Мишел Обама разказва искрено за живота си в своите мемоари

Бившата първа дама споделя за спонтанния си аборт преди години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, разказва ли как си е сменил/а пола?

Една от фронтменките на черния расизъм!

Един мъж който се представя за първа дама и критикува, че Тръмп бил женомразец. Хем женомразец, хем да го линчуваме че харесвал жени и бил с тази или онази много преди да стане президент. Дали ако си мъж травестит автоматично ставаш женолюбец?

Цялото заглавие на мемоарите му е "Becoming a Woman"

да се разчувствам.

А може ли да готви? Да пере на ръка? Да оцелява в бантустана? Да яде когато и каквото има? Да се катери по чукарите на Белия дом и да стъкне огън с пръчки и чакмак в Овалната кабинетова камина? Защо си играят на хора от народа, на Балканите са се нагледали на такива.

тоя лицемерен травестит мишел и той бил жертва на расизъм а живее царски с охрана на държавни разноски .Тази супер елементарна книга както и книгата на ислямиста Хюсеин обама са написани от някой друг лакей на станата сорос с единствена цел да им платят за слугинажа 80 милиона предварително . И как разбра този хермафродит че Тръмп е женомразец като човека е имал най малко 200 гаджета от най хубавите и нито една не се е оплакала за нищо от него за разлика от доказания сериен изнасилвач бил Клинтън за което е и с отнети адвокатски права от делото на Пола Джонс