писхология. И е модел блогър. Поредната украса за витрината на богаташи. И понеже е "Мис" значи се води колекционерска бройка.

Искам и аз да имам такива проблеми!

чак проблем не виждам!

то пък една красота..

Цигането е сгодно, има приличен ханш.

На това му обуй едни дънки, тури му една грейка, метни му една мешка на гърба, едни маратонки, пусни го в Столипиново и никой няма да му обърне внимание.

LLL

Ама че красавица. Не е лоша, но чак красавица. И тя е със силиконови устни

Ми не ми харесва!

И аз имах същите проблеми навремето. Добре, че остарях и погрознях! :)))))))))))